Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Karta walk dla NJPW x CMLL Fantasticamania została ogłoszona. W środę, 6 maja 2026 roku, CMLL ogłosiło skład na nadchodzący event NJPW x CMLL Fantasticamania, który odbędzie się 19 czerwca 2026 roku w Arena Mexico. Aktualny lineup obejmuje dwa title matchy oraz pożegnalny brawl z udziałem Tiger Mask IV Mexico. Angel de Oro i Niebla Roja będą bronić CMLL World Tag Team Championships, a India Sioux stanie do obrony CMLL Japan Championship. Od ponad dekady CMLL i NJPW współpracują przy Fantasticamanii – pierwsza edycja miała miejsce w 2011 roku.

Skład NJPW x CMLL Fantasticamania

Oto aktualny lineup na event z 19 czerwca 2026 roku:
  • Angel de Oro & Niebla Roja (c) vs. SANADA & Dick Togo o CMLL World Tag Team Championships
  • India Sioux (c) vs. Rina o CMLL Japan Championship
  • Blue Panther, Mistico, Tiger Mask vs. Averno, Black Tiger, Volador Jr. w meczu pożegnalnym Tiger Mask IV Mexico
  • Templario, Máscara Dorada & Neon vs. Unbound Company (Robbie X, Taiji Ishimori, & Titan)
  • Atlantis Jr. vs. El Phantasmo
  • Último Guerrero, Gran Guerrero vs. Konosuke Takeshita & Hechicero
  • Valiente Jr., Max Star & Futuro vs. Yutani, OKUMURA & Shoma Kato

Źródło: NJPW x CMLL Fantasticamania matches announced

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      TNA IMPACT będzie emitowane dziś wieczorem na kanale AMC z kilkoma potwierdzonymi już walkami i segmentami na cotygodniowym show w czwartkowe wieczory. Dwa pasy mistrzowskie będą na szali: gwiazda WWE NXT Arianna Grace broni swojego TNA Knockouts World Championship przed Léi Yǐng Lee, a The System swojego TNA World Tag Team Championship przed duetem Nic Nemeth i KC Navarro. TNA World Champion Mike Santana przemówi do publiki, a TNA zapowiada to tak: TNA World Champion Mike Santana jest w c
    • Grishan
      Srogie to będzie Twoje rozczarowanie, kiedy nie znajdziesz się w Main Evencie.  Rozumiem, że wracasz jako Vaclav?
    • MattDevitto
      Ja się teraz dowiedziałem, że jest wcześniej - z ostatnich finałów widziałem tylko Real vs. BVB, bo byłem u rodziny i leciał, a tak to chyba Liverpool vs. Tottenham to sam, który odpaliłem z własnej woli - wtedy tak się wynudziłem, że powiedziałem sobie ostatni raz LM nie śledzę zbyt mocno od wielu lat i jak obejrzę w sezonie 1/2 całe mecze to jest cud.
    • Grok
      Karta walk dla NJPW x CMLL Fantasticamania została ogłoszona. W środę, 6 maja 2026 roku, CMLL ogłosiło skład na nadchodzący event NJPW x CMLL Fantasticamania, który odbędzie się 19 czerwca 2026 roku w Arena Mexico. Aktualny lineup obejmuje dwa title matchy oraz pożegnalny brawl z udziałem Tiger Mask IV Mexico. Angel de Oro i Niebla Roja będą bronić CMLL World Tag Team Championships, a India Sioux stanie do obrony CMLL Japan Championship. Od ponad dekady CMLL i NJPW współpracują przy Fantasti
    • Vaclav
      Wszyscy obskoczycie wpierdol. srogi. 
  • Dodaj nową pozycję...