Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs na moderatora forum.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

to ja jak juz napisalem, jestem chetny :twisted: :twisted:
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

12

• RazorR

11

• Przemk0

5

• Dejv

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja powiedziałem już Razorowi, że jeśli ktoś będzie mnie chciał to mogę spróbować.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Ewentualnie ja się mogę zgłosić, ostatnio dosyć sporo siedze na Razorrmedia. Nie będę wymieniał mych zalet ponieważ moja skromność mi na to nie pozwala :P .

Ja tez sie zglosze czemu nie.....

Sorry ale nie jestem najlepszy jesli chodzi o reklame wlasnej osoby :P

Wiec jesli ktos uwaza ze sie nadam to bedzie fajnie jesli nie to luz.

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Koper, Rey, Didi, Eska i Dejv = kandydaci numer jeden, bo maja wiecej czasu niz inni :P
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

powiem tylko tyle: SixKiller
Here I am different In This Normal World

917096072407805133a99a.jpg

• Urządzenie:  Windows

Dejcv nie wyrazil jeszcze chyba checi na to :) poza tym nie glosujcie puki co jak mozecie

14412508044c725aa0e19e.gif

Czuje presje otoczenia :) .Z czasem nie ma tak jakoś super jakby sie wam mogło wydawać (wiadomo w wakacje bedzie wiecej ale i tak sie szykuje wyjazd) ale spróbować moge.Ryzyk fizyk jak to mawiają górale.Chyba bede musiał sie nauczyć paru rzeczy o komputerach ....

• Reputacja:   9

I vote for.......who cares?

I care!

1...2...3...4...5....................6Killer!! :P

[ Dodano: 2004-06-21, 21:20 ]

wolalbym by byla to osoba ktora siedzi juz troche w tym naszym swiatku, a od rey023 czy dejva czy marcina siedza dluzej niektore osoby nawet ja, a z waszym kandydatur mi najbardziej pasuje Sixkiller lub Y2J

No coz... Jak dla mnie narazie ktos z trojki: Y2J, DDP, SixKiller...

Nathan, WeeMan: to ze nabijacie post za postem nie oznacza ze udzielacie sie wzorowo na forum. Poza tym moderator to osoba odpowiedzialna. Wee Man: masz tu dwa ostrzezenia. Nathan: twoje odzywki sa czasem nie na miejscu.

Funkcja moderatora to nie zabawa na pare dni. SixKillera, DDP i Y2J znam na tyle dlugo ze wiem na co ich stac. Ufam im i w ich rece oddalbym wladze na forum (co nie oznacza ze odchodze :)

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

tu nie chodzi o to czy znasz kogos dlugo czy nie. tu chodzi o osobe ktora jest na forum dlugo i udziela sie - to trzeba wziasc pod uwage przede wszystkim. bo wiadomo ze nie wezmiemy osoby ktora ma 10 postow i zarejstrowala sie powiedzmy miesiac temu. poza tym Y2J nie jest tym zainteresowany a i DDP nie wykoazuje do tej roli duzych checi

14412508044c725aa0e19e.gif

SixKiller,Dejv,Koper-święta Trójca..oni się nadają ;-)

458954520447d6ce7641a4.jpg

Hartfan:Jestem osobą odpowiedzialną i na pewno nie traktuję tego jak zabawy.Wiem,że ta funkcja to nie jest zabawka po prostu zależy mi na niej i nie robiłbym nic żeby na forum źle się działo.

Co do nabijania postów:sprawa jest kontrowersyjna bo każdy post można uznać za nabicie...

Ale who cares??

Chcę tylko powiedzieć że zależy mi na tym forum i byłbym dumny jak bym mógł zostać częścią historii rm :D

Bo tu nie chodzi o jakieś gwiazdki,ani o zielony kolorek z napisem moderator pod moja xywą a o dobro forum.

And that's the bottom line...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

wiecie co wam powiem na powaznie koniec z zartami uwazam ze jedna z osob ktora zasluguje na modka od dluzszego czasu jest nasz kolega Mnihu i nie danie mu go byloby nietaktem ze strony obecnych modkow

pozdrawiam serdecznie

78269406145f2cb280ea01.jpg

Konkurs na moderatora jest spowodonwany tym że ktos rezygnuje z tego stanowiska czy po prostu jest tyle roboty że już sie obecna ekipa nie wyrabia z tym wszystkim ??
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
    • Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
  • Dodaj nową pozycję...