Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Impact 04.06 i 11.06 - mini raporty

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   22
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Zaległe wyniki z Impactów + mini raport.

Fakty : Impact trwa 45min i jest galą telewizyjną nadawaną przez FOX Sports o 3:00pm. czasu amerykańskiego. NWA-TNA używa na tych gala sześciobocznego ringu który pozwala na o wiele więcej fajnych spotów, oczywiście TNA nie jest pierwszym fedem który takiego ringu używa. Na każdą walkę na Impact'cie jest nałożony limit czasowy : 10min na walkę zwyklą i 30min na walkę o jakiś pas. Po upływie czasu o wyniku walki zdecyduje specjalny sędzia. Tapingi Impactów odbywają się w studiach nagraniowych Universal (tak tam gdzie kiedyś WCW nagrywało swoje World Wild). Na taki Impact wchodzi ok. 500osób. Aha.. wywiady przeprowadza Shane Douglas :-)

Impact: 06.04.04 (Week 1)

Team Canada (Williams, Young, Rude) vs Team International (Garza, Dutt, Red)

Jak dla mnie zajebisty szybki opener, dla tych co lubią spot festy. Wrestlerzy zaprezentowali swoje markowe akcje jedna po drugiej, szybkie zmiany jesli chodzi o przebieg walki. Walka kończy się przez twisting moonsault jaki wykonał Hector na Rude'ym. Wygrywa Team International

W przerwach oczywiscie gadki o Division X, reklamy i czeste zapowiedzi PPV ze można je mieć tylko za 10$ a nie za 30-40$.

Abyss vs Shark Boy

Yeah.. Shark Boy!! :D No tak.. można się spodziwać było że będzie to squash :( Walka trwała z 1:15 i skończyła się : Abyss stosuje Torture rack jednak Shark Boy wyślizguje się żeby niestety trafić na Blackhole Slam. Wygrywa Abyss. Przez cały czas walkę na zapleczu oglądała Goldylocks.

Tag Team Titles ? Kid Kash and Dallas © vs America?s Most Wanted

Dobra walka.. Czy ja mówiłem juz że Kash jest zajebisty jako heel ? :P Ano jest.. Z fajnieszych motywów trzeba powiedzieć że Kash często używa Dallasa jako odskocznie do Moonsaultów itd. Niestety AMW zdobywają pasy po zabójczym roll-upie Harrisa na Dallasie (wcześniej Dallas nie trafił big boot'a na Stormie) Wygrywają America's Most Wanted .

Wywiad z Dustym Rhodsem (jest specjalnym sędzią na Impact'cie) który jedzie coś na temat double J'a oczywiście pojawia się Jarret i wyzywać Dustiego że jest stary i ma zejść z ringu. Dusty się nie poddaja zaczyna się brawl.. na ratunek przybiega K-Kwik i dostaje gitarą, a później wpada reszta 3LK i wyzywają Jarreta na PPV.

Main Event : X-Division #1 Contender - MYSTERY vs Michael Shane vs Elix Skipper vs Chris Sabin

Sam Russo oświadcza że Mystery Oponentem będzie sam wielki, fenomenalny AJ Styles (krzycze AJ AJ i rozstawiam fenomenalnie na bok ręce :P). Dobry match i godny main eventu z tego co pamiętam świetny był moonsault po za ring chyba Skippera. Pojedynek kończy się przez Styles Clash na kuzynie HBK. Wygrywa AJ Styles i na PPV zmierzy się z Kazarianem o X-Title.

To tyle.. show ja na mój gust świetne.. ktoś pamiętam że negował moje stwierdzenia że poziom walk po wejsciu gal TV się nie poprawi.. ale sorry te walki były naprawde lepsze niz to co TNA prezentowało na ostatnich PPV.

Impact: 06.11.04 (Week 2)

?The Notorious K.I.D.? Kid Kash w/Dallas vs. The Amazing Red

Kid Kash wraca do X-Division? Chyba tak.. i wygrywa po b.dobrym matchu z Redem. Walka płynna obydwoje współpracowali dobrze. Kash pinuje po double under hook pile driver. Wygrywa Kash.

X-Title match : Frankie ?The Future? Kazarian vs. ?The Phenomenal? AJ Styles

Rematch za PPV. Dobry match ze spodziwanym rezultatem. Wygrywa AJ Styles przez Styles Clash.

David Young and The Naturals (Chase Stevens and Andy Douglas) vs. The 3 Live Krew (Ron Killings, Konnan and BG James)

Szybka wygrana 3LK, pin na David Young'u ktory notuje kolejna z rzedu porazke (ma juz ich chyba ok.30). Wygrywa 3LK przez Ax kick K-Kwika. Po matchu przychodzi Jarret i strzela speech że jest "King of the Mountain" jednak z drugiej strony pojawia sie Dusty i psuje mu humor mówiąc że na 2nd Aniversary Show K-Kwik dostanie Title Shota.

The Alpha Male? Monty Brown vs. Sonny Siaki

Squash !! Coś mi się wydaje że co tydzień jedna/dwie walki to będzie totalny 1dno lub 2wu minutowy squash.. bo Impacty mają tylko 45min czasu antenowego niestety. Wygrywa Monty Brown przez punce, czyli akcje której nie kupuje. :P

Main Event : Team Canada (Petey Williams, Bobby Rude and Eric Young) w/ Scott D?more vs. Team Mexico (Mr. Agulia, Heavy Metal and Abismo Negro

Na koniec wygrana Teamu Canada przez Death Valley Driver Ruda na Metalu. Na koniec na ring wbiega Hector Garza, a poźniej Team TNA.

Kolejny dobry show.. szkoda tylko że tak krótki.. z drugiej strony jak dla mnie to raz na tydzień 45min dobrego wrestlingu lyknąć może być wystarczająco :D

to tyle.. następne raporty jak obejrze następne Impacty :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• Viruss

1

• Wee Man

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Oglądałem oba impacty,a także ten najnowszy z 18.6 i muszę powiedzieć że jeśli chodzi o wrestling to przebija o kilka klas WWE i w ogóle.

A jeżeli chodzi o pierwszy match pierwszgo Impactu to naprawde opener był najwyższej klasy walką!!Zajebiste zwroty akcji i w ogóle,danwo nie widziałem tak dobrej walki.Rhodes tesh odwalał niezłe swoje potańcówki hehe jak Jarett się odwrócił a American Dream szedł za nim tanecznym krokiem.Heh.Słowem:NWA TNA rulez!!

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android

thx za raporty wrescie sie czegos wiecej (po za wynikami) dowiem o TNA :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg