Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 01.02.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Biuro GM, obecni wszyscy Big Bad Bastards.

Edge(podając wszystkim drinki-Krwawą Mary): No panowie i nasza droga pani: wypijmy za tryumf Big Bad Bastards!

Wszyscy: Za tryumf!(piją)

Edge: E-X pokonane, Kane podwójnym mistrzem a jeden z nas wygrał Royal Rumble!

Snitsky: Niepokonani!

Taker: Kto nas może powstrzymać? Jesteśmi najbardziej kontrowersyjną i najsilniejszą grupą w WWE!

Kane: We are Born...

Wszyscy: to Be Big Bad Bastards!

Kane: Bastard's Night udała się w pełni. To fakt. Niezaprzeczalny i bezdyskusyjny. Ale....show trwa dalej. Musimy skupić się na tym co nas czeka. Wrestlemania się zbliża. Zbliża wielkimi krokami. Musimy zadbać o to i by ona, ale i No Way Out były wielkimi sukcesami Bastardów.

Edge: To oczywiste Machine.

Kane: Wampirze....wiesz co nas czeka.

Thorn: Czeka nas długa droga którą zakończymy ciężka i piękną walką na Wrestlemani 24.

Kane: Dokładnie. Długo czekałem na to żeby stanąć z jednym z Big Bad Bastards na ringu.

Edge: Dobra, dobra licze tylko że na WM upuścicie sobie troche krwi, co?

Thorn: Krew to moja domena. Niezależnie od tego że jesteśmy Bastardami na ringu nie będziemy się wzajemnie oszczędzać.

Kane: Wampir dobrze mówi. A reszta z Was musi znaleźć sposób na wystąpienie na Wrestlemanii.

Taker: Musze przecież kontynuuować swoją passe.

Edge: Ja i Snits też się jakoś załapiemy.

Snitsky: O tak....

Mickie: A ja będe musiała Was wszystkich dopingować.

Kane: Okay, jeśli wszystko ustalone to zabierajmy się do pracy.

Taker: Musze naoliwić motor.

Edge: Żeby lśnił jak John Cena?

Śmiech.

Thorn: Nie mówmy o tym pajacu. Wczoraj śniło mi się że wygrał Royal Rumble.

Edge: Żartujesz? Prędzej bym uwierzył że Khali zatrudnił się w Moulin Rougue niż w to że Cena zwyciężył Royal Rumble!

Thorn: Wiem, wiem to tylko głupi sen.

Śmiech.

Match#1 EC Sonny Marella vs Shannon Moore.

Końcówka: Marella agresywnie atakuje broniącego się w narożniku przeciwnika, używa punchy i kicków. Irish swip, Moore unika chlothesline ale zaraz potem nadziewa się na potężny front kick! Pin 1...2..kick out. Marella podnosi rywala i aplikuje mu cztery german suplexy. Potem wchodzi na top rope i Moore zgarnia Sicillian Message. Pin 1....2....shoulder up w ostatniej chwili. Sonny podnosi się i spokojnie czeka aż Shannon również stanie na nogach. Gdy tak się dzieje słyszymy "This offer you can refuse!" po czym potężny tornado kick sprowadza Moore z powrotem na mate. Marella schodzi do pinu 1...2....3.

Winner: Sonny Marella

Backstage: Garaż na zapleczu hali. Widzimy hummera BBB a potem Undertakera który czyści swój motocykl. Nagle pojawia się drugi motor z którego zsiada Chuck Palumbo. Taker rzuca na niego okiem po czym wraca do roboty. Palumbo podchodzi do niego.

Chuck: Niezła maszynka.

Taker(nie odrywając się od czyszczenia): Yeah.

Chuck: Nie dziwie się że tak się o niego troszczysz. Motor jest jak kobieta.

Taker: Yeah.

Chuck: Sam wiem o tym najlepiej. Zajmuje się motorami od wielu lat. Może rzucisz okiem na mój pojazd, co?

Taker(wstaje, mierzą się z Chuckiem wzrokiem): Okay.

Chuck: Świetnie.

Podchodzą do motoru Palumbo. Włoch wymienia jego parametry, Undertaker słucha znudzony.

Chuck: 3 lata pracy ale chyba warto było, nie? Nic tak mnie nie kręci jak puścić się na nim po pustej kalifornijskiej autostradzie.

Taker: Przecież to jakiś złom.

Chuck(po chwili ciszy): Co?

Taker: Słyszałeś przecież. I tym chciałeś mi się pochwalić? To jakiś kalifornijski gejowóz!

Chuck: Obrażasz mój motocykl?!

Taker(podchodzi do swojej maszyny): Zobacz. To jest coś co lubią prawdziwi faceci. Teksaski motor tylko dla skurwieli.

Chuck chwyta do ręki klucz francuski i rusza na Phenoma, ten rzuca nim w ściane.

Taker( wsiadając na motor): Cóż prawda w oczy kole. (odpala) Ogarnij się, Palumbo.

Undertaker wyjeżdża z garażu, Chuck rzuca za nim kluczem.

Match#2 Jimmy Wang Yang vs Chuck Palumbo

Końcówka: Jimmy unika running big boota i częstuje Chucka bolesnym low kick'iem. Ten upada na kolana i przyjmuje low dropkick w twarz. Moonsault i pin 1...2.. kick out. Wang Yang pomaga wstać Chuck'owi i próbuje nim zakręcić, Włoch jednak reversuje, odbija go od lin i powala chlotheslinem. Chuck podnosi go serwuje backbreaker rack i pinuje 1....2...shoulder up! Palumbo czeka aż Jimmy się podniesie, próbuje superkick, Jimmy jednak unika a zaraz potem częstuje Włocha springboard dropkickiem. Chuck zatacza się do narożnika gdzie dostaje backflip kick a potem top rope moonsault. Pin 1...2....kick out. Jimmy podnosi przeciwnika i niespodziewanie swinging side slam! Chuck chce pinować gdy na rampe wjeżdża American Bad Ass! Phenom zatrzymuje się... Chuck podchodzi do lin.... Taker ma w ręce kij bejsbolowy! Przewraca nim motor Chucka! Włoch próbuje interweniować, niespodziewanie jednak dostaje roll-up! 1...2...3! Wang Yang zwycięża! Undertaker odjeżdża, a wściekły Palumbo podbiega do swojej maszyny. Nie licząc kilku zadrapań wszystko jest okej. Po jego minie widać jednak że nie zostawi tak tej sprawy...

Winner: Jimmy Wang Yang.

Backstage: Kane rozmawia na korytarzy z Edge.

Edge: Kane, on tu dziś będzie.

Kane: Mój tajemniczy przyjaciel?

Edge: Tak. Powiedział żebyś po niego wyszedł.

Kane: A kiedy dokładnie się zjawi?

Edge: Powiedział że da jeszcze znać.

Kane: Okay.

Edge: Machine...doczekam się wyjaśnień?

Kane: Wszystko w swoim czasie.

Edge: Rozumiem że jesteś podwójnym mistrzem, szefem Bastardów ale chyba powinienem wiedzieć, co?

Kane: Wyluzuj Edge. Nie mów mi tylko że się nie domyślasz.

Edge: Ta, kurwa domyślam co mnie ogromnie niepokoi.

Kane: Reszta teamu nie ma o niczym pojęcia. I tak jesteś na uprzywilejowanej pozycji.

Edge: A im kiedy zamierzasz powiedzieć?

Kane: Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Znając go wszystko jest możliwe.

Edge: Super...

Kane: Miej na wszystko oko (oddala się)

Edge: Zawsze kurwa mam.

Odwraca się, wpada na niego Maria.

Edge: Uważaj jak łazisz(orientuje się że to diva) to znaczy przepraszam najmocniej.

Maria: Oh...nic się nie stało Big Bad GM.

Edge: Dla Ciebie....po prostu Edge.

Maria: Wiesz... mam taką prośbe...małą.

Edge: Dziś wieczór? Tak może być.

Maria: To znaczy chciałam prosić o walke dzisiaj....dawno nie było walki div.

Edge(chwile myśli): Pewnie. Jeśli wampirowi wolno to i mi.

Maria: Czyli ja i Michelle możemy walczyć?

Edge: Ta. I to teraz.

Maria: Dzięki Edge! Jesteś super! (odbiega)

Edge: Wiem.

Maria(odwraca się): A co do tego wieczornego spotkania...(mruga okiem i wysyła mu buziaka)

Match#3 Michelle McCool vs Maria

Końcówka: Obie divy wymieniają uderzenia, Michelle aplikuje przeciwniczce belly to belly suplex i pinuje 1....2...kick out. Obie panie wstają, McCool atakuje big bootem, ale Maria odsuwa się i wykonuje running bulldog. Pin 1....2...3! Maria tryumfuje....ale Mickie James pojawia się na ringu! Maria odwraca się, Mickie powala ją Lou Thes press po czym zasypuje gradem ciosów! Wstaje z uśmiechem i za spódnicy wyciąga piersiówke! Pociąga z niej łyk i pluje drugiej divie w twarz. Potem kopie ją jeszcze i zadowolona schodzi z ringu. Z randki Edga chyba nici...

Winner: Maria

Backstage: Umaga siedzi w szatni. Wchodzi Armando Estrada z jakimś innym Samoańczykiem. Umaga wstaje i wrzesczy po swojemu.

Estrada: Wielki Umago o to Twój nowy uczeń: Afa Junior!

Afa(mówi łamaną angielszczyzną jak Armando): Witaj, mistrzu. Przybywam z pokorą by zostać wielkim wojownikiem.

Umaga(krzyczy)

Afa: Jestem do Twojej dyspozycji.

Estrada: Zaplanowałem Wam już wspólny mecz. Młody Afa zobaczy mistrza w akcji, a Umaga sprawdzi swojego adepta.

Afa: Jestem gotowy.

Umaga(krzyczy)

Estrada: Mistrz Umaga pokaże Ci kilka samoańskich sztuczek a Ty pokażesz mu co już umiesz.

Afa: Rozumiem co mówi Umaga.

Estrada: Tak? Świetnie! W takim razie chodźmy.

Match#4 Umaga & Afa Jr. (with Armando Estrada) vs Funaki & Jamie Noble

Przebieg: Umaga wykonał na Funakim samoan drop, Afa zrobił to samo na Noblu. Funaki dostaje gorilla press, Afa wykonuje belly to belly suplex. Umaga jest zadowolony, wykonuje Samoan Spike na Funakim . Nie pinuje jednak tylko każe Afie pokazać co potrafi. Chłopak serwuje blue thunder powerbomb Azjacie, potem dokłada moonsault. Wstający Jamie dostaje spear a potem Afa wchodzi na top rope i wykonuje diving headbutt. Estrada bije mu brawo, Umaga za to wchodzi na ring ryczy wściekle po czym aplikuje każdemu z przeciwników Samoan Punishment a potem układa jednego na drugim i kończy zabawe Wild Samoan Splashem. Pin 1....2...3! Samoańczycy wygrywają, Estrada oznajmia że Umaga przyjmuje ucznia i od teraz Smackdown! powinno zacząć się bać!

Winners: Umaga & Afa Jr.

Backstage: Na korytarzu rozmawia William Regal, Paul Burchill i Finlay.

Regal: Więc jak?

Finlay(wzdycha): Nie wiesz o co prosisz.

Regal: Wiem dobrze.

Burchill: To nasza szansa na przywrócenie chwały Team Britain.

Finlay: Wiem, wiem, ale....nie znacie go. To nie jest miły gość. I nie rozsądnie będzie go tu ściągać.

Regal: Daj spokój, Fit. Nie może być aż taki straszny.

Finlay: Nie?

Regal: To znaczy....ma być straszny ale chyba swoim rodakom będzie przychylny, czyż nie?

Finlay: Sam powiedziałeś mi dawno temu że jesteś Anglikiem, a ja Irlandczykiem. On bierze to bardzo, bardzo poważnie.

Regal: Niech to! Jesteście w jakiś sposób spokrewnieni tak?

Finlay: Tak. Tyle że nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

Regal: I chcesz zaznać chwały u boku innych brytyjskich wojowników?

Finlay: Skończ z tym patosem, okay? Naprawdę zaraz się porzygam. Tak chce zobaczyć tryumf Team Britain.

Burchill: Więc posłuchaj Williama!

Finlay: Sam nie wiem....

Regal: Naprawdę nie chcesz zdobyć dominacji? Nie chcesz zobaczyć Big Bad Bastards na dnie?

Finlay(milczy chwile): Okay.

Regal: Świetnie!

Finlay: Na Waszą odpowiedzialność.

Regal: Dobrze, dobrze.

Finlay odchodzi.

Burchill: Dobra nasza.

Regal: W końcu cała ta paczka, Kane, Edge i ten przeklęty wampir Kevin....(przerywa gdyż pojawia się Thorn!)

Thorn: Hmmm....mówiłeś coś o mnie Regal?

Regal: A jeśli tak?

Thorn: Już dawno powinienem to zrobić.

Regal: Co?

Thorn: Dać Ci nauczke. Nigdy Cię nie lubiłem. Teraz jako zwycięzca Royal Rumble....i przyszły World Heavyweight Champion chce uregulować dawne sprawy.

Regal: Nie musisz mi się zwierzać.

Thorn: Za 3 minuty widze Cię na ringu!

Regal: Co?

Thorn: Słyszałeś.

Wampir odchodzi, Regal spogląda na Burchilla ten tylko rozkłada bezradnie ręce.

Match#5 Kevin Thorn (with Mickie) vs William Regal

Końcówka: Regalowi udaje się wykonać half nelson suplex i zakłada bow and arrow. Thorn jednak dość szybko rozrywa chwyt wstaje i aplikuje Williamowi gutbuster a potem leg drop. Wchodzi na top rope i gdy Regal się podnosi zgarnia Vampire Planche. Pin 1....2...shoulder up. Podnosi Regal i dostaje low blow którego nie zauważa sędzia. Irish swip i high knee strike, wampir upada a Anglik zakłada Regal Stretch. Kevin jednak sięga lin. Wstają, Thorn podnosi Regala i robi backbreaker rack zakończony dropem. Znów go podnosi, rzuca na liny...Original Sin! Wampir pinuje 1....2....3! Thorn tryumfuje, Mickie wchodzi na ring i podaje mu mikrofon. Ten dziękuje jej pocałunkiem i zaczyna mówić.

Thorn: Fanged Freak to ja. Vampire Lord. Big Bad Bastard. Kevin Thoooorn! Wygrałem Royal Rumble i na Wrestlemani 24 mam zamiar zostać nowym World Heavyweight Champem. Stane do walki z moim przyjacielem, z Kanem! Zobaczycie pojedynek dwóch Bastardów, pojedynek jedyny w swoim rodzaju. Czekacie na to.... chcecie to zobaczyć. Cierpliwości! Fanged Freak wanna blood! Każdy który stanie na mojej drodze...skończy jak ten pojeb(wskazuje Regala). Bastard's Night była zaledwie początkiem pełnej dominacji Big Bad Bastards!( rzuca mikrofon, wchodzi na top rope i tauntuje).

Winner: Kevin Thorn.

Backstage: Kane nieśpiesznym krokiem wychodzi przed hale. Podjeżdża taksówka z której ktoś wychodzi.....to.....tak to Big Show!!!

Big Show: Prosze, prosze! Oto i Kane! Mało tego: oto i Kane w masce!

Kane: Big Show....kto by pomyślał.

Big Show: Jeszcze powiedz że po tym telefonie nie wiedziałeś.

Kane: Wiedziałem.

Zawodnicy podchodzą do siebie i uściskują sobie dłoń.

Big Show: Czy mnie piękne oczy nie mylą, co? Dwa pasy, Kane?

Kane: Tak wyszło.

Big Show: Tak wyszło, dobre sobie. Rozumiesz że rządzisz tym bordlem?

Kane: Tak. To znaczy my rządzimy.

Big Show: Wy? Nie uwierze że masz jakiś zespół.

Kane: Grupe raczej. Jesteśmy Big Bad Bastards.

Big Show(śmieje się): Poważnie?

Kane kiwa głową.

Big Show: A kto jest w tej Twojej grupie. Tylko nie mów że on, że znów grasz w jednym teamie z bratem.

Kane: Tak, Undertaker jest ze mną.

Big Show: Kurwaa, kto by się spodziewał. A kto jeszcze, co?

Kane: Snitsky, Edge, Kevin Thorn.

Big Show: Hmm....nie wiem nie kojarze. Mniejsza o to. Big Show wrócił!

Kane: Świetnie.

Big Show: No, no już nie przesadzaj z entuzjazmem.

Kane: Myśle, że powinieneś poznać reszte ekipy.

Big Show: Na dziś mam inną propozycje.

Kane: Ta?

Big Show: Kane i Big Show znów na jednym ringu! Publika się posika ze szczęścia! Jak za dawnych lat, co? Mały meczyk teamów.

Kane(chwile milczy): Okay, to nawet niezły pomysł.

Big Show: To ruszajmy.

Wchodzą do budynku.

Match#6 WWE Tag Team Champs ChaVito & Big Daddy V vs WHC i WWEC Kane & Big Show.

Na ringu jest już V Team, i Kane.

Kane: Wita Was, World Heavyweight Champion i WWE Champion...Insane. Pain. Kane! Dzisiaj fani Smackdown! czeka na Was coś niesamowitego... za chwile, na tym ringu....powracający po dłuższej nieobecnośni....Big Show!(uderza muzyka i pojawia się sam BS).

Końcówka: BDV zmienia się z ChaVito a Kane z Showem. Latynos mierzy wzrokiem Big Showa i po chwili wahania atakuje. BS z uśmiechem przyjmuje uderzenia po czym wypłaca przeciwnikowi open hand chop. ChaVito zwija się z bólu, Show podnosi go wysoko w góre po czym rzuca o ring. Serwuje mu jeszcze leg drop i pinuje 1....2...shoulder up. BS podnosi ChaVito, spogląda w jego narożnika, gdzie stoi BDV, po czym rzuca tam Latynosa. Big Daddy wchodzi na ring! Stają naprzeciwko siebie i mierzą się wzrokiem, potem zaczyna się wymiana bolesnych chopsów! Same odgłosy powodują uczucie bólu u normalnych ludzi. Tymczasem Show odbija V od lin po czym serwuje mu potężny chlothesline. BDV upada, pin 1...2...przerywa ChaVito! BS wstaje i spogląda na Latynosa, ten chyba dopiero teraz orientuje się co zrobił....chokeslam! Co za uderzenie! Big Show woła Kane i obaj czekają aż Big Daddy V wstanie.... double chokeslam! Niesamowite! Big Show pinuje 1....2....3! To koniec! Show i Kane uściskują sobie dłonie po wygranej, Kane zarzuca oba pasy po czym schodzą z ringu.

Winners: Kane & Big Show.

Smackdown! schodzi z anteny.

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• AGNKP

1

• thejehmes

1

• Grand

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nawiązanie do prawdziwego RR i wygranej Janusza, to świetny motyw:) pojawia się nowy gracz z rozwojowki i od razu mocne uderzenie. Powrót Showa imponujący, zobaczymy co dalej z Bastardami. Kolejna dobra gala

• Styl:  Jasny

Pierwszy segment mnie powalił nawiązanie do Ceny i RR :lol: Jestem ciekaw jak powrót Showa wpłynie na BBB :grin:

Raczej 01.02.2008 błąd...

Od Biggmac_DBC:Ta dzięki za zwrócenie uwagi, ale tu komentuje się gale, więc przydałby się jakiś Twój komentarz.

Edytowane przez thejehmes

Osobiście liczyłem, że Big Show bedzie przciwko BBB, a gala oczywiście fajna.

Taa... SD! dalej ruuulezzz :D nawiązanie do prawdziwego RR bardzo wymyślne :) , a powrót Big Showa też fajny... tylko mam nadzieje , że nie będzie jednym z BBB :]

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

SD! Oczywiście dobry , Czyżbyś parował Taker'a z Palumbo ? Gimme a Break , hehe , alke gala oczywiście trzyma poziom , Big Show pewnie wnieśnie sporo nowego w szeregi i pozytywnie jest. Segment z Palumbo troszkę drętwawy , ale to chyba ten sam walor co Mark Henry , z takimi trudno zrobić coś dobrego :lol: \

Czekamy na kolejne :roll:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Spóźniony komentarz, ale zawsze jednak komerntarz - Zgodze się z przedmówcami że gala trzyma poziom, bo tak jest w istocie. Big Show na Smacku? Albo to nowy sojusznik BBB, albo ten który wbije im nóż w plecy. A pomóc mu może w tym tajna loża brytyjczyków. Segment początkowy jak zwykle wprowadza w dobry nastrój, ale uświadamia ten przykry fakt, że Cena wrócił do WWE. nie podoba mi się tylko pomysł feudu pomiędży Palumbo a Takerem - Deadman zasługuje na godniejszego przeciwnika na WM (tak zakładam, że ten feud potrwa do najważniejszej gali roku).