Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 18.02.2008

Jak oceniasz galę?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz galę?

3
      6
      0
    • **
      0
    • *
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

http://images25.fotosik.pl/134/c6240741d4a22124.jpg

Jesteśmy świeżo po No Way Out, które przyniosło wiele emocji! Gra theme Raw i rozpoczyna się dzisiejsze show!

Rozbrzmiewa "Break the walls down" a na ring powoli kieruje się Chris Jericho! Zwycięzca wczorajszej walki, która miała wyłonić wrestlera, który na WrestleManii 24 zmierzy się z Kane'em o WWE Championship! Chris z mikrofonem w dłoni wchodzi na ring.

Jericho: Witajcie Jericho-holicy! Więc stało się! Na przekór wszystkiemu McMahon Inc zwyciężyło na No Way Out! Evo-Sux nawet w przewadze nie miało z nami szans! Przed wami wasz pretendent do tytułu, który dokona tego co nie udało się Triple H'owi. Pokonam Kane'a i przyniosę WWE Championship z powrotem tam gdzie jego miejsce! Czyli do Raw is Jericho!

W tym momencie rozbrzmiewa theme "Glass shatters" i przy wielkiej wrzawie publiczności pojawia się GM: Stone Cold Steve Austin! Jericho z lekkim zaskoczeniem na twarzy spogląda na Austina.

Austin: Kolejny sukinsyn pojawia się w moim ringu i nawija swoje bzdury. Wygrałeś titleshot, to prawda. Ale go nie dostaniesz!

Jericho: Co? Jakto nie dostanę?

Austin: Zobacz w jaki sposób go wygrałeś! Snitsky, Cena. Gdyby nie oni to Evo-X skopałoby ci twoją cukierkową dupe tak jak zrobiłem to ja! I następnym razem jak staniesz na mojej drodze, to dokopie ci ponownie! Ale ja jestem uczciwym GM, więc zrobię tak: dziś w walce wieczoru stoczysz walkę i jeśli ją wygrasz to masz swój titleshot na WrestleManie!

Jericho: A komu mam skopać tyłek?

Austin: Temu bez kogo byś nie wygrał wczoraj! John Cena!

Jericho: A jeśli przegram?

Austin: To twoje miejsce zajmie ktoś z Evo-X! I to jest sedno sprawy... Bo Stone Cold tak powiedział!

Jesteśmy w szatni World Tag Team Champions: Most Valuable Tag Team. Obaj mistrzowie ubrani w garnitury, powoli rozpakowują swoje rzeczy. Do szatni wchodzą Paul London i Brian Kendrick.

MVP: Czego tu chcecie chłoptasie?

London: Chcemy tylko pogratulować wczorajszej wygranej. To było imponujące.

Shelton: I nic nie knujecie białasy?

Kendrick: Nie. Pokazaliście, że jesteście lepsi.

London: To był dobry mecz.

Shetlon i MVP spoglądają na siebie nawzajem.

Shelton: Wy też pokazaliście, że jednak was niedoceniliśmy.

London i Kendrick wyciągają dłonie w kierunku mistrzów. Shelton i MVP ponownie spoglądają na siebie. Shelton kiwa twierdząco głową. Uściskują dłonie swoim wczorajszym przeciwnikom! London i Kendrick wychodzą.

MVP: Co oni nagle tacy mili?

Shelton: Ludzie czasem są mili. Doceń to.

MVP: Dobra nie ma co się rozczulać! Pora załatwić swoje interesy!

Shelton: Dokładnie. Dziś mamy mecz kwalifikacyjny do Money in The Bank! Oboje się zakwalifikujemy!

Do szatni wchodzą bracia Hardy, dzisiejsi rywale Most Valuable Tag Team.

Matt: Spokojnie Shelton, to my jesteśmy specjalistami od Ladder Matchy, więc to nam należy się miejsce w Money In the Bank!

Shelton: Tyle, że dziś toczymy zwykły pojedynek... a wy już od dawna nic nie wygraliście. Więc jak zamierzacie się zakwalifikować do tej walki?

MVP: Dobra, wyjazd białasy, nie ma czasu na dyskusje! Idźcie lepiej się modlić by znów nie przegrać!

MONEY IN THE BANK QUALIFYING MATCH

World Tag Team Champions Most Valuable Tag Team vs The Hardys

końcówka: wyrównany pojedynek. Widać, że bracia Hardy pracowali ostatnio nad sobą! Shelton whipuje Jeffa w stronę narożnika... ale ten robi Whisper in The Wind! Jeff podchodzi do leżącego rywala, rozsuwa jego nogi i dostarcza double leg drop! Shelton zwija się z bólu! Pin... 1.... 2... przerywa MVP! Sędzia wygania Montela spowrotem do narożnika, a w tym czasie Jeff zmienia się z Mattem. Ten wchodzi od razu na second rope, tauntuje i serwuje wstającemu Benjaminowi Elbow Smash. Szybko go podnosi, próba SideEffect, ale nieudana. Shelton uderza kilkakrotnie Matta z łokcia, aż ten puszcza chwyt. Shelton jest zmęczony ale zmienia się z MVP, który szybko wbiega na ring i powala kilkukrotnie rywala. Whipuje go w narożnik, tam serwuje kilka punchy i Player's Boot! Matt osuwa się w okolice narożnika, na który już wskakuje MVP i wykonuje Most Valuable Moonsault... ale pudłuje! Jeff za nogę odsunął brata! Matt powoli wstaje, podnosi Montela i próbuje Twist of Fate... jednak MVP rewersuje i whipuje Matta, który odbija się od liny i powala MVP Shoulderblockiem! Ale od razu po tym przyjmuje Superkick od Sheltona Benjamina! Jeff próbuje interweniować, by pomóc bratu, ale zatrzymuje go sędzia, przez co nie zauważa jak Shelton serwuje Mattowie lowblow, a potem MVP poprawia Playmakerem! Pin... sędzia się odwraca... 1....2....3!

Zwycięzcy: Most Valuable Tag Team (kwalifikują się do MiTB)

Jesteśmy na backstage, gdzie Stone Cold Steve Austin przechadza się korytarzem i spotyka Vince'a McMahona jadącego na wózku! Prowadzi go Johnathan Coachman.

Austin: Nie wyglądasz najlepiej Vince. (McMahon spogląda na niego z wściekłością) Wydaje mi się, że powinieneś odpocząć. Cud, że jeszcze żyjesz po tym co stało się wczoraj. Wszyscy na ciebie liczyli, a tu co? Najważniejszy pas Raw jest wciąż na Smackdown.

Coachman: Daruj sobie to gadanie i zajmij się swoimi sprawami!

Austin uśmiecha się szyderczo i odchodzi w swoją stronę! Vince również zmierza dalej, ale tym razem zatrzymuje go Val Venis wraz z Beth Phoenix.

Val: Szefie, to był mecz. Trzeba przyznać, kawał widowiska. Ale widzę, że nie wygląda szef za dobrze. (Vince mierzy go wściekłym wzrokiem) Sądzę że przydała by się teraz jakaś dama, która odjęła by trochę cierpienia. Jedno słowo i załatwie jakąś dla szefa.

Coachman: Nie widzisz, że człowiek jest na wózku?

Val: Dla moich dziewczyn to nie problem. Prawda Beth? (Beth z uśmiechem kiwa głową twierdząco)

Vince (niskim głosem): To ja mam coś dla ciebie. Dziś... Bronisz tytułu... W Gauntlet Matchu! Teraz zejdź mi z oczu!

Todd Grisham rozmawia z Trevorem Murdochem.

Grisham: Niedawno widzieliśmy wywiad z twoim byłym partnerem Lance'm Cade'm, który stwierdził, że wszystko co robi, to robi dla twojego dobra. Co ty na to?

Trevor: Gówno prawda! Niech wreszcie zrozumie, że to koniec. Jego bezmyślność kosztowała mnie zbyt wiele walk... Atakując mnie, podczas moich walk również nie przekona mnie, że robi dobrze.

Grisham: Więc nie ma co liczyć na ponowne pojednanie zespołu?

Trevor: Jest to równie prawdopodobne, co ponowne zdobycie WHC przez Reya Mysterio! Nie pytaj mnie więcej o Cade'a i o nasz dawny zespół! To przeszłość.

GAUNTLET MATCH FOR ATTITUDE TITLE

Val Venis © (with Beth Phoenix) vs ???

przebieg: pierwszym rywalem mistrza jest Cody Rhodes! Były Attitude Champion szybko przechodzi do ofensywy! Kilka punchy, Bulldog! Podnosi mistrza i próba DDT, ale Val jednak kontruje wykonując Half nelson slam! Pin... 1....2... kickout! Venis zakłada Fly Trap! Odbywa się to na środku ringu... Cody nie może się wydostać z uchwytu. W tym momencie na ring apron wskakuje D.H. Smith, kolega Cody'ego! Sędzia to zauważa i chce zapobiec interwencji, ale wyręcza go Beth Phoenix, która serwuje Smithowi lowblow. Ten spada poza ring! W tym momencie Cody dotyka linki, czego jednak nie widzi sędzia! Val powinien puścić chwyt... ale zamiast tego udaje mu się odciągnąc Rhodesa znów na środek! Cody tapuje!!! Pierwszy przeciwnik pokonany! Kto będzie następny? To JBL!!!

Bradshaw zaczyna od Big Boota! Venis pada na ring. JBL zakłada mu Torture Rack... trzyma mocno chwyt... ale Venis dosięga liny! Sędzia liczy... 1..2..3..4.. John puszcza. Podnosi jednak od razu swojego przeciwnika i Swinging Neckbreaker! Bradshaw wchodzi na second rope... Last Call (Fallaway slam)! Pin... 1....2.... w ostatniej chwili Val podnosi bark! Bradshaw uśmiecha się tylko, pomaga wstać Attitude Championowi... Powerbomb! Zanim jednak zdąży zejść do pinu, to na ring apron znów wskakuje Beth, JBL spogląda na nią... i spycha z ringu! Dostaje jednak rollup... 1....2.... kickout! Val był blisko wygranej! Obaj wstają, JBL wyprowadza punche, ale są zablokowane przez Vala, który kontruje ze swoimi ciosami... próba Suplexa... ale nieudana, więc Val whipuje rywala od lin, próba clothesline... pudło... JBL odbija się od przeciwległych lin i Clothesline From Hell!!!! Pin... 1....2....3! Val nie obroni tytułu! JBL tauntuje, cieszy się z wygranej... Rozbrzmiewa theme Randy'ego Ortona! Legend Killer będzie kolejnym uczestnikiem walki!

Obaj mierzą się wzrokiem i ruszają na siebie... zwarcie, próba sił... JBL whipuje Ortona, próbuje Clothesline From Hell... ale Orton się schyla i potężny cios przyjmuje sędzia! JBL szybko rusza w stronę Ortona, ten jednak Backbody dropem wyrzuca go poza ring! Tam do JBL'a dopada Val Venis i Beth Phoenix! Val okłada go kopniakami a Beth chwyta za krzesło, Val podnosi Bradshawa a Beth serwuje Layfieldowi chairshota! Diva rzuca się na leżącego JBL'a i zaczyna go okładać ciosami w głowę! Przerywa to jednak Orton, który zdejmuje divę i zaciąga JBL'a pod stół komentatorski! Tam uderza go w głowę monitorem powodując krwawienie. Legend Killer następnie wrzuca Bradshawa na stolik i RKO! Stół się łamie! Orton tauntuje do publiczności! Z pomocą Venisa wrzuca Layfielda spowrotem na ring, budzi sędziego, pin... 1........ 2....... 3! Randy wygrywa! Koniec walki! Orton zostaje nowym Attitude Championem!

Zwycięzca i nowy Attitude Champion: Randy Orton

Przenosimy się do szatni Evolution-X. Wszyscy członkowie stajni gratulują Randy'emu zdobycia pasa.

HBK: W końcu jakaś dobra wiadomość, po serii porażek w końcu jakiś tytuł trafia w ręce Evo-X! Dobra robota Randy.

Triple: Ale nasi młodzi chłopcy się nie popisali. Harry... dałeś się pobić kobiecie.

Smith: Hej, to dość spora kobieta... zresztą... nie spodziewałem się jej ataku. (Smith poprawia swoje klejnoty, krzywiąc się przy tym)

Orton: Nie ważne. Tytuł i tak wrócił po kilku tygodniach do nas. A więc mamy tyle samo pasów co McMahon Inc.

Triple: Ale to jeden z nich ma titleshot...

Orton: Jeszcze nie ma, musi pokonać Cene!

Triple: Sam nie wiem, którego z nich bardziej nienawidze! Najchętniej skopałbym ich obu.

Stephanie: To zrób to kochanie! Nie widze problemu. Cenie należy się kara za to co zrobił na No Way Out!

HBK (poklepuje Huntera po ramieniu): Coś wymyślimy bracie!

Teraz jesteśmy szatni, w której znajdują się Carlito, Super Crazy i Jim Duggan.

Carlito: Słuchaj Crazy... teraz twoja druga lekcja angielskiego, gotowy?

Crazy: Siiii...

Carlito: Mów po angielsku!

Crazy: Siii...

Carlito (łapie się za głowę): Jim, do roboty.

Duggan: Dobra, jakiego słowa nauczyliśmy się tydzień temu?

Crazy: Chair! Chair izzz suuupeerr!

Duggan: Świetnie, dziś kolejne użyteczne słowo w świecie wrestlingu. Carlito, podaj rekwizyt.

Carlito zza drzwi wyjmuje stolik i rozkłada go.

Duggan: Słuchaj uważnie... This is table. Powtórz.

Crazy: Diizzz izzz te... (krzywi się, po chwili spogląda na krzesło...) Chairzz is suuupeer! (cieszy się)

Carlito: Ty gamoniu... Jim, ćwiczymy dalej...

Jesteśmy już na ringu, na który w charakterystyczny dla siebie, bardzo seksowny sposób, wchodzi Melina! Diva chwyta za mikrofon.

Melina: Dziś czeka was wielki zaszczyt. Zobaczycie debiut najbardziej oczekiwanego wrestlera ostatnich miesięcy. Przed wami, mój mężczyzna: Atlas DaBone!

Debiutujący wrestler pojawia się na rampie. Od razu rzuca się w oczy jego spore afro i gruby, złoty łańcuch. Pewnym krokiem zmierza na ring.

Atlas: Nareszczie trafiłem tu gdzie chce być każdy profesjonalny wrestler! Monday Night Raw to teraz moje show! Nazywam się Atlas DaBone, wschodząca gwiazda WWE! I'm here for cashin checks and breakin necks!

'Snitsky'... rozbrzmiewa theme członka Big Bad Bastards! Snits będzie dzisiejszym rywalem nowej gwiazdy Raw! Głowa Sick & Demented Bastarda owinięta jest bandażem, to pozostałości po wczorajszej gali.

SINGLE MATCH

Atlas Da Bone (with Melina) vs Snitsky

końcówka: Potwór Snitsky trzyma debiutanta w fireman's carry... ale DaBone się wyrywa i serwuje rywalowi Spinebuster! Podnosi przeciwnika i z problemami robi Fisherman's Suplex, pin... 1...2... kickout! Obaj wstają, DaBone serwuje rywalowi kilka punchy, rozpędza się ale Snits powala go Big Bootem i zakłada Double underhook submission! Atlas nie ma wystarczająco siły by się wyrwać! Snitsky mocno trzyma submission! W tym momencie na ring apron wskakuje Melina, ale zauważa to sędzia i stara się ją wygonić spowrotem poza ring. Melina jednak nie słucha. Zauważa to Snitsky i puszcza uchwyt a Atlas pada na matę. Pojawia się Mr. Kennedy! Wykorzystuje nieuwagę sędziego oraz samego Snitsky'ego i serwuje żółtozębnemu bastardowi Mic Check! DaBone kładzie się by pinować... 1.... 2... 3! DaBone zwycięża!

Zwycięzca: Atlas DaBone

Kennedy dopada krzesło i atakuje nim wstającego Snitsky'ego! Uderza jeszcze kilkakrotnie leżącego bastarda powodując obfite krwawienie z jego głowy! Ale to mu nie wystarcza. Ściąga go z ringu i miota nim o schodki! Co za brutalność mistrza interkontynentalnego! Kennedy sięga po mikrofon!

Kennedy: Właśnie skopał ci dupę Miiiisteeer Kennneeeedy! Nie powinieneś zadzierać ze mną! Ale powiem ci co powinieneś! Powinieneś umyć zęby człowieku! Bo są równie żółte jak koszulka Hulka Hogana! O tak! Poza tym radze ci zapisać się na jakieś leczenie psychiczne! Jeszcze można ci pomóc, póki nie będzie za późno! Tymczasem, potraktuj to drobne kopanie tyłka jako lekcje pokory!

Kennedy rzuca mikrofon i poprawia raz jeszcze krzesłem w głowę zakrwawionego Snitsa!

Jesteśmy na backstage. Maria jest wraz z powracającym na Raw Johnem Ceną!

Maria: John, miło cię znów widzieć. Widze, że wracasz w świetnej formie, wyglądasz świetnie!

Cena: Dzięki ślicznotko (Maria zaciesza pałe:P) Widzisz, ostro trenowałem by wrócić na najwyższym poziomie.

Maria: A jak wyjaśnisz to co stało się na No Way Out? Pomogłeś McMahon Inc...

Cena: Nic podobnego! Nie pomogłem ani McMahon Inc ani nie przeszkodziłem Evo-X! Chodziło tylko o przypomnienie się całemu WWE. John Cena jest znów wielki... Musiałem pokazać, że jestem nieprzewidywalny... The Champ is here... Mój powrót na szczyt jest nieunikniony... Fakt, marzyło mi się wygranie Royal Rumble, ale nie byłem jeszcze gotowy do powrotu na ring... za to dziś! Dziś czuje się znów mocny i nie powstrzyma mnie żaden Orton, żaden żółtozębny dziwoląg Snitsky ani tym bardziej Chris Jericho! Dzięki złotko za wywiad...

Jesteśmy w biurze McMahon Inc.

JBL: Nie daruje Ortonowi! Tytuł był już w moich rękach...

Kennedy: Kto by się przejmował czwartorzędnym pasem? To co posiadam ja jest coś warte. Wiesz jacy świetni wrestlerzy bylo mistrzami interkontynentalnymi?

Jericho: Ja byłem 7 razy Intercontinental Championem, chcesz się licytować?

Kennedy: Dobra, dobra... pokonałbym cię w każdej chwili

JBL: Dajcie spokój, jesteśmy po tej samej stronie!

Do gabinetu wjeżdża Mr.McMahon wraz z Johnathanem Coachmanem. Vince spogląda ze złością na swoich podopiecznych.

Jericho: Vince, rozchmurz się... dziś nasz dobry dzień... wszyscy Jericho-holicy, w tym ty, zobaczą jak zostaje pretendentem do WWE Title, i gdy już stane w ringu z Kane'em to pokonam go... w przeciwieństwie do tych wszystkich żałosnych pretendentów do tej pory!

JBL: Nie zapomniałeś się?

Jericho (chwile zagubiony, w końcu orientuje się, że popełnił gafe): Wszystkich prócz ciebie Vince!

Vince: Lepiej, żebyś dzisiaj wygrał Jericho... jak Evolution-X dostaną ten titleshot, to skończysz marnie...

MAIN EVENT

SINGLE MATCH

Chris Jericho vs John Cena

końcówka: Jericho okłada Cene punchami w narożniku, następnie ustawia swojego rywala na drugiej linie i wykonuje headscissors takedown! Pin.... 1...2.. kickout! Obaj wstają, Y2J zakłada headlock a następnie wykonuje Buldog! Chris tauntuje... i próbuje założyć Walls of Jericho! Ale Cena, nie pozwala na to i odkopuje swojego rywala, sam szybko wstaje i shoulderblock! Powtarza jeszcze raz! Cena wraca do gry! Wykonuje Throwback... a następnie Spin-out powerbomb!!! Nie schodzi do pinu... tylko zakłada STFU! Czyżby był bliski wygranej? Jericho wije się z bólu, próbuje walczyć by wyrwać się z chwytu... ale nie udaje się! Jest bliski poddania się... ale Cena zauważa Triple H'a, który pojawia się w okolicach ringu! Puszcza submission, podchodzi do lin i uśmiecha się szyderczo do Huntera... ale przez to nadziewa się na Backbreaker w wykonaniu Y2J'a! Jericho rozpędza się i aplikuje Lionsault! Pin... 1....2.... kickout! W ostatniej chwili John Cena wybija! Jericho jest wściekły! W tym momencie z drugiej strony ringu pojawia się Shawn Michaels!! Zauważa to sędzia i interweniuje, schodzi razem z HBK poza ring próbując wygonić go z areny... w tym czasie w ringu Jericho zakłada Walls of Jericho... Cena tapuje!!! Tyle, że sędzia tego nie widzi! Jericho jest wściekły! Na ring wskakuje Triple H!!! Uderza Jericho sledgehammerem! Podnosi Johna Cene i robi to samo! Obaj krwawią! Celebral Assasin schodzi z ringu, na który powraca sędzia. Zauważa co się dzieje i zaczyna odliczać obu zawodników!! 1.... 2.... 3.... 4.... 5.... 6.... 7.... 8.... 9.... 10! No contest!

Nie ma zwycięzcy, co więc z titleshotem? Kto go dostanie? Rozbrzmiewa 'No chance in hell'! Na rampę wjeżdża Vince McMahon prowadzony przez Coachmana!

Vince: Żałosne! Evo-X znów miesza moje plany... Jednak ja nie dopuszcze by ten cyrk trwał dalej! Podwójny mistrz Kane? To koniec! Koniec robienia sobie jaj z Raw! Odbieram tytuł Kane'owi!!! Wakuje tytuł! (publiczność cały czas pokrzykuje słynne: 'What?') Więc Kane... za tydzień pojawisz się w tym ringu i złożysz tytuł na moje ręce!

Uderza 'Glass Shatters'! GM Stone Cold Steve Austin pojawia się na rampie! Nie jest zadowolony!

Austin: Wiem Vince, że jesteś rozgoryczony faktem, że nie zostałeś championem... ale to jest już dziecinne! Nie potrafiłeś wygrać więc używasz władzy i odbierasz człowiekowi tytuł?

Vince: Po pierwsze Kane to nie człowiek... to zwierze! Po drugie, to ja jestem tu chairmanem i ja decyduje kto ma pasy!

Austin: Nie zgodze się na to!

Vince: Nie musisz!

Austin: Jestem pieprzonym GM, masz z tym problem?

Vince: Mam to gdzieś... odbieram tytuł Kane'owi i nie masz nic do gadania! Jak coś się nie podoba, to możesz zrezygnować!

Austin mierzy wzrokiem McMahona...

Coach: Słuchaj swojego szefa! Nie masz tu nic do gadania!

Austin tym razem mierzy wzrokiem Coachmana... i serwuje mu Stunnera! Pochyla się nad siedzącym na wózku McMahonem... łapie go za krawat i przyciąga do siebie, obaj mierzą się wściekłym wzrokiem!

Raw schodzi z anteny!

Edytowane przez estevez
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

3

• Vaclav

1

• luki

1

• Fedor124

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Okej jedziemy :D

Lubie segmenty kiedy Crazy uczy się angielskiego ale są one troche za krótkie, mógłbyś je rozwinąć :D Shelton i Mvp w MITB? No bardzo dobrze :D Venis traci pas....szybko bardzo, ale dobrze że to Orton go przejął. Dalej debiut Atlasa, zobaczymy co pokaże póki ci był tłem dla zdradzieckiego ataku Kena na biednego Snitusia !! :D

No i Main Event time! No contest był pewny w końcu to Cena jednak nie ważne że Fantasy WWE...Cena to Cena! :P No i koniec.....Vince odbiera tytuł Kane'owi? Ale jak to tak :(

Gale oceniam na 5 drogi kolego bookerze :D

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Raw jak zawsze super :)

Jeff i Matt przegrali .. i dobrze ! MVTT wygrali :P super :P

Orton wygrał pas i to w prawie czysty sposób to dobrze :]

ME - Cena i Jericho siebie warci :P , ale był Stunner ;] więc ME udany :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Jest to równie prawdopodobne, co ponowne zdobycie WHC przez Reya Mysterio!
bo wykraczesz :D

Maria: John, miło cię znów widzieć. Widze, że wracasz w świetnej formie, wyglądasz świetnie!

Cena: Dzięki ślicznotko (Maria zaciesza pałe:P)

:D :grin: :) :-) :smile: :lol: :twisted:

Znamy już 2 uczestników MITB w dzień po NWO?? I to w dodatku mistrzowie? Coś nie teges. I Hardyz szmaceni. Nie podoba mi się to. Brak ci tagów a jak jest jeden fajny to go niewykorzystujesz (mam nadzieję że się mylę).

Attitude Champ wreszcie broniony, o IC też mogłaby być walka.

Gala taka słabsza (nie słaba) się wydaję, bo czytam od razu po NWO i tylko 4/5 gwiazdek. TO PRZEZ CENE :D

a i co to za motyw z odbieraniem pasów? mam nadzieję ż do tego nie dojdzie (lepiej już żeby przez całe RAW Kane bronił pas z Tryplami, HBKami i Ortonami :P )

i jescze pytanko estewu: skąd ty wytrzasnąłeś tego Atlas Da Bone? ( w prawdziwym WWE on ma być?)

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

i co to za motyw z odbieraniem pasów? mam nadzieję ż do tego nie dojdzie

Już do tego doszło:) Vince odebrał pas.

Brak ci tagów

Nie brak. Mam Hardys, London&Kendrick, Carlito&Super Crazy oraz mistrzów Shelton&MVP:) Są także Cade&Murdoch obecnie pokłóceni:)

skąd ty wytrzasnąłeś tego Atlas Da Bone? ( w prawdziwym WWE on ma być?)

To aktualnie zawodnik rozwojówki walczący podczas gal Heat. Mówi się, że niedługo zadebiutuje na Raw... a u nas debiutuje już teraz:)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Czas na moj komentarz (późny, bo mam taki plan, że cały poniedziałek spędzam na uczelni). Segmenty jak zwykle napisane są dobrze i zastrzeżeń nie mam. Szkółka Duggana to ciekawy entertainment i co najważniejsze, zabawny. Mcmohan na wóżku to logiczna konsekwencja Street Fightu z Big Red Machine i dobrze mu tak. Wywiad Ceny to dno, bo nie lubie w ogóle go (taki rym, żeby stylistyke rapu zachować). Za to zachowanie i postępowanie Austina to świetny motyw - widać że koleś jest po swej stronie. Co do walk, to bezpośrednio po PPV trudno jest nadgonić tak wysoki poziom, ale nie trzeba tego robić na zwykłym RAW. Było solidnie. Randy jako Attitude Champion uważam za dobry pomysł, MVP w MITB Matchu też dobrze (trzeba ich promować), Snitsky podłożony debiutantowi (nie wazne że przez interwencje Kennedyego) uważam za błąd a NO Contest w ME to coś, czego się nie spodziewałem (Jestem Jericholiciem). Ale robi się ciekawiej. No i sytuacja na linii McMohan - Kane to już w ogóle podnosi atrakcyjność RAWu. Wszyscy wiemy, że Vinnie podpisał własny wyrok śmierci.

Ocena 4*, bo 5 to na PPV musi zostać.

MONEY IN THE BANK QUALIFYING MATCH

World Tag Team Champions Most Valuable Tag Team vs The Hardys

3/5, ale nie dlatego że walka była słaba, ale dlatego że chyba nie lubisz Hardych, skoro nie wygrali jakiejś porządnej walki od baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawna,

GAUNTLET MATCH FOR ATTITUDE TITLE

Val Venis © (with Beth Phoenix) vs ???

4/5, walka nie jakaś super, ale trzyma ogólny poziom gali, czyli dobry, a nawet bardzo dobry, no i cieszy Orton Champ.

SINGLE MATCH

Atlas Da Bone (with Melina) vs Snitsky

3/5, nic specjalnego choć walka trzyma dobry poziom bookingu Estewu, choć debiutant jak już ktoś napisał był tylko tłem dla feudu Kennedy vs Snits.

MAIN EVENT

SINGLE MATCH

Chris Jericho vs John Cena

4,5/5, ale tylko dlatego że piątki zostawiam sobie na wszelki ypadek jak byś zrobił coś jeszcze lepszego, walka na wysokim poziomie. Cena mógłby przejść Heelturn, taki manewr mógłby odświerzyć jego postać.

Galę oceniłem na 4, wpełni zasłużona ocena, a kolejny już bardzo dobry monday night raw za nami !

Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Rating tego odcinka to 4.11!