Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WeeMan - przyszły peoples champ

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rozmowę można podsumować jednym słowem: LOL :twisted:

Ale wydaje mi się że za bardzo po Weemanie jeździcie. Jego marzenia - jego sprawa. Możemy się podśmiewywać pod nosem albo wytłumaczyć Mu coś na poważnie...

pozdrawiam

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

6

• Kejrol

4

• Przemk0

3

• Dejv

3

Top użytkownicy w tym temacie

HyHyHyHyHyHyHyHyHy

WeeMan :glupi:

"I'm asshole... U know me..." - Allen Iverson

4463079904287581457e5e.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Racja czas pokaże co będzie dalej :P :twisted:

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

skoro juz wygrzebaliscie ten temat.. to ja osobiscie proponuje zeby WeeMan zalozyl bloga i dzieki temu informowal nas jak przebiega jego kariera ;-)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Dobry pomysł... zawsze może napisać drugą odsłonę Main Kampfu, w której opisałby walkę z wszystkimi przeciwnościami losu (nazwa "Pod Prąd" zarezerwowana już przez Wojciecha Jaruzelskiego ;) ), to będzie literacki bestseller ;). Niedawno WeeMan przedstawił mi swoje planu na najbliższe 3 lata, więc czekam z niecirpliwością, zwłaszcza, że jednym z tych planów było zostanie półprofesjonalnym wrestlerem... może kiedy ktoś to opisze zrozumiem wreszcie co się pod tą wzniosłą nazwą ukrywa :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Not jor fakin' biznes.

Jak dla mnie możnaby zamknąć temat bo nic nowego posty nie wnoszą tylko kolejne próby wyśmiewania mnie,ale szczerze mówiąc-wisi mi to dorodnym kalafiorem.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• 3 miesiące temu...

Weeman będziesz największym heelem w historii WWE. Już widzę te feudy z Ortonem i Ceną. Mam nawet pomysły - mogę być twoim writerem, np. Wpierdzielisz konia z kopytami Bobowi Ortonowi i Randy będzie cie ścigał, aż w końcu na specjalnej gali "Sunrise Rancho" w HIAC przegrasz po RKO na snopek siana.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...