Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 18.02.2008 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE RAW 18.02.2008

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/4b/RAW.png/200px-RAW.png

MONEY IN THE BANK QUALIFYING MATCH

Intercontinental Champion Jeff Hardy pokonał Snitsky'ego

MATCH

Paul Burchill (w/Katie Lea Burchill) pokonał Super Crazy'ego

MONEY IN THE BANK QUALIFYING MATCH

Mr. Kennedy pokonał Vala Venisa

STEEL CAGE MATCH

Vince McMahon vs Hornswoggle (w/ Finlay) zakończyła się No Contest

DIVAS MATCH

Maria (w/Santino Marella) pokonała WWE Women's Champion Beth Phoenix

MAIN EVENT

NON TITLE MATCH

John Cena pokonał WWE Championa Randy Ortona (Triple H był special guest referee)

Po walce Triple H zaaplikował Pedigree obu wrestlerom. Dzięki tej wygranej Cena zakwalifikował się do walki na WrestleManii!

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Jro_Link

1

• luki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Pierwszy segment na Raw. Regal ogłasza że dzisiejszy ME to Orton vs Cena whit sp. referee i jeśli cena wygra idzie ma WM. Do końca siedziałem w niepewności co się stanie. Tu normalnie tak WWE mnie zaskoczyło, że nie wiedziałem co o tym myśleć. (A właśnie cena ma boską koszulkę co?)

Dalej 1 money in the bank qualifying match. Wchodzi Jeff Hardy. ZAŁAMKA. Co to entrance theme. Tamten miał kozacki, wchodził przy nim już z 10 lat i się nie znudził. Zmienili mu na inny, żeby zespół wypromować. Super.

Jeff jak i MVP blokują swoje pasy na potęgę. O ile w przypadku MVP to logiczne (drugi Hardy kontuzjowany), to dla Jeffa powinni zabrać pas czym prędzej. Co najmniej od SS ma pas, ale champem nie jest, bo go nie broni. Na WM będzie w MITB, więc na następne 42 dni kolejny (po crusioueir (dobrze napisałem)) pas mamy z dyńki.

Floyd Mayweather to wrestler jak się patrzy. Tylko trochę gorszy od ceny (na majku), no ale być gorszym od mistrza to nie wstyd. Gada jak by miał się rozpłakać. Przynajmniej entracne theme ma fajne (choć nie lubie 50). Show przypadkiem nie miał być na SD!?

HBK przyszedł pogadać, bo nie miał przeciwnika.

Paul Burchill rozwalił jobbera (Super Crazy'ego kurde :x ).

Mr. Keeeenedy i znowu załamka. Może jeszcze niech zmienią "The Game" na "I am the best" w wykonaniu Spears.

Steel Cage'u nie będę komentował, bo to nie na moje nerwy. Tak bestialsko JBL katował Hornswoggle'a, że nie mogłem na to patrzeć. I jeszcze Finlay nie mógł mu pomóc, bo ten pajac przywiązał go kajdankami. Nie wiem jak to magło się wydarzyć. To było nieludzkie i nie powinno mieć miejsca. Tak serio to skakałem ze szczęścia że karzeł w końcu dostaje :D. Dziwi mnie jeszcze no contest, przecież Vince pierwszy wyszedł z klatki.

Walka div najlepszym momentem wieczoru (do czego to doszło). Maria podpisała kontrakt, ale żeby wystąpić w playboyu musi pokonać Beth. Santino nie doczytał się co było napisane małym druczkiem :twisted: . Walka to pretekst do powrotu Candies i Maria wygrywa po roul upie. I w tym momencie pojawia się najlepsze 5 sekund na RAW od dłuższego czasu (patrz mój avek). Oglądałem ten segment 3 razy i za każdym razem mi się podobał :D.

ME. Dużo było niepewności, ale cena udowodnił, że jest najlepszy i pokonał Ortona (brakowało mi tylko FU, gdyż jest to cudowny finisher, który idealnie pasuje do olbrzymich umiejętności johna).Triple przechodzi heel turn po walce. Uf dobrze że po, bo inaczej ceny nie byłoby na WM. Co za szczęście. Dwa pedigree i ten okropny Triple H stał ucieszony z psem.

Galę warto obejrześ dla Santino (mój typ na zwycięsce MITB)

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dziwi mnie jeszcze no contest, przecież Vince pierwszy wyszedł z klatki.

Finaly nie chciał wyjść z klatki, zainterweniował JBL więc to w sumie jest powódy No Contest. Wydaje mi się, że walka nawet się nie zaczęła, poznęcali się nad Hornswoglem i Finlayem i koniec.

(brakowało mi tylko FU, gdyż jest to cudowny finisher, który idealnie pasuje do olbrzymich umiejętności johna)

Nie było? Zobacz końcówkę jeszcze raz :P. 5 moves of doom nie mogło się obyć bez FU. :D