Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Angle w EWR

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

witam

ludzie help :) czy ma ktos z was maniacow wrestlingu przetlumaczone na polski wszytkie Angle wystepujace w EWR (wraz z tym krotkim opisem kazdego z nich umieszczonego ponizej jego nazwy:) ??? jesli tak to czy moglby byc tak dobry i przeslac mi to na maila mankind@autograf.pl !!! z gory wielkie dzieki !!!

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

6

• Sycho

4

• Itchy

4

• RazorR

2

Top użytkownicy w tym temacie

Do adminów i modkow:prosilbym przenieść ten topic to dzialu pytania i tam żeby eksperci na to odpowiedzieli ja moglbym przetlumaczyc te angle gdybym mial je przed soba (bo z angielskim nie mam problemów) ale ja niestety nie mam dzialajacej wersji tej gry.Jak podrzucisz mi link do dzialajacego EWR choćby z wdzięczności przetłumaczę dla Ciebie te angle.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

A co to ma wspólnego bezpośrednio z wrestlingiem że miałoby się znaleźć w pytaniach?

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WeeMan chyba cie posralo. po co topic o grach ktory jest na idealnym miejscu przenosic do dzialu pytan dotyczacych tylko wrestlingu?

Dobrze ze nie wybralismy cie na moderatora bo ty bylaby niezla sieka z tego co widze.

14412508044c725aa0e19e.gif

Sycho zerknij na maila masz tam niespodzianke tyczaca sie angle'i :grin:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

eh.

jak juz cos robisz to dawaj to wszystkim a nie jednej osobie na maila. I ty masz 150 IQ? :>

14412508044c725aa0e19e.gif

Dobrze jeszcze dziś pojawi się tu przetłumaczona wersja angle'i.

Mam nadzieję że komuś się to przyda.

[ Dodano: 2004-06-25, 11:05 ]

Yo więc zaczynamy:

Angle 1 vs. 1

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Assault needs paramedics-zaatakowany potrzebuje pomocy lekarskiej

Backstage Attack-Atak za kulisami

Backstage sneak attack-Atak za kulisami z zaskoczenia

Call out and accepted challenge-wyzwanie przeciwnika i przyjęcie przez tego drugiego

Call out and brawl-wyzwanie przeciwnika,on przychodzi i zaczyna się brawl

Call Out unanswered-wyzwanie bez odpowiedzi

Celebration ceremony ruined-zniszczona ceremonia świętowania

Challenge for next big event-wyzwanie na jakis mecz na ppv albo na jakiejs innej duzej gali

Challenge at next show-wyzwanie na walkę na następnej gali

Challenge for tonight-wyzwanie na mecz na dziś

Challenger floors champion and poses with belt-Challenger skopał dupsko mistrza i stoi nad nim z pasem w ręce

Champion floors Challenger and poses with belt-jak wyżej ino to chempion rządzi w tej sytuacji

Confrontation-konfrontacja;dwoch wrestlerow patrzy sobie głęboko w oczy

Contract signing-podpisywanie kontraktu

Finger breaking-łamanie palców;zapaśnik atakuje drugiego i łamie mu paluszki

Finisher no sell-Face dostał finishera od heela,ale go nie odczuł

Finisher theft-kradzież finishera;wrestler atakuje drugiego jego finisherem

Held apart from brawl-wrestlerzy brawlują,ale są rozdzieleni przez innych wrestlerów

Insult trading-dwóch wrestlerów obraża się wzajemnie na ringu,taka batelka na słowa

Pillmanizing-atak na zapaśnika i skręcenie mu kolana

Returning singles attack-wrestler wraca po kontuzji i atakuje sprawcę tej kontuzji

Returing worker and title steal-wrestler wraca i kradnie pas championowi

Run In Attack-niezapowiedziane włączenie się do walki

Run in and title steal-włączenie się i kradzież pasa

Run in and blooding-wrestler wbiega na ring i rozprawia się krwawo z innym

Run in blood attack failed-wrestler wbiega zeby zrobic krzywde przeciwnikowi ostatecznie jednak sam zaczyna krwawic po nieudanym ataku i kontrze przeciwnika

Run in failed-nieudany atak z wbiegania

Run in ladder atack-wbiegnięcie i atak drabiną

Run in ladder attack failed-nieudany atak drabiną

Run in table attack-wbignięcie zakończone połamaniem kolesia na stole

Run in table attack failed-wbiegnięcie w celu połamania stołu na kimś,ostatecznie samemu będąc na stole połamanym

Run off-pościg za przeciwnikiem

Sit down protest-strajk wrestlerów

Worker announces retirement and gets challenged-wrestler komunikuje że idzie na emeryturkę a drugi wyzywa go na jego ostatni match

To na razie tyle.Pierwsza część podzielę to na kilka części i będę edytował tego posta.Stay Tuned and good luck in the game!! :-)

Wee Man jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc (no i czekam na dalsze angle rzecz jasna) oby Ci ... w dzieciach wynagrodzila hehe

Angle... fajnie. To może ja też coś przetłumacze?

OK.

Angle 2 vs. 2

1.Returning Tag Team - Powracający Tag attackuje inną drużynę

2.Returning Tag Team and Title Steal - Powracający Tag attackuje inną drużynę i Kradnie

Jej Tytuł.

3.Run in for Failed Partner Save - Wrestler Wbiega, by uratować kolegę z Ataku 2 on 1, ale też zostaje skopany.

4.Run in for Late Partner Save - Wrestler Wbiega, by uratować kolegę z Ataku 2 on 1, ale spóźnia się.

5.Run in for Quick Partner Save - Wrestler Wbiega, by uratować kolegę z Ataku 2 on 1.

6.Tag Assault Needs Paramedics - Jeden Tag, tak ostro wbija w kafle drugi Tag, że potrzebna jest pomoc medyczna.

7.Tag Backstage Attack - Tag atakuje inny Tag poza ringiem.

8.Tag Backstage Sneak Attack - Tag atakuje z zaskoczenia inny Tag poza ringiem.

9.Tag Call Out and Brawl - Tag wzywa inny Tag do stawienia się na ringu, i zaczyna się bójka.

10.Tag Call Out Unanswered - Tag wzywa inny Tag do stawienia się na ringu, ale nie dostaje odpowiedzi.

11.Tag Celebration Ceremony Ruined - Gdy Tag świętuje, inny Tag wpada, i wszystko niszczy.

12.Tag Challenge and Mistery Partner - Pracownik wyzywa Tag na mecz, ale dopiero gdy Tag się na to zgadza, ujawnia swojego ukrytego partnera (do walki, oczywiście :)).

13.Tag Challenge for next Big Event - Tag wyzywa inny Tag na pojedynek podczas następnej dużej imprezy.

14.Tag Challenge for Next Show - Tag wyzywa inny Tag na pojedynek na natępnej gali.

15.Tag Challenge for Tonight - Tag wyzywa inny Tag na pojedynek dzisiaj.

16.Tag Confrontation - Konfrontacja dwóch Tagów.

17.Tag Held Apart From Brawl - 2 drużyny zaczynają się brawlować, ale zostają roździeleni przez innych pracowników.

18.Tag Run In Attack - Tag wbiega na ring i atakuje inny Tag.

19.Tag Run In Attack and Title Steal - Tag wbiega na ring, atakuje inny Tag, i kradnie ich tytuł.

20.Tag Run In Blood Attack - Tag wbiega na ring i rozwala inny Tag do krwi.

21.Tag Run In Blood Attack Failed - Tag wbiega na ring i próbując rozwalić inny Tag, sami są pozostawieni w kałuży krwi.

22.Tag Run In Failed - Tag wbiega na ring, lecz zostaje zniszczony.

23.Tag Run In Ladder Attack - Tag wbiega na ring z drabiną, i rozwala nią inny Tag.

24.Tag Run In Ladder Attack Failed - Tag wbiega na ring z drabiną, lecz zostaje zniszczony.

25.Tag Run In Table Attack - Tag wbiega na ring ze stołem, i niszczy inny Tag.

26.Tag Run In Table Attack Failed - Tag wbiega na ring ze stołem, lecz zostaje rozwalony.

27.Tag Run Off - Tag rusza w pościg za innym.

Jeszcze dzis, zrobię Ambush i może coś jeszcze!

72206429447c1f28e68cff.gif

E niezłe. Niedługo cała gre przetłumaczycie
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

I o to właśnie nam chodzi,Mały :)

Żeby Ci którzy jeszcze nie opanowali do końca języka angielskiego także mogli czerpać radość z wspaniałej gry jaką jest EWR :)

Jak bym się na tym znał (tj. na kodzie gry itp.) to może i bym próbował :].

A skoro i tak już napisałem macie tu Ambush angles!

1.2 on 1 Ambush - 2 Wrestlerów atakuje 1 wrestlera w ringu.

2.2 on 1 Backstage Ambush - 2 Wrestlerów atakuje jednego poza ringiem.

3.3 on 1 Ambush - 3 Wrestlerów atakuje jednego w ringu

4.3 on 1 Backstage Ambush - 3 Wrestlerów atakuje jednego poza ringiem.

5.3 on 1 Ringpost Attack - 3 wrestlerów rozwale ujajenie (:)) innego na ringposcie.

6.3 on 2 Ambush - 3 wrestlerów atackuje 2 wrestlerów w ringu.

7.3 on 2 Backstage Ambush - 3 on 2 poza ringiem.

8.Distraction an Henchmen Attack - Podczas gdy jeden odwraca ówagę wrestlera, 2 innych atakuje go z zaskoczenia od tyłu.

72206429447c1f28e68cff.gif

I dziekuje wszytkim bardzo mocno za to ze poswiecaja swoj cenny czas zeby niesc pomoc innym, chwala Wam za to :)
  • 2 tygodnie później...

Widac chyba idea spolszczenia angli w EWR legla w gruzach, a wielka to szkoda niestety :(
I'm Paul Bearer and you're not!