Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Marci95

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

To nie podwójny ring, tylko dwa ringi stojące obok siebie. Walka, z której pochodzi "druga akcja" odbyła się na Fall Brawl. Jest to nie bez znaczenia, ponieważ na tym PPV przez lata odbywały się WarGames, których akcja toczyła się właśnie na dwóch ringach.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• VictorV2
      Wypraszam sobie, ten segment był przynajmniej choć troche zabawny, proszę nie umniejszać pracy Dominica.  Dałem się kupić debiutem Saints'a i obecnością Jacy i po raz kolejny dałem się zrobić w jajo. Powinienem wziąć sobie radę Booker'a do serca - DTA. Don't. Trust. Anyone. O ile Jacy wskoczyła automatycznie na szczyt kobiecej dywizji (Co swoją drogą wiele mówi o tej dywizji, bo Jacy nie jest nawet najlepszą kobietą która była w zeszłym roku w NXT - tak bardzo stacked była i jest ta dywizja
    • MattDevitto
      Jest bardzo w porządku, nareszcie choć trochę świeżości w fedce. Nawet nie wiedziałem, że DOUKI bojkotuje turniej i Nagai będzie walczył. Czekam na turniej, bo te karty na 3 i 4/05 takie sobie tak szczerze....
    • Mr_Hardy
      Jak tobie podchodzi tegoroczny skład? Jak dla mnie bardzo spoko.
    • Bastian
      Jacoba Fatu w trybie rozpędzonego czołgu aż się przyjemnie ogląda. Ciekawi mnie, jak to rozwiążą na Backlash. Na logikę, skoro Fatu bruździ i Romanowi (z Usosami) i MFT, obie frakcje powinny połączyć siły przeciwko Fatu w myśl zasady "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem". Można byłoby zbudować Jacoba jako mocarnego face'a, z tymże publiczności na galach WWE najbardziej chyba marzy się kolejne, wieloletnie panowanie Reignsa.  Gunther zaatakował Rhodesa i idzie po WWE Title. Wygląda to j
    • Mix77
      no ten Ricki fajną wejściówkę ma i nieźle się prezentuje. Dawno mnie tak czyjś debiut nie zaintrygował - oby gościa nie zepsuli bo jest potencjał na coś dużego Gunta vs Codi, fajne nowe, świeże zestawienie, jestem na tak! Punka pewnie trzymają na SS a z tego co czytałem Randy ma jakąś kontuzję? Licho wie
  • Dodaj nową pozycję...