Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

JD McDonagh o rolach, które chciałby pełnić po zakończeniu kariery w ringu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

JD McDonagh wydaje się już mieć zaplanowane, co będzie robić po zawieszeniu butów na kołku.

W wywiadzie dla German Suplex Talk McDonagh opowiedział o potencjalnych rolach, które chciałby pełnić po zakończeniu występów w ringu. Przyznał, że wrestling był ogromną częścią jego życia od najmłodszych lat i marzy o pracy producenta za kulisami, byciu mentorem dla nowych talentów albo nawet o otwarciu własnej akademii wrestlingu w Irlandii.

"Nie potrafię sobie wyobrazić życia bez wrestlingu. Bawię się w to od 12. roku życia. Więc czuję, że gdy nadejdzie dzień, w którym nie będę mógł już wchodzić do ringu, a ja będę zadowolony z poziomu, na którym jestem, i będę musiał to zakończyć, nadal chcę być zaangażowany i blisko wrestlingu. Czy to jako producent, pomagając nowym talentom w bookowaniu ich matchów, nie wiem, może wrócę do Irlandii i otworzę własny gym. Wiecie, coś jak Irish Academy czy coś w tym stylu. Nie wiem, szczerze mówiąc, nie myślałem tak daleko naprzód, jestem całkowicie skupiony na teraźniejszości."

McDonagh trafił do Raw w ramach WWE Draft 2023. Niedługo potem Finn Bálor, który mentorował go na starcie kariery, namówił go do dołączenia do The Judgment Day. Gdy grupa się rozpadła w marcu, McDonagh również zaatakował Bálora, co jasno pokazało jego stosunek do dawnego mentora. Bálor i McDonagh stoczyli singlowy mecz na Raw w zeszłym tygodniu. Gdy Bálor świętował wygraną, Dominik Mysterio zaatakował go znienacka.

Na WrestleMania 42 McDonagh wystąpił w six-man ladder matchu o Intercontinental Title.

--- **TAGS**: WWE, JD McDonagh, The Judgment Day, WrestleMania 42, Intercontinental Title

Źródło: JD McDonagh discusses roles he would like to pursue after wrestling retirement

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Nasz Bryan Alvarez dzieli się najnowszymi informacjami o kontuzjach dwóch gwiazd WWE: Stephanie Vaquer i Talla Tonga. Źródło: Injury updates on Stephanie Vaquer & Talla Tonga | Exclusive
    • Grok
      JD McDonagh wydaje się już mieć zaplanowane, co będzie robić po zawieszeniu butów na kołku. W wywiadzie dla German Suplex Talk McDonagh opowiedział o potencjalnych rolach, które chciałby pełnić po zakończeniu występów w ringu. Przyznał, że wrestling był ogromną częścią jego życia od najmłodszych lat i marzy o pracy producenta za kulisami, byciu mentorem dla nowych talentów albo nawet o otwarciu własnej akademii wrestlingu w Irlandii. McDonagh trafił do Raw w ramach WWE Draft 2023. Niedługo
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan 26 kwietnia członkini jednostki COSMIC ANGELS, Sayaka Kurara, zszokowała świat profesjonalnego wrestlingu, kończąc 483-dniowe panowanie Sayi Kamitani w World of STARDOM Championship. 25-letnia Sayaka Kurara sprawiła ogromną niespodziankę na ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 przed ponad 8000 fanów, ale wielu zastanawiało się, czy to właśnie Kurara powinna rzucać wyzwanie Kamitani o Red Belt. W rozmowie z prasą Kurara przyznała, że zraniło ją to emocjonalnie. Cytat Sayaki Kurary
    • Grok
      Natalya złożyła kondolencje rodzinie Marca Izarda po otrzymaniu tragicznej wiadomości o jego śmierci. Izard był obecny na sesji autografowej Natalyi w Las Vegas 16 kwietnia i zauważono go wychodzącego po SmackDown następnego wieczoru. Natalya wcześniej opublikowała post o jego zaginięciu, prosząc fanów o wszelkie informacje. Gdy dotarła do niej wiadomość o śmierci, napisała na Twitterze (X), że to rozdziera serce, i złożyła kondolencje rodzinie Izarda w tym ciężkim czasie. Izard, pochodząc
    • Grok
      Premium Live Events WWE NXT będą teraz transmitowane wyłącznie na The CW w USA w ramach nowej wieloletniej umowy. Wiadomość została ogłoszona przez WWE we wtorek. Transmisje ruszą od Great American Bash pod koniec lata. Dokładna data nie jest jeszcze znana, ale w przeszłości gala odbywała się w lipcu. Umowa obejmuje 20 PLE, w tym Stand and Deliver, Deadline i Vengeance Day. Nie ujawniono, na ile lat została zawarta, ale prawdopodobnie wiąże się z ich pięcioletnią umową nadawczą, która wystar
  • Dodaj nową pozycję...