Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 21 01 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Shawn Michaels pokonal Mr. Kennediego

Non-Title Match

Beth Phoenix bpokonala Mickie James

Hornswoggle & Finlay pokonali The Highlanders

Royal Rumble Qualifying Match

Umaga pokonal Brian Kendricka

Carlito (w/ Santino Marella & Maria) pokonal Hardcore Holly`iego (w/ Cody Rhodes)

Royal Rumble Qualifying Match

Over-The-Top Gauntlet Match

- Triple H wyeliminowal Snitskiego

- Triple H wyeliminowal Mark Henriego

- Triple H wyeliminowal Williama Regal

Triple H zakwalifilowal sie do Royal Rumble Match.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

2

• estevez

1

• Undertaker_4don

1

• luki

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oglądnałem i gdzie ten Big Show!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No chyba że będzie na RR

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Nikt ci Big Showa nie obiecywał, to były tylko plotki że pojawi się na Raw więc nie rozumiem twojego zdziwienia:)

Nie no nwiem że plotki ale myślałem że już go zobaczę, kiedyś byłem jego fanem :P

joga94 napisał(a):
Nie no nwiem że plotki ale myślałem że już go zobaczę, kiedyś byłem jego fanem :P

Coś wątpię. Sądząc po innych twoich wypowiedziach wrestling, sorry WWE oglądasz tak ze max 3 miechy. Mylę się?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 83 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 693 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 879 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      To prawda że samoański akcent jest dość ciężki, to samo mam z Romanem no i Jacob'em tak samo u nich to niestety rodzinne dlatego wolę jak dostają jakieś krótkie segmenty czy tam proma gdzie nie muszą się męczyć za mic'em, oczywiście z całej rodziny Samoa to tylko The Rock był mistrzem za mic'em którego można byłoby słuchać i słuchać i nie przestawać  Jey zasłużył chociaż na krótki epizod z pasem do SummerSlam chociaż aby to odhaczył że miał to główne mistrzostwo jednak, wątpię że Hunter z niego zrezygnuje w 2021 roku już planowali dla niego coś dużego, dlatego pierwsze co zrobili po powrocie do USA to uratowali ten program bo w Europie to była katastrofa.  Ja jednak przystanę przy tym Rollinsie, wiesz na początku tego programu również obstawiałem że Punk czy Roman mogą to ugrać ale teraz gdy widzę dokąd prowadzi sytuacja z Heymanem to w tej walce już nie jestem pewny żadnego wyniku, tam może już każdy wygrać, ogólnie Romana nikt nie musi przypinać w tej walce wystarczy że Rollins po jakimś mocnym wałku przy pinuje Punka i tyle, Roman nie będzie na tym wgl stratny i obstawiam że z chęcią podłożył się Rollinsowi bo to w końcu jego dobry przyjaciel poza federacją. 
    • MattDevitto
      Retro świry jesteście tam? Nie wiem czy wiecie, ale WWE jakiś czas temu założyło kanał na yt poświęcony WCW. Oprócz pojedynczych walk czy segmentów można też znaleźć tam takie perełki:
    • MattDevitto
      Powrót byłej już mistrzyni nadszedł tak szybko, że ciężko nawet robić z tego większe wydarzenie... Inna kolej rzeczy to heel turn Japonki, dość spodziewany i tak jak podoba mi się wizja ,,innej'' Giulii tak mogli trochę z tym poczekać. Rozegrałbym to tak, żeby Japonka po 3/4 tygodniach zaatakowała swoją przyjaciółkę, ale wiadomo, że w dziejszym wrs każdy się spieszy. Brakuje już długofalowych storyline'ów jak z Joe w TNA, kiedy i tak nigdy później nie doszedł do złota Wracając tak jak jestem ciekawy heelowej Japonki, tak też jestem zaniepokojony jak dadzą radę ograć w segmentach jej angielski na poziom A1 Im mniej będzie miała okazji do gadania tym lepiej...Przeszkadza mi też to, że w story Vaquer i Giulii robi się tłoczno, bo zaplątały się tam Grace i Parker. Im szybciej WWE odłączy je od topowej dwójki tym lepiej dla feudu Stephanie z Giulią. Poza tym resztę na tym NXT można pominąć, może chociaż PLE odda?
    • KPWrestling
      Zobacz na YouTube
    • PTW
      Miyagi Shida nie będzie dobrze wspominał poprzedniej gali... Jego plan to zemsta, a jego cel to "The Enygma" Serg Sullivan! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...