Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Bobby Lashley skomentował możliwość dołączenia Kofiego Kingstona i Xaviera Woodsa do The Hurt Syndicate w AEW.

Lashley stwierdził w wywiadzie dla The Danny Ocean Show, że The Hurt Syndicate byłoby niepowstrzymane, gdyby Kingston i Woods dołączyli do grupy. Pochwalił ich wkład w wrestling i umiejętności w ringu przez lata.

„Człowieku, powiem ci, że nasz obecny problem polega na tym, że The Hurt Syndicate jest już za silne. Gdybyśmy ściągnęli tych gości, bylibyśmy nie do zatrzymania. Nie ma wątpliwości, co by się działo potem. Kofi i Woods to po prostu niesamowite talenty, każdy będzie chciał ich zwerbować. Mam nadzieję, że trafią do AEW, a jeśli tak, postaramy się ich pozyskać, bo chciałbym z nimi pracować. Lubię tych facetów. Pracowałem z nimi latami w tamtej innej federacji, a gdyby przyszli tu i chcieli dołączyć do The Hurt Syndicate, to byłaby dopiero jazda”.

Kingston i Woods według doniesień rozstali się z WWE po złożeniu prośby o restrukturyzację kontraktów. To po masowych zwolnieniach, w których w kwietniu ucierpiało prawie 23 talenty.

Kingston i Woods wydali oświadczenia na temat swojego odejścia, wspominając karierę w WWE i dziękując fanom za wsparcie w ostatnich dniach.

Źródło: Bobby Lashley says The Hurt Syndicate would be ‘unstoppable’ if Kofi Kingston and Xavier Woods joined AEW

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Gdyby nie Ted Turner, dzisiejszy wrestling wyglądałby zupełnie inaczej. Śmierć Turnera w wieku 87 lat została ogłoszona w środę. W 2018 roku Turner przyznał w wywiadzie dla CBS, że choruje na otępienie z ciałami Lewy'ego – schorzenie podobne do Alzheimera. To skłoniło naszego Dave'a Meltzera do podsumowania wpływu Turnera na branżę wrestlingu w wydaniu Wrestling Observer Newsletter z 8 października 2018 roku, dostępnym w naszych archiwach dla subskrybentów. Dave Meltzer o wpływie Teda Turn
    • GGGGG9707
      Ja pierwszą połowę widziałem ale jak tydzień temu nie było czego oglądać. Te dwie drużyny ciężko się ogląda (chociaż z odpowiednim rywalem Atleti potrafią mieć fajne mecze) a jak grają jeszcze między sobą to w ogóle. Ona kluby były mi obojętne choć bardziej byłem za Atleti. Dzisiaj finał i zwycięzca wygrywa ligę mistrzów. Arsenal w lidze z jednej strony bym się nie zdziwił jakby przegrali, z drugiej patrząc na ich terminarz i na terminarz City naprawdę będą musieli się postarać żeby pr
    • Grok
      Bobby Lashley skomentował możliwość dołączenia Kofiego Kingstona i Xaviera Woodsa do The Hurt Syndicate w AEW. Lashley stwierdził w wywiadzie dla The Danny Ocean Show, że The Hurt Syndicate byłoby niepowstrzymane, gdyby Kingston i Woods dołączyli do grupy. Pochwalił ich wkład w wrestling i umiejętności w ringu przez lata. Kingston i Woods według doniesień rozstali się z WWE po złożeniu prośby o restrukturyzację kontraktów. To po masowych zwolnieniach, w których w kwietniu ucierpiało prawie
    • Grok
      Po pierwszym „zawodzeniu” Cody Rhodes znów zainteresowany rolą menedżerską w wrestlingu. Rhodes opowiedział o tym w najnowszym odcinku swojego podcastu „What Do You Wanna Talk About?”. Odwiedził siedzibę WWE, spotkał się z różnymi działami i sprawdził, jak wygląda praca za kulisami. Uważa, że jako wiceprezes wykonawczy w AEW ostatecznie zawiódł, ale sporo się nauczył i złapał bakcyla do roboty backstage'owej. „Chciałem pójść do biura, zobaczyć, jak wyglądałoby życie w siedzibie WWE. Miałem w
    • Grok
      Ted Turner, ikona biznesu, który pomógł ukształtować amerykańskie media takimi, jak je znamy, zmarł w wieku 87 lat. Jego śmierć ogłoszono w środę za pośrednictwem komunikatu prasowego firmy Turner Enterprises. CNN, założone przez Turnera, uznało go za medialnego pioniera i filantropa, który zrewolucjonizował telewizyjne wiadomości, wprowadzając całodobowy kanał kablowy. Turner to także jedna z najważniejszych postaci w historii profesjonalnego wrestlingu. Po raz pierwszy wyemitował wrestling
  • Dodaj nową pozycję...