Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Konkurs na moderatora forum.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Postanowilismy urzadzic konkurs. Moderator bedzie od wszystkich działów a nie pojedynczych. Wybrany przez nas moderator (albo dwoch zalezy ile osob sie zglosi) bedzie mial okres probny a po przejsciu go "pomyslnie" zostanie z nami na stale :)

Oto podstawowe wymagania:

1) czas i chęci (Jak masz wątpliwości czy podołasz - daj sobie siana)

2) sporo czasu siedzieć na sieci (nie 24 h, ale więcej niż typowy user).

3) poswiecenie dla forum

4) podstawowa zasada dzialania forum (kasowanie edycja sklejanie itp itd)

5) kultura osobista

6) Musisz chcieć być takim samym frajerem jak my - czyli robić to wszystko za darmo, dla satysfkacji, dla innych użytkowników

7) musisz pomagac innym zawsze gdy ta pomoc jest potrzebna

Jezeli spelniasz te warunki to wyraz chec w tym temacie, a my (glownie my - mamy decydujace slowo - tzn. ja Przemk0, Hartfan oraz J-Ro), oraz inni beda mogli glosowac za oraz przeciw.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

12

• RazorR

11

• Przemk0

5

• Dejv

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Zgłaszam Swoją kandydaturę:

1)mam czas i na pewno podołam

2)będę siedział na forum tyle ile tylko będzie trzeba

3)poświęcę się dla sieci na 101 % możliwości

4)Będę usuwał,sklejał posty i wszystko to co trzeba

5)Popracuję nad kulturą osobistą,nie będę znieważał i pisał głupich textów a za wszystkie które napisałem przepraszam bardzo tych których uraziło

6)jestem wielkim frajerem i zrobie wszystko,absolutnie wszystko dla forum i dla satysfakcji swojej i Waszej za darmo

7)Będę udzielał się i pomagał wszystkim użytkownikom na tyle na ile będę mógł

Bardzo proszę o pozytywne rozważenie mojej propozycji.Wiem że zrobiłem kilka złych rzeczy na forum ale naprawde lubie to miejsce i chce sie mu przysłużyć.

Proszę Was serdecznie o głosy na mnie.Dziękuję z góry.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

8. mam IQ = 151 :P
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

WeeMan jako jedyna osoba na forum masz ostrzezenie, nawet nie jedno a 2. poza tym twoja "kampania" na pewno nie przyczyni sie do niczego dobrego. to tyle.

Wiem ze zrobiłem dużo złego i chcę to naprawić.Dlatego proszę o danie mi szansy a ja na pewno odwalę kawał dobrej roboty.To mogę obiecać.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Chciałem sie zgłosić....dziękuje :)
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Urządzenie:  Android

Zglaszam sie:

1) nie mam watpliwosci

2) siedze dluzej niz podstawowy user

3) poswiecam sie dla forum

4) nauczylem sie juz tego

5) nie mam ostrzezen

6) daje za darmo, przykladem tego moze byc dostep do Media Squad

7) zawsze sie staram pomagac innym, niestety do niektorych nie mam sil(wee man)...

Glosujcie na mnie, nie glosujcie na wee mana, poniewaz on pisze co bedzioe robil, a ja pisze co rubie teraz. Narazie i BIG THX! z gory.

a ja bez wyraznych powodów skladam kandydature ( i bez jego wiedzy tez :D) DDP na stanowisko moderatora, wedlug mnei najlepiej sie do tego nadaje i bedzie swietnie usuwal posty antyDDPowe i antyWCW :P

Ja bym proponował na stanowsiko moderatora człowieka o xywie Sixkiller (mam nadzieje ze nie zabije mnie za to :grin: ).Wydaje mi sie on osobą kompetentną na takie stanowisko.I osobiście bym wolał (chociaż może to nie moja sprawa ale co tam...) aby takie stanowisko objeli ludzie troche starsi niż np 15/16 lat (bez obrazy dla ludzi w tym wieku na naszym forum i nie żebym wam coś ujmował ale najpierw sie palicie do roboty a potem w natłoku prac nie wywiązujecie sie z obowiązków lub wam sie nie chce krótko mówiąc;i z góry uprzedzam ze nie mówie tu o kimś z tego forum tylko podaje przykład).

a ja głosuje na Wee Mana i na Dejv`a. Mój tag team partner i najlepszy kumpel z razormedia (razem z Nathanem) , a i tak myśle ze on sobie poradzi. a dejv bardoz czesto siedzi na froum, jest tu juz od dłuższego czasu jest na razormedi, pozatym jest kompetentny i ma wszystkie cechy dobrego moderatora
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

No,a mój głos pójdzie...

hmmm

na siebie nie zagłosuję,mimo że mi zależy bo nie wypada...

Mój głos pójdzie na Dejva i SixKillera.

dla mnie nathan albo sixkiller...ewentualnie obu:)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

To ja stawiam na Dejva i Marcina.

1005187806541accfacb3d6.jpg

a ja ??

zapomnieliscie o mnie ??

chamstwo i zenada zapomniec o Kamali aka Eugene ;-)

pozdrawiam

78269406145f2cb280ea01.jpg

tutaj sie na razie zglaszajcie a nie glosujcie.. glosowaniem zajmiemy sie pozniej teraz wypisccie czy jestescie chetni i najlepiej niech kazdy za siebie mowi (Six, DDP)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...