Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlemania 24

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wiele osób na forum mówi, że gala będzie przewidywalna, ale także wiele osób ma podzielone zdanie co do zwycięzców pojedynków na WM ...Jedyne z czym się wszyscy zgadzają to wygrana Taker'a, Finlay'a i powiedzmy Mayweather'a.

Można powiedzieć, że wyniki wydają się przewidywalne i miec nadzieje że właśnie takie nie będą i WWE nas czymś ciekawym zaskoczy.

Ja również uważam, że otoczka gali może być świetna. Będzie to moja dopiero druga WrestleMania i nie mogę sie jej doczekać. Jestem pewien że gala będzie lepsza niż zeszłoroczna.

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

28

• nasjazz

25

• -Raven-

21

• AX

16

Top użytkownicy w tym temacie

Ja jednak stawaim na Mr. Kennediego.

Zapomniałeś, że Kennedy obiecał wykorzystać walizkę odrazu po Triple Threat Matchu. To oznacza, że nie ma on szans na wygraną. :(

Dlaczego? Poza tym obiecal jedna a moze zrobic drugie, mozna to rozwiazac na milion sposobow.

Zapomniałeś, że Kennedy obiecał wykorzystać walizkę odrazu po Triple Threat Matchu. To oznacza, że nie ma on szans na wygraną. :(

Ja bym sie nie zdziwil jakby wlasnie tak bylo ze kennedy wygra MITB i po triple threat match`u zabral pas dla hhh.

"Behold to the creator of the new world"

Wygrana Maywether'a i Finlay'a ?. Szczerze wątpie.

Jeśli chodzi o Floyda to wszystko rozbija sie o to czy rzeczywiście zainkasował te 20 baniek , jeśli tak to jego wygrana jest niemożliwa bez względu na to czy będzie to pełny shot , czy ustawiana walka.

Jeśli będzie to ustawiony match: Wiadomo Maywather dzisiaj jest po WM go niema. Dlatego szczerze wątpie żeby Vince dał kolesiowi 20 mln baksów za jedną walke która będzie typowo wrestlingowa ( ustawiana) , a dodatkowo pozwolił mu wygrać z Big Show'em , wrestlerem posiadającym wyrobioną marke i wysoką pozycje w WWE., kreowanym ostatnio na monstera który w handicap matchu z wyrazem znudzenia na twarzy rozpierdala przeciwników. Po drugie Maywetaher nie jest ani ikoną boksu ani ulubieńcem tłumów co widać ( a raczej słychać) gdy pojawia sie na galach ( w zamierzeniach WWE " buczeć" powinni raczej na Show'a )

Jeśli będzie to jednak czysty shot: Co tu dużo pisać. Walka będzie trwała do czasu pierwszego celnego uderzenia Showa i bye bye Floyd .

Jeśli chodzi o zwycięstwo Finlay'a NO CHANCE . Scenariusz będzie taki że owszem wkurwiony ''tata" Finlay przynajmniej na początku walki sponiewiera ostro Johna za to co zrobił małemu trolowi , ale ostatecznie to JBL będzie górą. Nie mówie tego jako mark tylko po prostu Finlay jest za krutki żeby pokonać Bradshawa , byłego main eventera który trzmał WWE title najdłużej w histori Smackdown.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Hmm...markujesz Bradshawowi, prawda? Finlay wygra ten mecz na sto procent: jest facem, jest w lepszej formie(nie będe już dodawał że od JBL zawsze był lepszy), publika go kupuje i lubi- Fit ma zwycięstwo na stopro a dawna pozycja JBL nic nie znaczy.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

tak markuje Bradshawowi od 2004 r kiedydostał push pojawił sie w hellowym gimnicku.

A co do walki fakt że Finlay jest facem nie świadczy o jego wygranej , czasami dają wygrać jakiemuś hellowi :P , co do formy to jeszcze sie zgodze ale nie zapominaj że JBL powrucił dopiero 2 mc temu po długiej przerwie to raz a po drugie będzie to gimnick match w których to JBL zawsze błyszczał. Owszem publika lubi finlay'a ale nie dostaje on jakiegoś mega popu. Natomiast Layfielda nienawidzą szczerze , jest hellem z krwi i kości wzbudza więcej emocji. Dawna pozycja JBL nic nie znaczy: moge sie założyć że w tym roku zdobędzie WWE lub WHC title.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Czy ja wiem , z tego co możemy zaobserwować na obecnej WM uwieńaczne sa plany powstałe pół a może i wiecej roku temu. Niektóre mimo licznych kłód pod nogi i tak przeforsowane. Tak więc ja osobiście wnioskuje z tego , że w najbliższym czasie dalej będzie konsekwentnie wykonywany "plan WWE" , i małe jest prawdopodobieństwo żeby pojawiło sie coś nowego aka "Bum, Cena na Rumble'. (chociaż to jest WWE , don't forget about it :-) )

Ja osobiście sądze , iż oba najważniejsze pasy Federacji mają już "zarezerwowaną drogą" na przynamniej rok. Pas WWE to wstępnie Triple H i uganiający sie za nim Cena. Potem pewnie przymierzy się do niego winner z MITB , wstępnie Jericho (imo).

Z kolei do WHC , kolejka jest dłuższa. Taker będzie musiał odbębnić rewanż z Edge'em. Potem wstępnie do paska szykować sie bedzie Big show , a zaraz za nim z tego co piszą w necie przeskakujący podobno na SD! Umaga.

Z tych wolnym zapiskow "terminarza pasów" wynikałoby że raczej JBL nie znalazł tu swego miejsca. I nawet jeśli wygra match z Fit'em to wątpie by swoimi wpływami (które fakt , że małe nie są) , aż tak przeforsować mógł swój reign. Dla mnie to jest na daną chwile "impasybul".

A swoją drogą , That's way Wrestlemania is The Grandest Stage of Them All" . Mówią że tak przewidywalnie i ogólnie na nic a jednak nawet wyjęty w sumie na siłe wepchniety w karte Finlay vs JBL może wzbudzić ciekawość.

Szkoda mi osobiście tylko to jak został przeprowadzony Build up do pojedynku Taker'a.

915802072594e34bce782c.jpg

Finlay na 100% wygra z JBL gdyz ich walka to typowe markowe spotkanie gdzie mierzy sie ten dobry i szlachetny z tym zlym i parszywym. Zawsze na WM sa takie walki i zawsze musi w nich wygrac face. Tutaj jedyna roznica, ze zazwyczaj za tego do bicia robi Vince, tutaj dano JBL'a, w sumie nie wiadomo dlaczego ale wynik bedzie ten sam :)

O co chodzi z LumberJackiem meczem?? To bedzie takie jak np. na dwoch ostatnich smackdownach czy o co chodzi? Prosze o wytlumaczenie.

A co do walki BS vs. FMM to Big Show chyba wygra... To nie bedzie walka wrestlingowa tylko rozpierducha Big Showa :D Nie wiadomo kto wygra, ja stawiam na Big Showa wystarczy spojrzec co on robi z przeciwnikami z ostatnich SD i RAW`ow. A Floyd to i tak bedzie musial skakac zeby dostac twarz Big SHowa no chyba ze Big Show ukleknie :D

Coś naskrobie od siebie o WM

Finlay VS JBL , spodziewam się słabej walki , aczkolwiek stypulacja pozwala myśleć że będzie pozytywnie. Wygra to zapewne Finlay z pomocą szkraba i zacznie się szopka itp. Sama walka będzie powolna lecz zapewne kilka ciekawych spotów zobaczymy.

Floyd VS Show , boję się zeszmacenia Big Show'a przez tego bokserka. Mam nadzieje że nie mam racji i Floyd gówno zrobi Big Showowi. Ten powinien rzucać Floydem na ringu , a jeżeli nie to chociaż stylowy DQ i jazda po normalne walki Big :).

WWE Championhsip Match - Walka będzie mi się podobać jeśli kwadratowa mordka nie zdobędzie pasu. Ludzie ja nawet modlę się o to. Wszystko byle nie on i pas. Walka sama w sobie zapewne złą nie będzie. Może i młoteczek zobaczymy :) Co by było bardzo miłym widokiem na buźce Jasia.

WHC Championship match , nie ma innej możliwości jak wygrana Taker'a. I znów jego streak na WM się powiększy no i będzie znów mistrzem , tylko jak Vickie będzie GM to wiadomo kto będzie feudował wpierw o pas a ja bym zobaczył już kogoś innego. Ale to tylko moje przemyślenia , walka zapewne będzie dobra bo ta dwójka w dobrej formie jest więc nie widzę tutaj żadnych przeszkód by ogląać to z zzapartym tchem.

MitB walka która zawsze jest świetna. Świetna obsada więc nie widzę tutaj żadnych baboli , tylko by wygrał ktoś sensowny czyli M.V.P. bądź Y2J. Sama walka powinna dać nam sporo radości z oglądania.

Battle Royal o walke o pas , coś mi się wydaje że o ile będzie to dobry wrestler to Chavo traci pas ale coś mi się w to wierzyć nie chce.

SD VS RAW może być dobra power walka , krótko o niej lecz teraz najważniejsza walka gali. Koniec Ric'a Flair'a?? No właśnie dobre pytanie , mówi się że to na WM ma zakończyć karierę? A jeśli bookerzy robią sobie prima aprilis i Shawn przegrywa tą walkę? Co wtedy? Ciągłe oglądanie WOOOOOOO nie jest złe jeśli trzyma się zdala od ringu. Miejmy nadzieje że po ciekawym (niech się na WM postara dziad) widowisku zobaczymy BYE BYE Nature Boy.

ji. Dawna pozycja JBL nic nie znaczy: moge sie założyć że w tym roku zdobędzie WWE lub WHC title.

a to mnie bardzo rozsmieszylo , oj przegralbys , przegral :)

O co chodzi z LumberJackiem meczem?? To bedzie takie jak np. na dwoch ostatnich smackdownach czy o co chodzi? Prosze o wytlumaczenie.

Naokolo ringu podczas walki beda stac ekipy , z jednej strony ludzie Floyda a z drugiej Big Showa . Gdy jeden wypadnie z ringu nie na te strone gdzie trzeba , dostanie lomot i zostanie wrzucony na ring sila .

Scorpion Death Lock

Aha to spoko ekipa Maywethera to beda Ci co zawsze z nim przychodza na ring a ekipa Big Showa to pewnie ta co przyszla ostatnio na wazenie?

A jeszcze jedno pytanie o co chodzi z meczem BunnyMania? Normalnie beda walczyly czy o co chodzi?

• Reputacja:   286

To jak dla mnie pokazuje, ze walizka daje bardziej elastyczna mozliwosc wreczenia zawodnikowi pasa. Copeland byl wypromowany by zgarnac walizke, nie byl na tyle by zdobyc pas.

Dokładnie, bo takie jest własnie założenie zdobycia walizki w MITB (coś na kształt zwycięstwa w turnieju King Of The Ring). Ma to być odskocznia do większego pushu i w rezultacie - zdobycia pasa mistrzowskiego. Bezsensu dawać w takiej walce (MITB) czy turnieju (KOTR) zwycięstwo wrestlerowi, któremu na spokojnie można dać pas i bez tego (w obecnym MITB najlepszym tego przykładem jest Jericho. Walizka nie jest mu do niczego potrzebna, bo i bez tego jest mocno wypromowany). Sęk w tym, że walizeczki nie powinien zdobyć wrestler totalnie z dupy - który jest bardzo często jobbowany, ma iluzoryczny push i ciężko go nawet uznać za mocnego uper mid cardera. Reasumując - walizkę powinna zgarnąć osoba dla której jest to KOLEJNY (i na to słowo kładę szczególny nacisk!) szczebelek na drabinie pushu prowadzącego do World Title'a a nie początek tej drogi. Patrząc pod kątem promocji na obecnych uczestników MITB nie widzę nikogo kto podchodziłby pod tą definicję. Najbliżej tego był Hardy (strasznie zjebałeś sprawę Jeff...), patrząc na prowadzenie jego postaci przed uczestnictwem w MITB dawało się odczuć, że WWE ma co do niego spore plany (wygrana w MITB byłaby tu dość logiczna). Odnośnie innych uczestników - na chwilę obecną ja tego nie czuję.

[ Dodano: 2008-03-26, 20:09 ]

Jeśli chodzi o zwycięstwo Finlay'a NO CHANCE . Scenariusz będzie taki że owszem wkurwiony ''tata" Finlay przynajmniej na początku walki sponiewiera ostro Johna za to co zrobił małemu trolowi , ale ostatecznie to JBL będzie górą. Nie mówie tego jako mark tylko po prostu Finlay jest za krutki żeby pokonać Bradshawa , byłego main eventera który trzmał WWE title najdłużej w histori Smackdown.

Cerebral Asasin - markowanie JBL'owi to jedno a rozsądek to drugie:). JBL już od dawna nie ma takiej pozycji jak dawniej na Smacku. Obecnie to tylko "jakiś spasiony komentatorzyna z wrestlingową przeszłością, który postanowił odwiesić buty z kołka" (przynajmniej w oczach marków) i Finlay ma jak najbardziej pozycję i szanse by pojechać Bradshaw'a. Tym bardziej, że Irlandczyk jest ostatnio cały czas pushowany na mocnego uper mid cardera (a z JBL'a obecnie nie jest żaden main eventer) Wynik tej walki faktycznie może być różny (Vinnie miewa różne pomysły) - ja tam osobiście stawiam na Irish'a - ale przedstawianie tego pojedynku niczym walki Hogana z jakimś cruiserem:))) to zdecydowanie przesada.

Ten tekst o tym, że JBL zdobędzie jeszcze w tym roku którykolwiek z pasów HW potraktuję jako wcześniejszy żart na 1 kwietnia:)))

Jeśli chodzi o Floyda to wszystko rozbija sie o to czy rzeczywiście zainkasował te 20 baniek , jeśli tak to jego wygrana jest niemożliwa bez względu na to czy będzie to pełny shot , czy ustawiana walka.

Jeśli będzie to ustawiony match: Wiadomo Maywather dzisiaj jest po WM go niema. Dlatego szczerze wątpie żeby Vince dał kolesiowi 20 mln baksów za jedną walke która będzie typowo wrestlingowa ( ustawiana) , a dodatkowo pozwolił mu wygrać z Big Show'em , wrestlerem posiadającym wyrobioną marke i wysoką pozycje w WWE., kreowanym ostatnio na monstera który w handicap matchu z wyrazem znudzenia na twarzy rozpierdala przeciwników. Po drugie Maywetaher nie jest ani ikoną boksu ani ulubieńcem tłumów co widać ( a raczej słychać) gdy pojawia sie na galach ( w zamierzeniach WWE " buczeć" powinni raczej na Show'a )

Co do Mayweathera i kwoty 20 baniek to był to podobno pic pod marków (tak co by jeszcze bardziej podnieść rangę pojawienia się Floyda w WWE i ogólnie prestiż całej tej walki z Wight'em), Mr M. zdecydowanie nie szarpnął się aż tak bardzo, tak więc kasy na Show'a w tej walce raczej bym nie stawiał (o shoocie w ogóle zapomnij). Tak na marginesie - Floyd (pomimo, że za nim nie przepadam) JEST obecnie ikoną boksu i trzeba mu to oddać. Koleś ma zajebisty rekord (39 wygranych, zero przegranych) oraz wielokrotnie zwyciężał w rankingach na najlepszego pięściarza bez podziału na kategorie wagowe (czyli wśród wszystkich walczących obecnie bokserów) a to jednak o czymś świadczy. Myślisz, że ktoś taki zgodziłby się podłożyć jakiemuś "pajacowi z wrestlingu" w walce promowanej jako "prawdziwy bokserki pojedynek"? C'mon!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

BTW, Troche z innej beczki, Na ostatnim RAW, na meczu BunnyMania Zamiast Candice była Ashley, coś niewypaliło? Jakaś kontuzja Michelle? Aha i jeszcze jedno, ten mecz był podpisywany jako Lumberjack, czy coś takiego, wyżej już ktoś pisał, że to mecz w którym "goryle" obu zawodników ustawiają się wokół ringu, ale tutaj to mi jakoś nie bardzo pasuje... :)