Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CMLL/Promotora JC [19.04.2026]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Nazwa gali: CMLL/Promotora JC

Data: 19.04.2026

Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows

Typ: Event

Arena: Poliforum Zamna

Karta:
Cytat

Tag Team Match:

Comandante Villa & Mascara Plateada vs. Multiaereo & Shanghai Kid

Six Man Tag Team Match:

Angelito Vengador, Principe Jaguar & Toriño vs. Rayo de Plata, Uranio & Vallk

Three Way Match:

Atomo vs. Tengu vs. KeMalito

Three Way Match:

Sanely vs. Kira vs. Olympia

Three Way Match:

Soberano Jr. vs. Bandido vs. Mascara Dorada

Tag Team Match:

Don Callis Family (El Clon & Hechicero) vs. El Sky Team (Mistico & Neon)

Wyniki:
Spoiler

Tag Team Match:

Multiaereo & Shanghai Kid def. Comandante Villa & Mascara Plateada

Six Man Tag Team Match:

Angelito Vengador, Principe Jaguar & Toriño def. Rayo de Plata, Uranio & Vallk

Three Way Match:

KeMalito def. Atomo & Tengu

Three Way Match:

Kira def. Olympia & Sanely

Three Way Match:

Soberano Jr. def. Bandido & Mascara Dorada by DQ

Tag Team Match:

El Sky Team (Mistico & Neon) def. Don Callis Family (El Clon & Hechicero)

Powiązane tematy:

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      WWE postawiło dwa warunki, które Paige musiała spełnić przed powrotem — uzyskać medyczną zgodę i przejść test na narkotyki. Po powrocie do WWE Paige dołączyła do Stephanie McMahon w nowym odcinku programu “What’s Your Story?”. Paige zdradziła, że Jelly Roll odegrał kluczową rolę w jej powrocie do WWE. Gościła w odcinku na żywo podcastu żony Jelly Rolla, Bunnie. Był tam też agent Dwayna „The Rocka” Johnsona, Brad Slater, a Jelly Roll zapytał go wprost, dlaczego WWE jeszcze nie ściągnęło Paige z
    • Tomos
      Może zgodnie ze standardową logiką wrestlingową chcą go sprowadzić na dno, żeby miał się od czego odbić, a wtedy pop po zdobyciu tytułu będzie jeszcze większy. Nie wiem, też się zastanawiam. W kazdym razie ciekawi mnie co tam death riders wymyślą. A Ospreay w sumie nie musi się kręcić koło pasa póki co (chociaż pewnie na all in go zdobędzie, może od heelowego Omegi?), jak sobie pomyślę o jego cotygodniowych promach jako mistrz, to średnio mi się to widzi  
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL/Promotora JC Data: 19.04.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, Wrestling In Meksyk - Freelance Shows Typ: Event Lokalizacja: Merida, Yucatan, Meksyk Arena: Poliforum Zamna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Grins
      Ospreay czymś podpadł że tak chujowo go prowadzą? Po tej kontuzji przegrywa wszystko co leci i do tego jest strasznie źle rozpisywany póki co nic na to nie wskazuje aby miał ruszyć na tytuł... Coś mi tu nie gra w tym bookingu. 
    • Grins
      Nie wiem kto to ogląda w całości, ja sprawdziłem to RAW i nic tam fajnego nie uświadczyłem, szkoda mi Jacoba bo pewnie przejebie ten program a Fatu jest 100 razy lepszy od Romana ringowo czy nawet ma mic'u, standardowo Roman będzie jechał każdego przy pomocy Usos i zaś dostajemy odgrzewany kotlet, też to widziałem i nie mam zamiaru tego oglądać chyba sobie odpuszczę Backlash jakby było w Europie to bym obejrzał na żywo a tak to to walić.   
  • Dodaj nową pozycję...