Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Twórcy dokumentu o Hulku Hoganu twierdzą, że mają mnóstwo niewykorzystanego materiału, który wystarczyłby na kolejne odcinki, ale na razie nie toczą się żadne rozmowy w tej sprawie.

Bryan Storkel, reżyser Hulk Hogan: Real American, opowiadał o pozostałym materiale z Hogana w piątkowym programie Ham Radio Show.

„Zdecydowanie jest więcej, co można by omówić” – powiedział Storkel. „Mam na myśli, tyle rzeczy zostało wyciętych. Ale zdecydowaliśmy się na cztery części i tak oto mamy cztery godziny materiału, włożyliśmy najlepsze rzeczy lub te, które się zmieściły. Myślę, że jest o wiele więcej”.

Storkel nie spodziewa się, by jakikolwiek nowy materiał kiedykolwiek ujrzał światło dzienne.

„Mam na myśli, myślę, że można [zrobić więcej odcinków], byłby argument za tym” – powiedział. „Ale zdecydowanie nie ma rozmów na ten temat”.

Hulk Hogan: Real American jest dostępny na Netflixie. Cztery odcinki trwają od 46 minut do 1 godziny 19 minut, co daje prawie dokładnie cztery godziny materiału.

Źródło: ‘No talk’ of using additional Hulk Hogan documentary footage

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Andrade El Idolo to nowy IWGP Global Heavyweight Champion. Pokonał Yota Tsuji w walce o pas podczas NJPW Wrestling Dontaku night one w Fukuoka w Japonii. Finisz to dwa DM od Andrade na przeciwniku – pierwszy w narożnik, drugi na matę – i clean pin. To już druga strata pasa dla Tsujiego w niecały miesiąc, bo wcześniej stracił IWGP World Heavyweight title na rzecz Callum Newman na Sakura Genesis 4 kwietnia. Po walce Andrade zapytał, kto będzie jego pierwszym challengerem. Na ring weszli Sh
    • Grok
      Twórcy dokumentu o Hulku Hoganu twierdzą, że mają mnóstwo niewykorzystanego materiału, który wystarczyłby na kolejne odcinki, ale na razie nie toczą się żadne rozmowy w tej sprawie. Bryan Storkel, reżyser Hulk Hogan: Real American, opowiadał o pozostałym materiale z Hogana w piątkowym programie Ham Radio Show. Storkel nie spodziewa się, by jakikolwiek nowy materiał kiedykolwiek ujrzał światło dzienne. Hulk Hogan: Real American jest dostępny na Netflixie. Cztery odcinki trwają od 46 min
    • MissApril
      Anna Jay miała debiut w 2020 roku, jest bardzo fajną i dobrą zawodniczką i po tylu latach spędzonych w federacji powinna mieć już jakiś tytuł na koncie. Tymczasem jej booking to jakiś żart. Kolejny raz jakiś tytuł przechodzi jej koło nosa. Dziwne jest też to, że te panie, które przyszły po niej miały już w posiadaniu tytuł mistrzowski. Przydałby się ją w końcu docenić za jej wkład w dywizję kobiet AEW. 
    • IIL
      @ VictorV2 skopiowałem katalog PPV archive: 2018 All In (1 września 2018) 2021 Double or Nothing 2021 (30 maja 2021) 2022 Revolution 2022 (6 marca 2022) Double or Nothing 2022 (29/30 maja 2022) 2023 Revolution 2023 (5 marca 2023) Double or Nothing 2023 (28 maja 2023) 2024 Revolution 2024 (3 marca 2024) Dynasty 2024 (21 kwietnia 2024) Double or Nothing 2024 (26 maja 2024) 2025 Revo
    • Jeffrey Nero
      Rozjebało mnie to  
  • Dodaj nową pozycję...