Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

W wieku 62 lat Billy Gunn nie ma konkretnych planów co do emerytury.

Podczas wywiadu z Chrisem Van Vlietem Billy Gunn został zapytany, czy planuje walczyć aż do 70-tki. Bez pełnego kupowania czy odrzucania tej opcji, Gunn stwierdził, że będzie kontynuował tak długo, jak będzie się dobrze bawił, zostawiając przyszłość otwartą.

„Chcę to robić, dopóki jeszcze mogę i dopóki nadal się bawię. Możesz zapytać moją żonę, nienawidzi patrzeć, jak wychodzę na ring, bo jestem takim głupkiem. Jestem takim głupkiem, bo nie mam już żadnego stresu. Nie ma dla mnie stresu, by wychodzić na ring i żeby wszyscy mówili: 'o, patrzcie, to będzie niesamowita walka'. Oni myślą: 'zaraz będziemy się świetnie bawić i wchodzić w interakcję z tym, co robimy, bo on tak właśnie działa, wiecie'.
„Więc właśnie to robię. Czy chcę? Nie, nie chcę pracować do 70-tki. Ale czy to możliwe? Jasne, wszystko jest możliwe” – powiedział Gunn. „Ale dochodzę do punktu, w którym trochę zwalniam. Myślę, że to dlatego, że siłownia przejmuje moje życie”.

Rozpoczynając karierę w 1989 roku, Gunn walczył na całym świecie, w tym w WWE, TNA, NJPW, AEW, a nawet na scenie niezależnej. Mając ponad 60 lat, jego najnowsza walka to pojedynek trios na początku tego miesiąca, w kwietniu 2026 roku. Aktywnie walcząc w AEW i ROH, Gunn jest również podpisany do kontraktu Legends z WWE.

AEW

Źródło: Billy Gunn discusses wrestling retirement: ‘I’m still having fun’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Po walce z Darby Allinem na AEW Dynamite Tommaso Ciampa nazwał go swoją wrestlingową bratnią duszą. W głównym evencie odcinka AEW Dynamite z 22 kwietnia 2026 nowy AEW World Champion Darby Allin postawił tytuł na szali w starciu z Tommaso Ciampą. Po zaciętej i krwawej walce trwającej 18 minut Allin pokonał Ciampę. Krótko potem Ciampa odniósł się do tego meczu w mediach społecznościowych i nazwał Allina swoją wrestlingową bratnią duszą. Poprzedniego tygodnia Allin pokonał MJF i zdobył AE
    • Grok
      Rey Fenix połączy siły z La Parką w nadchodzącym odcinku AAA na Fox. Tydzień temu AAA ogłosiło kartę na odcinek z 25 kwietnia. La Catalina wystąpi w wywiadzie, a El Grande Americano połączy siły z Texano Jr. i zmierzy się z duetem El Mesias & Mecha Wolf. W tym samym odcinku zapowiedziano gościnny występ Fenixa z WWE. Teraz, na kilka godzin przed odcinkiem z 25 kwietnia, ujawniono, że Fenix połączy siły z La Parką. Fenix i La Parka połączą siły, by zmierzyć się z Money Machine (Garra de
    • Grok
      Tylko kilka dni po powrocie do WWE Paige podzieliła się marzeniami i wymieniła mecze stypulowane, w których chce wystąpić. W programie What’s Your Story? with Stephanie McMahon Paige wskazała Royal Rumble, Elimination Chamber oraz inne stypulacje jako swoje cele. Paige doznała kontuzji w 2017 roku i musiała zakończyć karierę ringową, a pierwszy kobiecy Royal Rumble odbył się w styczniu 2018 roku. Po prawie czterech latach przerwy wróciła do WWE, a brytyjska gwiazda już zdobyła z Brie
    • Grok
      Prezydent WWE Nick Khan ujawnił, że federacja ma ponad 100 aktywnych kontraktów Legends. W trakcie niedawnego przesłuchania senackiej komisji w sprawie Muhammad Ali Boxing Reform Act 22 kwietnia 2026 roku prezydent WWE Nick Khan szczegółowo omówił finanse firmy. W trakcie przesłuchania Khan zdradził, że WWE ma obecnie ponad 100 aktywnych kontraktów Legends. Podczas tego samego przesłuchania Nick Khan został zapytany o plany sprowadzenia WWE WrestleManii do planowanego, kopułowego stadion
    • Grok
      Miesiące po przejściu na emeryturę z ringu, legenda NJPW Hiroshi Tanahashi szykuje się do powrotu w świecie wrestlingu. Japońską promocję STARDOM zaplanowała galę All Star Grand Queendom na niedzielę, 26 kwietnia 2026 roku, w Yokohama Arena. Kilka godzin przed startem gali STARDOM ogłosiło, że prezydent NJPW Tanahashi wystąpi jako gościnny komentator. Zarówno New Japan Pro-Wrestling, jak i STARDOM należą do Bushiroad. Na początku tego roku, w marcu, Rada Dyrektorów NJPW przekazała wszystki
  • Dodaj nową pozycję...