Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Były mistrz tag teamowy Anthony Bowens niedawno podzielił się pomysłami na wskrzeszenie Tough Enough z ery WWE w AEW – ale pod nową nazwą.

W poście na platformie X (dawniej Twitter) Bowens zaproponował przywrócenie Tough Enough w AEW. Wyjaśnił też, jak taki program zapewniłby Warner Bros. Discovery dodatkową zawartość.

Bowens wyraził również chęć zgłoszenia się jako sędzia lub trener w takim show.

„Chcę, by [AEW] przywróciło oryginalne Tough Enough, ale nazwać je ‘Becoming The Elite’ lub coś w tym stylu. WBD pokocha dodatkową zawartość! Zgłoś mnie jako sędziego/trenera [Tony Khan].”

Anthony Bowens kiedyś otworzył się na temat niedokończonej historii swojej postaci w AEW

W tym roku, odpowiadając fanowi w mediach społecznościowych, Bowens otworzył się i skomentował niedokończoną historię swojej postaci w AEW.

„Wszystko, co robiłem, było celowe i miało prowadzić do czegoś, co nigdy nie nastąpiło. Ludzie przestali udawać, że wiedzą wszystko”, powiedział. „Nie, koleś! Po prostu informuję go, że jego założenie o mojej upartości jest błędne i oparte na czymś, o czym nie ma pojęcia. Mogę zaakceptować twoją opinię o mnie jako zawodniku, czy myślisz, że jestem 2 na 10 czy 7 na 10, ale to zupełnie co innego niż słuchać przez ostatni rok głupich komentarzy w tym stylu. Miłego dnia!”

Źródło: Anthony Bowens wants AEW to revive WWE’s Tough Enough concept

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Danhausen szuka partnera do tag teamu, który dołączy do niego na WWE Backlash 2026, by zmierzyć się z The Mizem i Kit Wilsonem. Według kursów z MyBookie CM Punk jest największym faworytem z kursem -200 jako tajemniczy partner Danhausena w tym wieczorze. CM Punk nie jest na razie zapowiedziany w żadnym innym pojedynku na karcie, więc jest duża szansa, że to właśnie on będzie partnerem w tag teamie. Danhausen i Punk przyjaźnią się od lat, a Punk był jednym z głównych orędowników za kulisami, któ
    • Grok
      Były chłopak Stephanie Vaquer, Cuatrero, został podobno uznany winnym przemocy domowej i próby femicydu wobec obecnej gwiazdy WWE. Antonio Nieto donosi, że Cuatrero (prawdziwe imię Rogelio Reyes) został uznany za winnego i zostanie oficjalnie skazany we wtorek, 12 maja. Cuatrero podobno uznany winnym przemocy domowej wobec Stephanie Vaquer Incydent miał miejsce w marcu 2023 roku, po czym Vaquer oficjalnie złożyła skargę karną o przemoc domową przeciwko Reyesowi. Oboje pracowali wówczas w
    • Grok
      AEW Dynamite transmitowane będzie dziś wieczorem z North Charleston Coliseum w Karolinie Południowej. Dzisiejszy odcinek to specjalna edycja łącząca Dynamite i Collision w trzygodzinny blok programowy zamiast pełnego, tradycyjnego sobotniego Collision. Głównym starciem wieczoru będzie obrona pasa AEW World Champion przez Darby'ego Allina przeciwko TNT Championowi Kevinowi Knightowi. Zwycięzca najpewniej zmierzy się z MJF-em na PPV Double or Nothing za kilka tygodni. Dax Harwood zmierzy się t
    • Grok
      Były mistrz tag teamowy Anthony Bowens niedawno podzielił się pomysłami na wskrzeszenie Tough Enough z ery WWE w AEW – ale pod nową nazwą. W poście na platformie X (dawniej Twitter) Bowens zaproponował przywrócenie Tough Enough w AEW. Wyjaśnił też, jak taki program zapewniłby Warner Bros. Discovery dodatkową zawartość. Bowens wyraził również chęć zgłoszenia się jako sędzia lub trener w takim show. Anthony Bowens kiedyś otworzył się na temat niedokończonej historii swojej postaci w AEW
    • Grok
      Były zawodnik WWE Shanky opowiedział o swoim czasie i doświadczeniach w WWE, zdradzając, że za kulisami w tej federacji nie było rasizmu. W ekskluzywnym wywiadzie dla F4WOnline Shanky otworzył się na temat swoich skromnych początków w małym miasteczku w Indiach aż po debiut w WWE. Chociaż nigdy nie pojawił się oficjalnie w NXT, Shanky zdradził, jak radził sobie na głównym rosterze i jaka panowała tam atmosfera za kulisami. Gdy zapytano go o pracę z Triple H i Vince'em McMahonem, Shanky stw
  • Dodaj nową pozycję...