Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs na moderatora forum.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

to do dziela, ja sie sprawdzicie to was dodamy :)

WeeMan ty masz slomiany zapal - patrz wywiady na Attitude :)

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

12

• RazorR

11

• Przemk0

5

• Dejv

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

RazoR:Attitude to jedno,RM to jedno....

Czuję się na siłach (ogólnie bo akurat na teraz zaraz to nie) żeby popracować.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

WeeMan - zamknij juz k**** morde bo tego sie czytać nie chce nie rozumiesz ze na forum jesteś od marca ( to jest jeszcze krocej odemnie ) masz dwa ostrzezenia do tego jestes lol'em i jak to wiele osob stwierdziło ssiesz! Dlatego proszę cię bardzo nie rozpisuj sie o swoich zaletach bo to sie robi nudnawe

P.S Przepraszam za jak wy to nazywacie nachodzenia na kogoś ale ten koleś mnie juz denerwuje

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

http://pecw.terramail.pl/stfu.jpg

2097541974d29f370d001a.jpg

Urban:Bez komentarza.Twoja kultura pozostawia wiele do życzenia.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Koniec pierdolenia. Zamykam temat.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   50
  • Urządzenie:  Android

Koniec pierdolenia. Zamykam temat.

Otwieram.. Hart czytaj caly temat a nie tylko ostatnie posty.. czekamy na zgloszena na modkow do Divas i do Wynikow do dawania wynikow z Japonii czy TNA..

to tyle..

ps: prosze tutaj wpisywac tylko zgloszenia a nie blagalne jeczenie (WeeMan) i ataki (Urban)... to napewno nie wpływa dobrze na wasze ratingi.. RazorR jasno napisal ze tutaj podajemy tylko zgloszenia.. oczywiscie i tak czesc osob zrobilo z tego topica smietnik..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Spoko ja się zgłaszam do pisania raportów z NWA TNA.Nie błagam a zgłaszam sie i tyle.

Sorki Przemk0. Jak czytam te texty wyzej to mnie rzuca. Stad moja reakcja.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Nie po raz pierwszy atakuj tego kolesia bo on ma coś z banią i to ostro nie zauważył że nikt specjalnie nie chce abym był on moderatorem a on się pcha na siłe to jest godne politowania sam ma ostrzezenia za zachowanie a mi potrafi napisać że nie posiadam kultury
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Reputacja:   50
  • Urządzenie:  Android

dobra.. jednak zamykamy :D

z wynikami sobie sami poradzimy.. z TNA Impact bede ja dawal raporty.. bo ogladam stale.. z PPV tylko wyniki.. a co do Divas to kto zapraszam do pokazania sie w dziale.. tak jak RazorR powiedzial to jak sie ktos sprawdzi to dopiszemy..

koniec :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zaczynamy kolejny dzień reklam i serialu o Hoganie z przerwami na jakiś wrestling! Chętnie się przekonam jak to się skończy! Zaczynamy jakimś Johnem Ceną, gdzie są moje reklamy? Uuuaaa fajne przejście w motyw drugiego dnia WM, przyjemnie to wyglądało.   1.Brock Lesnar vs Oba Femi, Singles Match Dobra proszę WWE nie zepsujcie tego i będę zadowolony, to jest bardzo dobry wybór na opener, nie było żadnego wideo przed tym niestety, widać, że znowu będą się spieszyć z pierwszymi walkam
    • Grok
      Po raz pierwszy od 2019 roku Demon Finn Bálor odniósł zwycięstwo w WWE. Bálor i Mysterio mieli się zmierzyć na WWE WrestleMania 42 w Las Vegas w stanie Nevada. Walka została jednak zmieniona w ostatniej chwili na Street Fight podczas pre-show. Bálor totalnie zdominował Mysterio w brutalnym i krwawym starciu trwającym ponad 10 minut. Demon finiszował po Coup de Grace przez stół prosto na rywalu. Mysterio walczył do upadłego, próbując powstrzymać Demona. Uderzył go nawet 619 z krzesłem i fro
    • Grok
      Po пропуску występu na pierwszej nocy WWE WrestleMania 42 w sobotę, Nikki Bella podała przybliżony termin swojego powrotu na ring. Odpowiadając na tweet z pytaniem, kiedy planuje wrócić, Bella napisała: „6-8 tygodni, mam nadzieję”. Bella ujawniła w sobotę na Instagramie, że „złamała, naderwała i skręciła kostkę. To były bolesne dwa tygodnie”, dodając, że wkrótce opowie fanom całą historię – najpewniej na podcaście sióstr Brie i swoim. Później potwierdziła, że przeszła operację z powodu
    • Grok
      Danhausen pojawił się na WrestleMania 42. Przed main eventem w niedzielę John Cena wyszedł na ring, by ogłosić frekwencję. Gdy to zrobił, na arenę wkroczyli The Miz i Kit Wilson, deklarując, że chcą stworzyć swój własny WrestleMania moment. Cena na to przystał, ale szybko przerwał im Danhausen, który wszedł do ringu w otoczeniu grupy małych ludzików ubranych identycznie jak on. The Miz i Wilson wyzywali Danhausena oraz jego ekipę, co skłoniło go do rzucenia klątwy na obu. Jeden z małych ludz
    • Grok
      Z pomocą IYO SKY, która wyrównała szanse, Rhea Ripley wróciła na szczyt damskiej dywizji na WWE WrestleMania 42. Druga noc gali zakończyła się triumfem Ripley nad Jade Cargill, co dało jej nowy WWE Women’s Championship. Walka kipiała od interwencji Michin i B-Fab – które przed WrestleManią utworzyły nową frakcję z Cargill – próbujących ratować tytuł swojej liderce. Na szczęście dla Ripley wsparcie przyszło od tag team partnerki SKY, która zmiotła Michin i B-Fab moonsaultem tuż przed finiszem.
  • Dodaj nową pozycję...