Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WIELKI FINAŁ !!

Która powinna wygrać ?  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która powinna wygrać ?

• Natalia Siwiec
      39
    • Weronika Książkiewicz
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   402
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Bzdura , to dla Ciebie nie argument a dla mnie i bardzo wielu innych osob tak... piszac to zreszta imo nie masz racji ale to Twoje zdanie.

Jezeli mam do wyboru kobiete , na ktora bez makijazu nie chce sie patrzec i taka jakiej uroda jest bardziej naturalna oczywistym jest dla mnie wybor tej drugiej .

Najwidoczniej mało kobiet widziałeś rano, bez makijażu... Wiadomo - jedne wyglądają lepiej, inne gorzej, ale co do aktorek/modelek itp. to bladego pojęcia nie masz jak każda z nich wygląda po wstaniu z wyra, tak więc takie wzniosłe teksty, że "ta wygląda bardziej naturalnie niż tamta" są dla mnie conajmniej śmieszne - bo KAŻDA z nich ma na sobie tonę gipsu - a że jedna "podchodzi" Ci bardziej niż druga, to już sprawa wyłącznie indywidualnych preferencji.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• rocket

6

• archonus

5

• Biggmac

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

3/4 aktorek modelek to zasluga kosmetykow (a raczej wyglad tych pan :) ). Chyba tendencja jest taka ze im bardziej "naturalna" tym lepiej znaczy sie, ze dopiera dobrze komsetyki :P. Jaki z tego moral ? Ano ze trzeba chwalic wlasna partnerke (wiemy jaka jest naprawde), a nie podniecac sie plastikowa Doda, Natalcia czy inna... :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Rocket trafiłeś w samo sedno :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Urządzenie:  Windows

Bzdura , to dla Ciebie nie argument a dla mnie i bardzo wielu innych osob tak... piszac to zreszta imo nie masz racji ale to Twoje zdanie.

Jezeli mam do wyboru kobiete , na ktora bez makijazu nie chce sie patrzec i taka jakiej uroda jest bardziej naturalna oczywistym jest dla mnie wybor tej drugiej .

Najwidoczniej mało kobiet widziałeś rano, bez makijażu... Wiadomo - jedne wyglądają lepiej, inne gorzej, ale co do aktorek/modelek itp. to bladego pojęcia nie masz jak każda z nich wygląda po wstaniu z wyra, tak więc takie wzniosłe teksty, że "ta wygląda bardziej naturalnie niż tamta" są dla mnie conajmniej śmieszne - bo KAŻDA z nich ma na sobie tonę gipsu - a że jedna "podchodzi" Ci bardziej niż druga, to już sprawa wyłącznie indywidualnych preferencji.

1.Jakos troche widzialem tych kobiet rano

2.O tym czy ja mam jakies pojecie na dany temat to wybacz , ja raczej wiem lepiej niz Ty i pokaz mi gdzie pisalem o aktorkach/modelkach ?

Scorpion Death Lock

2.O tym czy ja mam jakies pojecie na dany temat to wybacz , ja raczej wiem lepiej niz Ty i pokaz mi gdzie pisalem o aktorkach/modelkach ?

No to nie wiem o czym tu rozmawiamy skoro był to konkurs na najładniejszą aktorkę/modelkę, tak więc z samego założenia - rozmowa toczy się o urodzie właśnie TYCH kobiet.

O tym czy ja mam jakies pojecie na dany temat to wybacz , ja raczej wiem lepiej niz Ty

Zapewne wiesz to lepiej niż ja, chociaż mimo wszystko nie sądzę, byś miał zbyt wiele okazji oglądać oceniane tu panie - rano, bez makijażu, tak byś mógł obiektywnie stwierdzić która jest bardziej "naturalna" bez tapety :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

dla mnie cały ten konkurs powinna wygrać Kasia Skowrońska i będę jej bronił do upadłego ;)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

No to nie wiem o czym tu rozmawiamy skoro był to konkurs na najładniejszą aktorkę/modelkę, tak więc z samego założenia - rozmowa toczy się o urodzie właśnie TYCH kobiet.

Zdanie jakie napisalem o naturalnosci itd akurat nie bylo tylko o urodzie TYCH kobiet a jak mozna bylo sie domyslic o ogole kobiecym .

O tym czy ja mam jakies pojecie na dany temat to wybacz , ja raczej wiem lepiej niz Ty

Zapewne wiesz to lepiej niż ja, chociaż mimo wszystko nie sądzę, byś miał zbyt wiele okazji oglądać oceniane tu panie - rano, bez makijażu, tak byś mógł obiektywnie stwierdzić która jest bardziej "naturalna" bez tapety :D

Wierz mi , zdecydowanej wiekszosci z tych pan jakie tu byly nawet bym nie chcial ogladac ani rano ani w dzien .Mysle , ze zreszta Ty tez raczej nie miales tych okazji co do tych pan ;-)

Dla mnie koniec juz tej dyskusji .

Scorpion Death Lock

Zdanie jakie napisalem o naturalnosci itd akurat nie bylo tylko o urodzie TYCH kobiet a jak mozna bylo sie domyslic o ogole kobiecym .

Ogół kobiecy w swojej znacznej części także baaardzo często jest jak niebo i ziemia w opcjach "z i bez" tapety, ale oczywiście zdarzają się "naturalne" wyjątki. Jest to dziś gatunek raczej na wymarciu - ale się zdarza :D

Wierz mi , zdecydowanej wiekszosci z tych pan jakie tu byly nawet bym nie chcial ogladac ani rano ani w dzien .Mysle , ze zreszta Ty tez raczej nie miales tych okazji co do tych pan

Jasne, że nie miałem - dlatego też nie wypowiadam się o ich "naturalności" lub jej braku :D

Jak dla mnie, to także już koniec tej dyskusji.

No prosze ale kobiety rozpetaly dyskusje :twisted:
Scorpion Death Lock

A GDZIE MOJA DODA ;(

1261505497460012b2d8ccf.jpg

• 2 tygodnie później...

Ty Luk to nie odpuscisz :D :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Luk, spójrz najpierw na grono jury (z którego co najwyżej Brzozowski, a przede wszystkim Meller mogą mieć jako takie pojęcie o pięknej kobiecie) i zastanów się, czy fajnie jest podzielać gust Sekielskiego i Morozowskiego ;-)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan 23 lutego Mai Sakurai, Natsumi Showzuki i Erina Yamanaka zapisały się w historii, zostając pierwszymi mistrzyniami Marigold 3D Trios Championship. Źródło zdjęcia: Marigold Tuż po ich historycznym triumfie na ring wkroczyła Komomo Minami, która w imieniu swojego teamu z Mayu Iwatani i Victoria Yuzuki rzuciła wyzwanie nowym mistrzyniom. Mecz jest już oficjalnie potwierdzony – 14 marca Sakurai, Showzuki i Yamanaka po raz pierwszy obronią Marigold 3D Trios Championship przed
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #827 Data: 03.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dysk
    • GGGGG9707
      Problem tylko w tym, że gdyby to Orton przeszedł turn (Cody jak wiemy nie chce) to trochę byłaby to powtórka Cena - Cody gdzie legenda Face przechodzi turn na Cody'm (choć tu podczas walki) i odbiera mu nieczysto pas na WM. Generalnie to i tak byłoby bardzo dobre, ale mimo że chcę Ortona z pasem nie wiem czy nie widziałbym tego tak, że Orton turn podczas walki, jednak Cody nie daje się zaskoczyć (nauczka z zeszłego roku) i to Cody wygrywa po czym Orton wściekły demoluje go na SD i ruszamy z feud
    • Bastian
      Zgadzam się. Najlepsza opcja to droga do WM na zasadzie face-face i turn jednego z nich w Las Vegas. Już samo to uczyni te walkę ciekawszą. Fani będą się zastanawiać, kto kogo wyroluje. Heel turn największego face'a federacji to zawsze wydarzenie. Fani czekają na złego Rhodesa. A i Orton ma powody, zby zagrać nieczysto. 15 tytuł po latach i zbliżenie się do rekordu Ceny to nie w kij dmuchał.
    • Przemk0
      Podczas najbliższego odcinka SmackDown, który odbędzie się w Portland, Drew McIntyre stanie do obrony Undisputed WWE Championship przeciwko Cody’emu Rhodesowi. Pojedynek ma istotne znaczenie dla układu walk o mistrzostwo podczas WrestleManii 42. Według informacji podanych przez PWInsider oraz Fightful, wewnątrz WWE istnieje obecnie przekonanie, że podczas piątkowej gali może dojść do zmiany mistrza. Aktualny plan zakłada bowiem doprowadzenie do starcia Cody’ego Rhodesa z Randy’m Ortonem o tytuł
  • Dodaj nową pozycję...