Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 25.02.2008

Jak oceniasz galę?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz galę?

9
      2
      0
    • **
      0
    • *
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Rozpoczyna się kolejny odcinek Raw. Bez wątpienia czeka nas wiele emocji!

Jesteśmy na parkingu wewnątrz hali. Johnathan Coachman prowadzi wózek, na którym siedzi chairman Vince McMahon. Wciąż odczuwa trudy walki na No Way Out. Przy wejściu na korytarz spotykają Shawna Michaelsa i Triple H'a.

Triple: Nie zmieniłeś się Vince, wiesz? Nie byłeś w stanie zdobyć tytułu w walce, więc go odbierasz używając swojej władzy.

HBK: Rozumiem, że dziś sam go sobie przyznasz?

Vince (spogląda na nich z pogardą): Na dziś szykuje coś lepszego. Dziś wy dwaj spróbujecie tego co ja na No Way Out! Street Fight! Ty... i ty.. kontra... hm... dowiecie się później! Teraz zejść mi z oczu!

Vince i Coach wchodzą do środka, natomiast członkowie Evo-X wymieniają zdziwione spojrzenia. Dołącza do nich Attitude Champion Randy Orton.

Orton: Widze, że McMahon wciąż nie w sosie. Nic dziwnego. W końcu złoto przeszło mu koło nosa. Nie to co mi. (Randy spogląda na lśniący Attitude Title belt) Może to nie WWE Title, ale zawsze coś.

Triple (poklepuje Ortona po plecach): Wciąż jest szansa, że WWE Title wróci w nasze ręce. Jericho nie wygrał z Ceną w zeszłym tygodniu, a Vinnie wakował tytuł. Jeśli sam go sobie nie przyzna to wciąż jesteśmy w grze...

Teraz jesteśmy w szatni gdzie są Carlito i Super Crazy.

Carlito: Dobra człowieku, mam nadzieje, że pamiętasz jeszcze to co się nauczyłeś przez ostatnie 2 tygodnie?

Crazy: Siiii...

Carlito: Fakt... słowa 'Tak' jeszcze nie przerabialiśmy. Słowo 'Table' pamiętasz?

Crazy: Siii... Teeybel... Siii!

Carlito: Cool, bo Jim załatwił ci Tables Match! I to przeciwko Intercontinental Championowi Mr.Kennedy'emu! Jak wiesz, Carlito był mistrzem interkontynentalnym, więc licze, że mnie nie zawiedziesz... Hej, amigo, słuchasz mnie?

Carlito spogląda na Super Crazy'ego, który z wielkim zaciekawieniem ogląda stół...

http://images25.fotosik.pl/134/c6240741d4a22124.jpg

TABLES MATCH

Intercontinental Champion Mr.Kennedy vs Super Crazy (with Carlito)

Meksykanin jest już w ringu i od razu rozkłada stół. Zanim jeszcze pojawił się rywal! Widać, że nie może się doczekać pojedynku! 'Kennedy'! Światła gasną, rozbrzmiewa theme mistrza interkontynentalnego, Ken kieruje się pewnym krokiem na ring! Przechodzi obok Crazy'ego i jego stołu, wyciąga dłoń po mikrofon...

Kennedy: Panie i panowie... wasz Intercontinental Champion... człowiek, który rozbił dziwadło o żółtych zębach i nieświeżym oddechu... ważący dziś 247 lbs... prosto z Green Bay Wisconsin... Misteeeer....

Kennedy zostaje zaatakowany z tyłu! To nie Super Crazy... to Snitsky! Zemsta! Freak kopie leżącego Kena, a Super Crazy i Carlito jedynie się przyglądają z boku! Snits podnosi obitego mistrza i wykonuje Pumphandle Slam wprost na rozłożony stół!!! Snits szczerzy swoje ohydne zęby, ale podchodzi do niego Super Crazy i pokrzykuje coś po swojemu. Bez wątpienia jest niezadowolony z faktu, że jego walka nie odbędzie się! Carlito zaczyna go odciągać, wiedząc, że może go czekać to samo co Kennedy'ego... Nie udaje mu się jednak go przekonać, a Snitsky wyrzuca go poza ring!!! Sick & Demented Bastard wraca do Kennedy'ego, wygrzebuje go spośród resztek stołu, podnosi i zakłada Double underhook submission!! Kennedy jest bezradny! Ale co to? Super Crazy z krzesłem w ręku wraca na ring i serwuje Snitsky'emu chairshot prosto w plecy! Ponownie! Bastard puszcza Kennedy'ego, odwraca się do Meksykanina i przyjmuje kolejne uderzenie, tym razem w głowę! Snitsky lekko traci równowagę, ale nadal stoi! Podchodzi do Super Crazy'ego... ale dostaje Backstabber od Carlito!!! Carlito bierze swoje jabłko, bierze gryza... i pluje prosto w twarz Bastarda! Carlito i Crazy schodzą z ringu zadowoleni... ale czy wiedzą z kim zadarli?

Jesteśmy w gabinecie McMahon Inc. Obecni są: Vince i Coach, Jericho, JBL oraz poobijany Mr.Kennedy.

Vince: Nie wierze Jericho, że zmarnowałeś szanse... to przez twoją nieudolną walkę musiałem odebrać pas Kane'owi!

Jericho: Przez moją walkę? Tak usprawiedliwiasz swoją frustracje Vince?

Vince: Zamknij się!

Jericho: A niby do kogo teraz trafi pas? W szatni krążą słuchy, że sam sobie go przyznasz! O ile wyjmiesz go ze śmietnika do którego wrzucił go Kane.

Vince: Jeśli ktoś miałby grzebać w śmieciach to ty! Ale oszczędze ci tego, wiesz czemu? Bo Kane nie wie, że na Smackdown wyrzucił do śmietnika replika pasa!

Jericho: Jakto?

Vince: To proste. Podczas naszej walki na No Way Out moi ludzie podmienili jego pas na replike. Musiałem się jakoś zabezpieczyć na wypadek porażki, bo na was idioci nie ma co liczyć! Kane wyrzucił bezwartościową podróbkę! Prawdziwy WWE Championship belt znajduje się w sejfie WWE!

JBL: Sam bym tego lepiej nie wymyślił szefie!

Vince: To oczywiste, że byś tego nie wymyślił.

JBL: Swoją drogą szefie, co to za zadanie czeka na mnie dziś?

Vince: Będziesz dziś walczył w Main Event'cie w Street Fight! Masz pokazać Triple H'owi i Michaelsowi, że nie powinni zadzierać ze mną!

JBL: A mam chociaż partnera?

Vince: Już załatwione, twój partner będzie tu niebawem.

Jericho: Chyba to nie jest Lashley?

Vince: Nie bądź śmieszny, nawet ja nie wiem gdzie on się podziewa! To będzie ktoś kogo dobrze znasz!

Jesteśmy na backstage gdzie Todd Grisham przeprowadza wywiad z Most Valuable Tag Team.

Grisham: Gratulacje. Obaj jesteście w Money in the bank! Zapewne obaj równie mocno chcecie wygrać?

Shelton: Jasne, że tak. Wiesz dobrze, że do tej pory zwycięzca tej walki zawsze skutecznie wykorzystywał swój titleshot!

MVP: Wyobraź to sobie... Dwóch najwartościowszych wrestlerów w WWE w epickim pojedynku o walizkę z gwarantowanym titleshotem do wykorzystania w dowolnym momencie! Mocne nie?

Shelton: To będzie bez wątpienia show-stealer! I my to gwaran...

Pojawia się Vince McMahon i przerywa Benjaminowi w połowie słowa!

Vince: Zaszło drobne nieporozumienie panowie. Owszem wygraliście waszą walkę eliminacyjną, tyle że zdobyliście jedno miejsce a nie dwa! Więc albo się dogadacie który z was będzie walczył albo za tydzień zmierzycie się o to miejsce!

Vince odchodzi wraz z Coachmanem zostawiając zaskoczonych mistrzów tag team!

MVP: Sukinsyn!

Widzimy braci Hardy podążających w stronę ringu.

Matt: Mam już dość porażek! Pora wziąć się za siebie.

Jeff: Dziś wygrasz. Wieśniak Cade bez swojego koleżki jest niegroźny. Przerwiemy serię porażek!

SINGLE MATCH

Lance Cade vs Matt Hardy (with Jeff Hardy)

końcówka: Matt trzyma swojego rywala w headlock, który po chwili zamienia w Bulldog! Matt wchodzi na narożnik, tauntuję do publiczności i serwuje wstającemu rywalowi Elbow smash! Pin... 1...2.. Kickout. Obaj wstają, Cade się rozpędza i próbuje lariat... ale Matt się odsuwa, kontruje z kopniakiem w brzuch... i Side Effect! Pin... 1...2... Cade unosi bark w ostatniej chwili! Matt jest niezadowolony, ale spogląda na Jeffa a ten pokazuje mu, że dobrze mu idzie. Matt podnosi więc Cade'a... próba Twist of Fate... ale Lance kontruje, odpycha go i powala Spinebusterem! Mimo zmęczenia podnosi rywala i serwuje mu Sit Out Powerbomb! Pin... 1...2...3! Matt Hardy przegrywa!

Zwycięzca: Lance Cade

Gdy Lance celebruje zwycięstwo niespodziewanie zostaje zaatakowany z tylu! To Matt Hardy! Powala go na ziemię, dołącza do niego jego brat Jeff! Hardy oszaleli? Kopią leżącego rednecka, w końcu Matt go podnosi i serwuje Twist of Fate! Jeff jest już na narożniku... Swanton Bomb! Ale i to im nie wystarcza! Cade już nie jest w stanie się bronić! Matt wnosi na ring krzesło! Przez cały czas słychać odgłosy gongu, które informują braci, że już po walce! Jeff podnosi Cade'a a Matt bierze zamach... Oni naprawdę oszaleli! Na szczęście na biegnie pomoc dla Cade'a... to Trevor Murdoch! Hardys opuszczają ring! Trevor podbiega do Lance'a i pomaga mu wstać! Czyżby Murdoch znów był po stronie swojego byłego partnera?

Po reklamach jesteśmy na korytarzu gdzie Grisham jest z mikrofonem wraz z Trevorem Murdochem.

Grisham: Trevor, prosiłeś o ten wywiad. O co chodzi?

Murdoch: Nie widziałeś co się stało? Hardym odbiło i zaatakowali Lance'a i chcieli się na nim wyżyć za swoją porażkę!

Grisham: Od kiedy się przejmujesz Lance'em? Przecież mieliście spór.

Murdoch: Lance na zawsze jest moim przyjacielem. Mieliśmy zły okres ale teraz będzie już jak dawniej. Więc Hardys... chce was za tydzień w ringu! My kontra wy! Lepiej bądźcie gotowi!

Jesteśmy na ringu gdzie znajduje się już były Attitude Champion Val Venis wraz z Beth Phoenix. Za chwile odbędzie się jego pojedynek z Johnem Ceną, ale wpierw Val bierze mikrofon w dłoń.

Val: Straciłem tydzień temu tytuł, krótko byłem mistrzem, ale to nie jest moje ostatnie słowo. Dziś walcze z Ceną, który chce udowodnić całemu WWE, że wciąż jest wielki, więc to świetna okazja dla mnie! Gdy go pokonam, udowodnie, że jestem wiele wart... prawda moje panie? (Val dostaje spory cheer od kobiet znajdujących się wśród publiczności)

Rozbrzmiewa theme Johna Ceny, który w swoim stylu wpada na rampę, wymachując czym się da! Nogi, ręce latają energicznie! W końcu John dociera na ring, gdzie zabiera mikrofon Valowi.

Cena (lekko zdyszany): A więc chcesz się wybić pokonując mnie? (Val kiwa twierdząco głową) O nie, Val! Nie tym razem. Trafiłeś na złą osobę. Jestem w świetnej formie!

Val: Tak? To czemu jesteś taki zasapany po swoim wejściu? Mógłbym pozwolić Beth zając się tobą, bo sądze, że spokojnie dała by radę!

Cena spogląda złowrogo na Valbowskiego i serwuje mu policzek! Val odchodzi lekko do tyłu, odwija ręcznik ze swojej talii... i atakuje nim Johna! Sędzia rozpoczyna pojedynek!

SINGLE MATCH

Val Venis (with Beth Phoenix) vs John Cena

końcówka: Val jest dziś naładowany energią! Przewyższa Cene szybkością. Dwukrotnie serwuje mu dropkick w nogi, po czym zakłada Venis Fly Trap! Cena krzyczy, próbuje się wyrwać, ale w końcu dosięga liny. Val puszcza swój chwyt, podnosi rywala ale ten się wyrywa, rozpędza i powala Venisa Shoulderblockiem! Val się szybko podnosi, unika clothesline'a i kontruje z DDT! Pin... 1...2.. kickout! Cena się podnosi wraz z Valem, Val próbuje Suplexa ale John kontruje w Twisting belly to belly side slam! Val wstaje i nadziewa się na Throwback! Cena jest na fali! Energicznie skacze po ringu! Staje nad leżącym Valbowskim... tauntuje 'You Can't See Me'... i dostaje low blow od Beth Phoenix! Sędzia przerywa walkę!

Zwycięzca: John Cena (przez DQ)

Cena zwija się z bólu, łapiąc się za krocze... a Val zakłada Fly Trap!!! Cena tapuje, ale to nic nie da, przecież jest po walce! Venis w końcu puszcza chwyt, staje nad Ceną... 'You Can't See Me' w wykonaniu Valbowskiego! Val ośmiesza Cene!

Przenosimy się do szatni Evolution-X.

Stephanie: Domyślam się, kto będzie partnerem JBL'a. Tyle, że ta opcja wydaje mi się mało prawdopodobna.

Cody: Lashley?

Stephanie: Tak myśle, ale skoro nie pojawił się na No Way Out to i czemu miałby się dziś pojawić?

Triple: Mam gdzieś kto będzie jego partnerem, ja chce tylko wygrać tą walkę, bo chce być bliżej mojego mistrzostwa WWE!

HBK: Nie tylko ty chcesz być mistrzem! Ale nasze marzenia są na nic, dopóki nie dowiemy się co knuje Vince!

Stephanie: Mój ojciec jest chciwy, nie zdziwiłabym się, jakby dziś mianował się mistrzem!

Orton: Całe szczęście jest jeszcze Stone Cold... on nie dopuści do tego...

Do szatni wchodzi Chris Jericho. Zaskakuje wszystkich obecnych.

Triple: Znowu ty? Masz tupet by pchać sie tu sam!

Jericho: Spokojnie. Przypadkiem słyszałem wasze śmieszne rozmowy o tym, kto z was chce być WWE Championem... tyle, że musze wam przypomnieć, że to my wygraliśmy titleshot podczas No Way Out!

Triple: Jak mnie pamięć nie myli, to tydzień temu zaprzepaściłeś swoją szanse?

Jericho: Co nie zmienia faktu, że i tak jestem o lata świetlne bliżej tytułu niż całe wasze Evo-Suxx! Dopóki trzymam z Vince'm, on jest prezesem i Kane nie ma już pasa, to wy możecie tylko pomarzyć o tytule!

Stephanie: Austin nie pozwoli wam na to!

Jericho: Austin? On jest nikim! Vince zrobi co będzie chciał i żaden żłopiący piwo GM nie pokrzyżuje jego planów!

Orton: Zobaczymy cwaniaczku... tymczasem zjeżdżaj stąd zanim cię wyprowadzę!

Maria przeprowadza wywiad z zeszłotygodniowym debiutantem Atlasem DaBone! Wraz z nim jest jego managerka Melina.

Maria: Tydzień temu wygrałeś w swoim debiucie. Ale trzeba przyznać, że gdyby nie interwencja Mr.Kennedy'ego to zapewne byś przegrał...

Atlas: Nie przegrałbym. Pokonywałem w swoim życiu większych i straszniejszych rywali niż Snitsky. Przekonasz się o tym za tydzień, gdy znów stanę w ringu. Tym razem będzie to imponująca wygrana. Because I'm here for cashin' checks and breakin' necks!

Atlas wraz z uśmiechniętą Meliną udają się w swoją stronę, zostawiając Marię. Diva rozgląda się wokoło i widzi idących korytarzem JBL'a i Ronna Simmonsa! Maria jest zaskoczona widokiem Rona Simmonsa, który jest w swoim ringowym stroju... Spogląda ze zdziwieniem w kamere i słodkim głosikiem mówi : 'Damn'.

MAIN EVENT

STREET FIGHT

Triple H & Shawn Michaels (of Evolution-X) vs The A.P.A. (JBL & Ron Simmons)

końcówka: ring jest pełen przeróżnych przedmiotów, wiele z nich już zostało wykorzystanych. Triple H uderza JBL'a znakiem Stop prosto w głowę... ale ten nie upada, więc Hunter poprawia powalając Johna! Ale nie spodziewa się ataku Simmonsa, który aplikuje mu Belly-to-back suplex prosto na leżący kosz na śmieci! Pin... 1...2... przerywa Shawn Michaels! Podnosi Rona, rozpędza go od lin i serwuje flying elbow attack! Triple H się podnosi, zakłada śmietnik na głowę Rona... a HBK serwuje Sweet Chin Music! Pin... 1....2.... i w ostatniej chwili przerywa Bradshaw! Ale w przewadze są członkowie Evolution-X, we dwójke okładają go różnymi punchami... ale wstający Simmons udziela wsparcia partnerowi! Wszyscy czterej walczą między sobą, w końcu JBL'owi udaje się wyrzucić Triple H'a poza ring! Teraz to A.P.A w przewadze! Michaels przyjmuje kilka uderzeń przykrywką od kosza, krwawi i ledwo słania się na nogach... JBL rostawia stół na środku ringu... natomiast Simmons serwuje Shawnowi Dominatora wprost na stół! Michaels leży gdzieś pośród szczątków stołu, Simmons pinuje... 1....2.... sędzia zostaje ściągnięty z ringu... to Randy Orton! Zatrzymuje liczenie, co zapewne ratuje ten mecz dla Evo-X! Simmons schodzi z ringu i atakuje Ortona, obaj zaczynają walczyć... natomiast w ringu JBL podnosi wykończonego Michaelsa, rozpędza go o liny... Clothesline from Hell... pudło!!! Shawn usuwa się w ostatniej chwili... a Bradshaw przyjmuje chairshota od Triple H'a który właśnie wrócił na ring! Celebral Assassin tautuje, podnosi Bradshawa i szykuje do Pedigree... ale zostaje zaatakowany przez Jericho!!! Y2J powala Huntera, rzuca w niego śmietnikiem, następnie serwuje mu Codebreaker na leżące krzesło! Triple H krwawi... Jericho zakłada Walls of Jericho!!! Triple H tapuje... ale przecież to nie Jericho bierze udział w walce, więc sędzia nie może skończyć pojedynku...

Uderza odłos tłuczonego szkła... Na ring biegnie GM Stone Cold Steve Austin! Wielka wrzawa publiczności! Jericho puszcza submission, ale dostaje od razu Thesz Press od Austina! Ten następnie zasypuje go gradem ciosów! Jednak zostaje zrzucony z Jericho przez Bradshawa! Bradshaw rozpędza Austina, próbuje Clothesline from Hell... ale tym razem też nieudanie, Austin się uchyla i kontruje ze Stone Cold Stunner! Następnie Stunner dla Jericho! Austin schodzi z ringu, natomiast Simmons zostaje na niego wrzucony przez Randy'ego Ortona! Czeka już na to Shawn Michaels, który czeka w narożniku aż Simmons wstanie... Sweet Chin Music!!! Pin... 1....2.....3!

Zwycięzcy: Triple H & Shawn Michaels

Uderza theme 'No Chance in Hell'! Na rampę wjeżdża Vince McMahon wprowadzany przez Coachmana. Vince trzyma na kolanach WWE Title.

Vince: To nie jest to na co wygląda... nie mianuje się WWE Championem! Nie mianuje się nim, jeśli pojawi się tu jakiś wartościowy pretendent do tego tytułu! Póki co w tej walce nie zobaczyłem takiego! Więc nie pozostaje mi nic innego jak przedstawić wam waszego nowego WWE Championa... Vince... Kenne....

Austin: Zamknij się Vince, albo zrzuce cie z twojego małego wózeczka, dokopie twojemu głupiemu przydupasowi, złapie za twój śmieszny krawat i powiem: Austin 3:16 właśnie skopał ci tyłek! (mega pop)

Vince wygląda na lekko zmieszaniego...

Austin: Opowiem ci pewną historie Vince. Wczorajszego wieczoru Stone Cold poszedł do swojego ulubionego pubu, (What?) zamówił piwo (What?), potem drugie piwo (What?), potem następne (What?), potem zjadł kurczaka z frytkami (What?), kurczaka bez frytek (What?), frytki bez kurczaka (What?), wypił kolejne piwo (What?) i powiedział do barmana... 'Na Raw nie ma nikogo kto zasługuje na bycie WWE Championem'! (What?) Barmana odpowiedział: 'Co ty Stone Cold, przecież jest Jericho, Triple H...', a Stone Cold odpowiedział: 'What? Daj spokój, oni nie zasługują na to'! (What?) Barman podał mu kolejne piwo, Stone Cold zaczął się poważnie zastanawiać nad rozwiązaniem tego problemu. (What?) .... Dziś jestem tu i mam idealne rozwiązanie... mianuje siebie pretendentem do WWE Title! (pop)

Vince: No chance in hell! Chociaż... dobra, pod warunkiem, że zrzekniesz się twojego stanowiska!

Austin (do publiczności): Jeśli chcecie bym zrezygnował z bycia GM i walczył o WWE Championship na WrestleManii dajcie mi Hell Yeah!

Publiczność: Hell Yeah!

Austin: Więc Stone Cold rezygnuje ze stanowiska i bierze jego titleshot! I to jest sedno sprawy... bo Stone Cold tak powiedział!

Raw schodzi z anteny!

Edytowane przez estevez
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

2

• JPP

1

• luki

1

• nasjazz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hoho.Geniusz :D Ten Raw to majstersztyk.Szczerze mowiac domyslalem sie,ze Austin zrezygnuje,jednak nie spodziewalem sie,ze w takich okolicznosciach.Czekalem na ta gale z niecierpliwoscia i w 150% spelnila moje oczekiwania.Ocena jest wiadoma :D
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Vince: To proste. Podczas naszej walki na Royal Rumble moi ludzie podmienili jego pas na replike.
mały błąd na No way out
serwuje mu Codebreaker na leżące krzesło!
jakoś sobie tego nie wyobrażam :???:

Jedyne co mi nie pasuje to to, że Hardyz ciągle przgrywają. A reszta wszystko ok. Austin na WM, ciekawe kto będzie jego przeciwnikiem. Kennedy- Snicky ładnie rozpisane, APA powróciło i cena w końcu na swoim miejscu. Tak trzymać.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Gala supernacka :) mam nadzieje , że twój następca będzie dorównywał Ci chociaż troszkę :P

Austin powraca :) HELL YEAH! HELL YEAH ! HELL YEAH!

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Ten Raw był naprawdę...fenomenalny, wielka szkoda że nie możesz pozostać na stanowisku, bo świetnei umiesz budować klimat. Kiedy Austin rezygnował, to człem się jakbyhm sam był na tej publiczności chantował "HELL YEAH !". 6/5
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Kurcze estewu robie się zazdrosny o fanów! 8-)

A tak poważnie to też jestem pod sporym wrażeniem. Głównie sprawił to speech Austina który naprawdę miażdży...jakbym słyszał prawdziwego SCSA. A teraz ide zjeśc kurczaka z frytkami i frytki bez kurczaka :P

PS. Hehe, luki ma racje nie można wykonać Codebreaker na krzesło ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Z Codebreakerem oczywiście macie rację, trochę się zapędziłem:) ale już pozostawie tak, nie chce mi się zmieniać:)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Cholera, dałem wczoraj komentarz i zniknął :/ Będzie krótko: gala trzyma poziom, walki dobre i to samo tyczy się segmentów. Rozczarował mnie ten pomysł z repliką, ale wynagradza mi to powrót Austina na ring (aktywny że tak to ujmę).