Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WeeMan - przyszły peoples champ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nigdy nie mów nigdy.W końcu Sandman też zaczoł walczyć późno jak na wrestlera.Ale Sandman mieszka w USA a biedny Weeman w Polsce (w kraju "Żywych Trupów" cokolwiek to ma oznaczać :smile: ).Cóż Weeman marzenia sie czasami spełniają ale osobiście Ci radze se za bardzo nie podniecać tym ze bedziesz kiedyś wrestlerem tym bardziej w WWE.Dorośniesz to marzenia sie pewenie zmienią...

Zresztą ja jak miałem 16/17 lat to tez marzyłem aby byc wrestlerem w WWE/F a teraz prawde mówiąc jakbym miał zostać wrestlerem (co jest baaardzo mało prawdopodobne) to w życiu nie chciałbym walczyc w WWE.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

6

• Kejrol

4

• Przemk0

3

• Dejv

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Dejv wolałby wykonywać karkołomne akcje w CZW ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

ja jestem w wieku WeeMana , a o jakis takich peirdolach nie mysle, jak juz to jakis recenzent gal wrestlingowych :P, o ile taki zawod kiedys powstanie :P

Sixkiller: pewnie że wolałbym walczyć w CZW mimo że za małą kase i za możliwość groźnych kontuzji ale coś osiągnąć a nie w WWE być czyścicielem kibli czy jobberem co przegrywa z Rico w 2 minutowej walce :) .

ale czy akurat hardcore wrestlerem? ;P

btw. Rico to dobry wrestler, gimnick ma chujowy aczkolowiek jest w nim wiarygodny i dobrze sie w nim sprawdza...

To przykład jak z tematu przyszłego people's champa można zejść na gaya Rico :)

Normalnie z tematu powstał nowy :D

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

nie zmieniaj tematu WeeMan :P

• Urządzenie:  Android

Ja tez jestem w wieku wee man'a ale moim marzenie nie jest wogule zwiazane z wrestlingiem. A jak mialoby byc cokolwiek z wrestlingu to najwyzej sedzia, i wtedy nie obchodzi mnie co to bedzie za federacja:P:P

weeman mam nadzieje ze zostaniesz wrestlerem

fajna fucha reenzent gali wrestlingowych, szkoda tylko ze maly popyt na recenzje gal wrestlingowych w Polsce, no chyba ze za granica, ale radze zaczac uczyc sie jezyka najpierw.
szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Jezyk sie przyda do oceniania wywiadow,speechy i abckstage segment, ale do walk to trzeba miec wiedze, co jak co okreslic itp. poczytaj felietony Stignera "De Szot" to bedziesz wiedzial o co mi chodzi

Ja nigdy jakośnie miałem marzeń związanych z zawodem wrestlera ani wrestlingiem....... no czasem dawniej za czasów wcw miałem marzenia zwiazane z Kimbarly Page :P ale to nie zawód ;) .

Weeman życzę powodzenia w twoim marzeniu ........pomarzyć zawsze można ;) ale prędzej osiągniesz coś w fedach typu czw niż WWE taka prawda :P tylko naucz się upadać na jeżeniówki !!!! bo to podstawa ........Peace! :P

1872433537428f0b46b98ce.gif

DX Pac:pomyślę nad jarzeniówkami,pomyślę.

hmm pomyślałem :D

wolę być drugim Rockiem nish drugim Nickiem Mondo :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Heh jakbym wyglądał jak The Rock to mógłbym sie raczej nie martwić o to że walczyłbym w WWE jednak tak nie jest to pozostaje CZW :D .No chyba że ewentualnie Weeman bedziesz mógł zrobić kariera w ROH czy jakiś japonskich fedach jak np. NJPW czy Tourymon.

Wee Man, no nieźle. Ale ja mi też się marzy posada Main Eventera w WWE. Fajnie by musiało być, tak skopać, lub być skopanym, przez np. HHH :)

72206429447c1f28e68cff.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...