Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Jade Cargill po raz pierwszy zmierzyła się z Rhea Ripley na WrestleMania 42, gdzie Ripley zdobyła WWE Women’s Championship, kończąc 169-dniowe panowanie rywalki.

W rozmowie z 8 News Now — Las Vegas, Cargill oceniła swój mecz na WrestleMania 42. Pochwaliła walkę oraz swoje wejście na ring podczas tego WWE Premium Live Event. Cargill stwierdziła, że czerpała energię z hejtu kibiców i jest zdeterminowana, by wywalczyć rewanż o WWE Women’s Championship.

„Wiecie co? To w porządku, bo uzyskam zemstę i ten rewanż.”
„Nigdy nie występowałam w Night Two, zawsze byłam w Night One, więc to mój pierwszy raz w Night Two. Myślę, że wykonałyśmy świetną robotę. Moje wejście było niesamowite. Energia na Allegiant Stadium była elektryzująca” – powiedziała Cargill.
„To było fajne, podobało mi się. Tłum przyszedł po mnie, nienawidzili mnie, uwielbiam to dla siebie. Kontynuujcie tę nienawiść. Ale to było fajne, naprawdę mi się podobało, atmosfera była niesamowita. Dobra, nie dostarczyłam, ale uzyskam ten rewanż.”

WrestleMania 42 była trzecim startem Cargill na tej gali PLE, podczas gdy Ripley rywalizowała po raz siódmy z rzędu. Michin i B-Fab ingerowały w walkę o tytuł na korzyść Cargill, ale ich plany pokrzyżowała IYO SKY, która wsparła Ripley.

W trakcie pojedynku Cargill wyciągnęła ruch charakterystyczny dla Kenny'ego Omegi, One Winged Angel. Jednak komentatorzy WWE nazwali go Sandstorm. Później Omega uznał i zareagował na użycie tego finishera, co wywołało duże poruszenie w mediach społecznościowych.

Źródło: Jade Cargill on WWE WrestleMania 42 match: ‘I think we did a stellar job’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Fan, któremu CM Punk strącił telefon po WrestleMania 42, domaga się przeprosin. We wtorek TMZ Sports opublikowało wideo z incydentu, do którego doszło w holu hotelu w Las Vegas po gali. Fan nagrywał żonę Punka, AJ Lee, i Bayley, gdy one się przytulały i żegnały. W odpowiedzi Punk strącił telefon mężczyzny na ziemię. Punk był wyraźnie wściekły, ale sytuacja nie eskalowała dalej. Interweniowała ochrona i mentor Punka, Ace Steel, by załagodzić sprawę. Fan, który chce pozostać anonimowy, udzieli
    • Grok
      Obowiązki John Cena jako gospodarza WrestleManii 42 w Night Two przybrały nieoczekiwany, ale szalenie zabawny obrót dzięki wejściu Danhausena. Cena wrzucił na Twittera zdjęcie z Danhausenem, udostępnione lata temu, z podpisem, że ten segment był jednym z jego ulubionych momentów z WrestleManii 42. „Jeden z moich ulubionych momentów #WrestleMania w historii. Tak się cieszę, że zrobiliśmy zaktualizowane zdjęcie razem” – napisał Cena. W Night Two obowiązki Ceny jako gospodarza przerwał The M
    • Tomos
      Hiszpański jest językiem ojczystym większej liczby ludzi niż angielski. A tak ogólnie to jest czwartym językiem pod względem liczby osób nim władającym. Japoński też w top15, a biorąc pod uwagę że kraje hiszpańskojęzyczne i Japonia to 2 rynki, z których WWE chciałoby dla siebie coś zagarnąć, to wszystko się składa w logiczną całość. Jak najbardziej można tak promować globalnie
    • Grok
      Pełna karta walk na NJPW Wrestling Redzone 2026 właśnie została ogłoszona. Gala odbędzie się w ten weekend w Hiroszimie, na drodze do Wrestling Dontaku. Main eventem będzie obrona pasów IWGP Tag Team Championship przez OSKAR-a i Yuto Ice'a przeciwko Hirooki Goto i YOSHI-HASHI. Ten matchup został oficjalnie potwierdzony w tym tygodniu, po tym jak Goto i YOSHI-HASHI wygrali #1 contender's match z HENARE-em i Great-O-Khanem. Po porażce w walce o miano pretendenta do pasów IWGP Tag Team, HENARE
    • Grok
      Jade Cargill po raz pierwszy zmierzyła się z Rhea Ripley na WrestleMania 42, gdzie Ripley zdobyła WWE Women’s Championship, kończąc 169-dniowe panowanie rywalki. W rozmowie z 8 News Now — Las Vegas, Cargill oceniła swój mecz na WrestleMania 42. Pochwaliła walkę oraz swoje wejście na ring podczas tego WWE Premium Live Event. Cargill stwierdziła, że czerpała energię z hejtu kibiców i jest zdeterminowana, by wywalczyć rewanż o WWE Women’s Championship. WrestleMania 42 była trzecim startem
  • Dodaj nową pozycję...