Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mój pierwszy E-Fed

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie wiedziałem gdzie zrobić ten temat więc robie go tutaj ;D

Jeśli coś nie pasuje proszę go przenieść ;D w odpowiednie miejsce ;D

Michael Cole: Witamy na pierwszej gali Xtreme E-Fed w przepięknym mieście Warszawa !

JBL : Już nie mogę doczekać się pierwszego bicia dzwona rozpoczynającego walkę.

Michael Cole: Nie będziesz musiał długo czekać JBL !

Na razie przenosimy się do naszego reportera znajdującego się na backstage!

Michael Cole: Todd Grisham jesteś tam !?

http://img47.imageshack.us/img47/6131/01ftm9hc.jpg

Todd Grisham: Tak ! na backstage odwiedził nas specjalny gość ! Była gwiazda WWF Scott Hall ! Scott co myślisz o tej przepięknej gali ?

http://pages.infinit.net/nwo4life/scott-hall.jpg

Scott Hall: Zapowiada się wyśmienicie. Jedynie co mnie denerwuje to iż nie mogę na niej wystąpić ! – a i tak lepiej dla dzieciaków , jeszcze ich bym połamał i co ?!

Dobra przejdźmy do rzeczy ! Jestem tu tylko ze względu na moich wielkich fanów ! Nie podoba mi się to że za ten wywiad nie dostane nawet jednego dolara !!! Oki jak trzeba to trzeba ! Mów co nas w końcu na tej gali spotka ?

Todd Grisham: Będziecie mieli państwo okazje zobaczyć sześć ekscytujących pojedynków które dadzą wam dreszczyk emocji !

Między innymi na tej gali zaczniemy wyłonienie dwóch zawodników którzy stoczą walkę Ladder za kilka tygodni na pierwszym Pay Per View „Revolution of History” – stawką będzie pas Word Champion !

Osoba która nas najbardziej zaskoczy swoją charyzmą, siłą i mądrością w ringu dostanie szansę sięgnięcia po ten tytuł już niedługo !

Todd Grisham: Wracając do dzisiejszej gali , jak uważasz obejrzymy dobry Show ?

Scott Hall: Nooo… ja myślę ! Nie po to zarząd WrestleFans E-Fed zatrudnił jedne z największych gwiazd w świecie wrestlingu żebyśmy zobaczyli nie czystą, pełną brzydkich zagrań walkę tylko istne piękno które dostarcza nam ten sport !

Todd Grisham: A co sądzisz o tym że zarząd zatrudnił wrestlerów z dwóch rywalizujących federacji ?

Scott Hall: Które masz na myśli ?

Todd Grisham: Ojjjj… coś ci z głową ? Nie wiesz które federacje najbardziej ze sobą Rywalizują ?!

Chodzi mi o TNA i WWE !

Scott Hall: Aachh… było tak od razu !

Nie wiem trudno to określić ale wątpię żeby miało to jakiś wpływ na wrestlerów – przecież teraz razem tworzą jedną federacje !

Todd Grisham: OMG ! Żebyś się nie zdziwił bo już iskrzy napięcie między zawodnikami TNA a WWE.

Scott Hall: Zobaczysz konflikt się uspokoji ! Wiem co mówię bo kiedyś też byłem wrestlerem.

Scott Hall: Achhh… młody jesteś i nic nie wiesz o życiu ! Młode pokolenie wrestlerów zanieczyszcza nam piękno gwiazd tego zawodu !

Todd Grisham: Ale „kiedyś” nie znaczy teraz ! Młode pokolenie wrestlerów właśnie nam dodaje więcej emocji, chęci oglądania tego sportu !

Scott Hall: Ojjjj… mylisz się !

Todd Grisham: Nie to ty się mylisz !

Scott Hall: Czemu ?

Todd Grisham:Nie jesteś w temacie !

Żyjesz przeszłością !

Nawet nie wiedziałeś o konkurowaniu tych federacji !

Scott Hall : Ooohhh.. gdybyś był w moim wieku synu też byś miał takie zaniki pamięci. A w ogóle co cię to obchodzi ! Zostawiłem na razie wrestling w spokoju ! Gdybyś nalatał się tak ja też by ci się odechciało ! Zamknij się i przejdź do tematu !

Todd Grisham: Dobrze skończmy tą kłótnie bo za minutę zacznie się wielkie otwarcie !

Oddaje głos JBL’owi oraz Michael’woi Cole’owi …

Michael Cole : Dziękujemy Todd. Już za minutę rozpoczniemy tą fantastyczną gale !

JBL : Napięcie rośnie ! Czyżby będziemy mieć dzisiaj najlepszy dzień w historii wrestlingu !

Michael Cole : Obyśmy się nie mylili !

Nagle dochodzi coraz głośniejszy theme song federacji !

Na Sali rozbrzmiewa się refren !

Światła wszystkie gasną !

W tej chwili wybuchają fajerwerki które zagłuszają i przyciągają widokiem wszystkich zgromadzonych w hali Detroit ! Fajerwerki są wszędzie nawet poza halą !

http://izusia4.blox.pl/resource/FajerwerkiWianki3.jpg

Po 10 minutach …

Opadają wszystkie fajerwerki ….

Światła zaczynają z powrotem działać, a muzyka nadal nas rozgrzewa !

JBL: Cole mieliśmy rację już przez to co zobaczyłem gala zapowiada się lepiej niż kiedykolwiek mogliśmy by pomyśleć !

Michael Cole: OMG ! To było coś nie samowitego ! Wow !!!

....

W sali rozbrzmiewa się theme song The Rock'a !

Kibice szaleją ! Czyżby tak samo jak WWE The People Champ będzie babyfac'em ?!

Na to się zapowiada ! The Rock otrzymuje bardzo duży cheer ... stoi na ringu czekając aż wejdzie na niego Rey.

I tak ! W sali słyszymy theme Rey'a !

Dostaje jeszcze większy cheer od The Rocka !

Wbiega szybko na ring i nie patrząc na Rock'a atakuje go punchem , jednak ten z uśmiechem na ustach przyjmuje cios , Rock zadaje poteżnego kicka w brzuch i kilka punchów po czym Rey pada na ziemi !

The Rock podnosi Rey'a i robi irishwip , sam bierze rozpęd odbijając się od lin i zadaje Rey'owi potężny clothesline !

Podnosi go i robi ponownie irishwip , Rey odbija się od lin wsakuje na barki The Rock'a i robi hurricanrane !

The Rock wstaje szybko lecz od razu na początek Rey częstuje go Dropkickiem !

The Rock ponownie wstaje lecz teraz Rey zadaje mu kicky w okolicach piszczela !

1 kick , 2 kick , 3 kick po 4 który był najmocniejszy The Rock pada na mate !

Rey podnosi The Rocka i zadaje mu kolejne punche w twarz , jednak The Rock za trzecim uderzeniem łapie Rey'a za rękę którą powoli się obracając wykręca !

Rey zmuszony musi paść na mate ! The Rock przechodzi w tej pozycji do crossface'a !

Chyba Rey będzie zmuszony się poddać !

po 3 minutach ...

Rey powli zaczyna wykręcać się z tej akcji submission !

obraca się na plecy i kopia The Rocka w twarz ! Ten pada na liny !

Rey uśmiechnięty bierze rozbieg bo wie że to jest pozycja to jego finishera !

Składa się to The 619 jednak The Rock unika uderzenie, szybko podchodzi do Rey'a i robi przewala go na plecy i robi mu PIN 1,2, .... Rey podnosi !

Sędzia nakzuje The Rock'owi odsunąć się ! W tym czasie Rey wstaje i bierze rozbieg od lin rozpędzony uderza Rock'a clotheslinem ! Ten wypada za ring ! Rey wychodzi za liny od których pochwili odbija się i wykonuje Moonsault'a wprost na The Rock'a !

Rey podnosi The Rock'a i wrzuca go na ring !

Ten jednak przez chwilę nieuwagi ześlizguje się drugą stroną , bierze krzeszło i wbiega troszkę oszołomiony na ring , sędzia każe mu je odłożyć lecz on się go nie słucha , podchodzi do lin gdzie znajduje się Rey , zadaje Rey'owi charishot'a lecz on go ! Rey atakuje The Rocka dropkickiem w plecy, The Rock pada na liny ! Rey bierze rozbieg i robi The Rock'owi 619 ! Jednak ten ponownie go unika ! Łapie krzesło i zadaje Rey'owi Chairshota ! Sędzia nakazuje zakączyć walke !

The Rock uśmiechnięty i zadowolony z siebie schodzi z ringu !

Rey z bólem spogląda w niego i nie zadowolony chociaż wygrał walke przez dyskwalifikacje krzyczy do niego : " kiedyś się spotkamy ponownie a wtedy już ci nie daruje ! "

Zwycięzca: Rey Mysterio

Przegrany: The Rock

Walka wygrana przez: dyskwalifikacje

po 10 minutach ....

Słyszymy znowu theme ...

Tak ! to theme Orton'a !

Zmierza w kierunku ringu !

Dostaje od kibiców bardzo duży heat !

Staje na ringu i pokazuje znak którego wywyższa go od innych wrestlerów !

Po chwili słyszymy ponownie theme ...

To theme song HHH ! Dostaje chyba jak na razie największy cheer od kibiców !

Wchodzi na ringu i spogląda na Randy'ego z dziwnym wyrazem twarzy .

Sędzia nakazuje aby zadzwonione gongiem, walka rozpoczyna się !

Pierwsze spięcie między zawodnikami !

Widać że Hunter przewyższy Randy'ego siłą !

Odpycha go w stronę narożnika dusząc go !

Sędzia nakazuje Triple H 'owi aby odsunął się od narożnika ,-ten odsuwa się ale po chwili znów zaczyna dusić Randy'ego !

Randy wściekły zadaje uderzenie z łokcia prostu w brzuch Triple H ! Randy bierze rozbieg i wykonuje budloga na przeciwniku !

Robi Elbow Drop , po czym podnosi HHH i robi mu irishwhip, Hunter bierze rozbieg szykując się chyba do clothesline, jednak Orton przed tym zadaje mu dropkicka w twarz !

Randy pada na kolana bijąc w mate pięściami ! Szykuje się chyba do RKO !

HHH podnosi a Orton jest w pozycji do finishera ! Próba RKO ! Jednak Triple H odpycha Ortona w narożnik !

Orton odwraca , Hunter zadaje mu kicka w brzuch i robi Facebuster Knee smash !

Ponownie kopie Ortona w brzuch ! I szykuje się do Pedigree !

Tak ! Hunter wykonuje Pedigree !

Próba PINU !

1,2 .... what !? To nie samowite ! Orton nie dał się zpinować !

O własnych siłach wstaje z zakrwawioną twarzą !

Triple H ze śmiechem patrzy jak Orton krwawi się !

Zadaje mu jeszcze raz kicka w brzuch ! NIE !!! HHH szykuje się ponownie do Pedigree !

Bierze Ortona między kolana ! Jednak ten nie wiadomo z jakich sił robi mu back body drop !

Hunter pada na matę lecz po tym zbytnio nie tak bardzo bolącym ciosie wstaje ! Randy z ostatków sił też wstaje !

Podchodzi do Huntera i robi mu RKO ! Tak ! RKO !

PIN ! 1,2,3 !

Tak to koniec Randy Orton wygrywa pojedynek ! Wow !

Co za niesamowita walka !

Zwycięzca: Randy Orton

Przegrany: Triple H

Walka wygrana przez: PIN

No i czas na walke o pas mistrzowski World Tag Team !

Pierwszy na ring zmierza The Undertaker !

W hali rozbrzmiewa się jego theme !

Na hali zamarła cisza ! Nagle z góry hali uderza Piorun w Trumnę którą przynieśli jego Mroczni słudzy ! Trumna staje w płomieniach !

Jednak po chwili wychodzi z niej The Undertaker ! Dostaje bardzo duży cheer !

Zmierza w kierunku ringu , wchodzi na niego i ze spokojną miną czeka na partnera i przeciwnika !

Viva la Raza !!!! W sali rozbrzmiewa się theme Eddie'go !

Kibice skandalują jego imię !Na hali panuje wielka radość !

Eddie zmierza w kierunku ringu szczęśliwy jak nigdy !

Wchodzi na ring i dziwny spojrzeniem patrzy na Takera , jakby nie chciałby żeby to był jego partner !

Nagle w hali słyszymy inny theme którego przed tem nigdy nie słyszeliśmy !

To coś podobnego w stylu hawajski hip-hop or something Smile

Nagle z backstage wychodzą Carlito i John Cena ...

Wbiegają szybko na ring i patrzą w stronę przeciwników z chęcia zabicia ich !

Eddie patrząc jak John Cena Pokazuje w jego strone znak " You can't see me " wpada w śmiech !

Wtedy Cena atakuje go punchami , jednak Eddie nie daje za wygraną i odpowiada mu tym samym !

Undertaker i Carlito wychodzą za liny.

W tym czasie Cena zdobywa przewagę i przentuje swoje umiejętności technicze przeżucając Eddiegio z jednego boku na drugi robiąc przy tym też head locki.

Eddie bardzo wnewriony tym co wyczynia z nim Cena przy próbie punchu unika ataku i sam zadaje mu kilka punchów !

Eddie podnosi Cena do góry i spada na matę robiąc mu back suplex'a ! Podbiega to Takera i robi z nim zmianę !

Taker wstaje atakuje elbow drop'em John'a Cene w plecy ! Kolejny elbow drop !

Undertaker chyba ma taktykę aby atakować przeciwnika w okolicach kręgosłupa ! Bo to są miejsca w których można bardzo osłabić przeciwnika !

Podnosi Cenę i robi mu irishwhip , Cena bierze rozbieg unika clotheslina Takera odbija się ponownie od lin i robi Deadmenowi Flying Buldog !

Eddie wściekły podchodzi do Ceny jednak sędzia go odpędza ! Eddie wychodzi za liny prowadząc rozmowe jeszcze krótką rozmowę z sędzia !

W tym czasie na ring wchodzi Carlito i robi Takerowi Back Stabber(of course sędzia niczego nie widzi bo jest zajęty rozmową z Eddim) !

Cena podnosi Takera , bierze go na barki i wykonuje mu F-U !

Robi zmianę z Carlito-(Cena coś szebcze do niego) biorą razem rozbieg i wykonują razem Five Knuckle Shuffle.

Cena wychodzi za liny a w tym czasie Carlito robi PIN

1,2,3 to koniec ! Mamy nowych mistrzów !

Carlito & John Cena są nowymi mistrzami World Tag Team !

I jak się podoba ?

Edytowane przez Shadow

It's Easy Bein' Sleazy

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Shadow

2

• Rudolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

No nieźle. Możesz wprowadzić kilka zmian ale ogólnie mi sie podoba :) :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

THX :) Orton :grin:

A właśnie wracając do walk (głównie tag team) ;D

Walki są robione tak jak udzielali się użytkownicy w moim (już nie istniejącym e-fedzie )

Dlatego prosze się nie zdziwić że walka Eddie & Undertaker vs. Cena & Carlito była ze strony tych pierwszym niczym .... zero ciosów z ich strony-po prostu lipa.

A wszystko dlatego że ci użytkownicy prawie nie udzielali się na backstage :P

It's Easy Bein' Sleazy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 595 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #92 Data: 08.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Detroit, Michigan, USA Arena: Masonic Temple Theatre Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jasne.
    • Grins
      Karta wygląda zacnie może prócz walki Pata z Guntherem, tak to wszystko jest tutaj cacy i skuszę się chyba aby obejrzeć tą galę live ze względu na Cena i Ortona jeśli to na prawdę ich ostatnia walka.  Undisputed WWE Championship  John Cena (c) vs. Randy Orton: Ogólnie sam program nie był jakiś długi ale dostarczył mi niesamowitej nostalgii, panowie mi przypomnieli za co pokochałem wrestling, to właśnie przy tej dwójce zaczynałem swoją przygodę z wrestlingiem oglądając ich potyczkę czy to w 2009 roku czy 2013 oglądało mi się to dobrze, ogólnie jeśli chodzi o same walki między tą dwójką to dupy nie urywały wykręcili w sumie jeden z najlepszy I Quit Match'ów do którego lubię wracać  Jak skończy się ta historia? Na pewno porażką Ortona, coś czuje że Cena tu mocno przyheeluje więc obstawiam jakieś nie czyste zagranie rodem z No Way Out 2008, chociaż mogą zaskoczyć i Cena rzeczywiście zbałamuci R-Truth'a i ten zaatakuje Ortona albo jakoś go rozproszy przez co Cena zgarnie pin w jakiś nieczysty sposób... Wiem jedno ta walka skończy się jakąś Heelową zagrywką...  Widziałem że jakiś news lata po internecie że Cody niby ma przejść Heel Turn na Backlash, ale nie wiem czy takie plotki można brać na poważnie wątpię że coś takiego się stanie.  Women's Intercontinental Championship Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Obawiam się że wynik jest już znany z góry i niemal niż pewne że Becky to ugra niestety, wątpię że się podłoży Lyra'i... Dobrze wiemy że rudej lekko ego wyjebało i teraz jest gwiazdką i za pewnie sam Hunter da jej ten pas aby go jeszcze bardziej rozpromować, ważne że trzyma się z daleka od tytułu.  Gunther vs. Pat McAfee: Bardzo mi się marzy aby Gunther zlał Pat'a doprowadził go do takiego stanu że ciężko będzie go poskładać ale dobrze wiem że ta walka skończy się tak że zjawi się tu żyd Goldberg (niestety)  United States Championship Jacob Fatu (c) vs. Drew McIntyre vs. LA Knight vs. Damian Priest: O na tego Bagnera! To czekam tutaj panowie mogą dać niezłą rozpierduchę, wiem że nie będziemy się nudzić jeśli chodzi o to starcie, oczywiście Jacob obroni nie widze innej opcji, w końcu ten tytuł odżył, świetne panowanie Knight'a teraz Jacoba oby tak dalej.  Intercontinental Championship Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Tutaj też liczę na dobre starcie obaj potrafią wykręcić dobre solidne starcie, więc też nie narzekam na to zestawienie oczywiście młody Mysterio obroni. 
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Hoży doktorzy.
  • Dodaj nową pozycję...