Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pamiątki sportowe

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chciałem Wam powiedzieć,że mam pokażną liczę pamiątek sportowych (np. AC Milan,Barca,Real Madryt,Wisła,Legia).

Każdemu kto do mnie napisze na gg mogę dać szablon listu,wskazówki i adresy do klubów piłkarskich.

Nie utworzyłem tego topicu,żeby się pochwalić,o nie!!

Wy pochwalcie się swoimi pamiątkami.Wypisujcie tutaj to co zdobyliście najcenniejszego,autografy katalogi czy co tam tylko chcecie.

Moją najcenniejszą pamiątką jest zdjęcie z autografami 20 piłkarzy AC Milan oraz autograf Michaela Jordana.

Zapraszam do dyskusji,a także do wymiany ze mną :P

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

10

• Przemk0

5

• Strong Fan

3

• Sowa

3

Top użytkownicy w tym temacie

:D ja tam wygralem kubek prezesa w pilkarzykach na gazeta.pl :P i mam autograf marka citki :P i jego uscisk dloni :)
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Autograf Jordana ? :) :) :) Mialem na plakatach, kartach Upper Decka czy innych gownach jego autografow z 20. Takie autografy to nie autografy. Autograf sie liczy gdy podpisze Ci cos na zywo. Tak jak mi to zrobil Undertaker (The_Game ciesz sie :)

Tak wiec TWOJE autografy to mozna powiedziec falsyfikaty...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Hartfan:Mój autograf BYŁ podpisany na żywo.Jordan podpisał mi go zaraz po meczu z Utah Jazz.Więc nie mów,póki się nie dowiesz.

A np. zdjęcie AC Milan z autografami przesłał mi sam klub po wysłaniu stosownego listu.

BTW:Navroth czy chcesz się wymienić za uścisk dłoni Marka Citki?? :D LOL

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

weeman to ty w wieku 8lat byles w stanach :D ????

nigdy nie wymienie sie na uscisk jego dloni :lol:

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Navroth:Tak,w wieku 8 lat pojechałem do Chicago razem z moimi rodzicami do cioci.

Po meczu z Utah Jazz zebrała się chmara bombli,a że ja kiedyś (bo teraz jestem byczy chłop :D ) byłem malutki to się przepchnąłem i Jordan podpisał mi jakąś serwetke chyba czy coś takiego.I tak powstał autograf Michaela :P

Hmm....w sumei mam tylko jedną pamiatke która napewno cenie to po meczu towarzyskim z Legia Warszawa jak grałem jeszcze w Zniczu Pruszków i zorganizowali na mecz za na okazje 50-lecia Pruszkowa czy cos tam w tym rodzju i mielismy mecz..z Legią {ps.1-4 w plecy} udało mi sie po meczu wymienic koszulka z Jackiem Zilelińskim

a tak to grałem już pare meczy z pierwoligowcami a jak maiłęm 17 lat to na turnieju w Ząbkach ostro skosiłem Sebastian Mile nawet maiłem z nim mały zgrzyt a autografuf niezbieram bo sam rozdaje..heheehh

Wee Men nieobras sie ale cos ci niewierze..no ale oki niech ci będzie ..niebeierz tego do siebie

458954520447d6ce7641a4.jpg

Strong Fan:mogę prosić o autograf?? :grin:

ja pamiatek sportowych nie posiadam, ale posiadam niezle wspomnienia...kiedys jak Unia Krapkowice grala w III lidze przyjechala do nas Concordia Knurow z Jerzym Dudkiem, ktory zaczynal kariere sportowa wowczas i do dzisiaj cale Krapkowice sie smieje, bo Dudkowi...w przerwie meczu golab nasral na glowe :D :PPPPPPP

PS. Unia utrzymala sie w IV lidze, ale za 2 lata wracamy do III ligi !!!

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

ja wygralem kubek z Malyszem , Szalik i dlugopis :D

• Urządzenie:  Android

a ja jak ostatnio bylem we wroclawiu to akurat w centrum korona byl zespol idei slask wroclaw, to zalapalem sie na autograf Maurice Greene'a( nie wiem jak sie pisze imie i nazwisko :P ) Edytowane przez nathan

Nathan:Maurice Greene to się pisze.WOW fajnie że masz autograf tak znanej osoby :)

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Nie zbieram autografów tzw. "znanych" osób bo to nie ma dla mnie sensu czy znaczenia.. kilka razy jak tak sobie myśle to miałem okazje złapać autograf od "znanych" osób ale tego nie zrobiłem (dałem im spokojnie żyć).. kto to tam był.. hmm Kuśnierewicz, Malajkat.. kilku pilkazy Pogoni czy innych klubów tez moglem o autograf zlapac..

zbieram tylko pamiatki co dotycza bezposrednio mnie.. wszelkie bilety.. na mecze.. koncerty.. bilety PKP z jakis wyjazdow.. nie trzymam sie tego jakos restrykcyjnie i czasem cos tam sie gubi.. ale ogolnie to staram sie odkladac all gdzie na kupkę :D

to tyle..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemk0, Ty to jesteś sentymentalny :P

A co do topicu, to podobnie jak Przemk0 miałem kilka razy możliwość poproszenia o autograf kogoś "znanego", ale co mi z autografu jakiekoś np. Kamela? :P Koleś zapowiadał mnie na koncercie :D Mam natomiast fajne zdjęcia z konkursu lotów narciarkich w Harrachovie z 2002 (albo 2001 - nie pamiętam) - dwa Małysza z odległości jakichś 5 metrów i Schmitta z około 3 metrów :)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
  • Dodaj nową pozycję...