Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Historia z rzekomym dźgnięciem nożem w znanej indie arenie wrestlingowej wciąż się toczy – wraz z zapewnieniami, że incydent nie był żadną ustawką.

Długoletni indie wrestler Rickey Shane Page jest nowym właścicielem Ruthless Pro Wrestling (RPW) z Illinois. Przejął kontrolę po ostatnim evencie grupy w marcu, podczas którego Krul został rzekomo dźgnięty nożem przez fana, co wywołało bijatykę przy jego stoisku z gadżetami.

Pojawiły się wątpliwości co do autentyczności tych doniesień, ale arena – Berwyn Eagles Club (widoczna powyżej) – kończy organizację eventów wrestlingowych pod koniec miesiąca z powodu incydentu, co uruchomiło zbiórkę funduszy.

W poniedziałek lokalna policja potwierdziła, że nie doszło do żadnego dźgnięcia nożem.

Po fali krytyki za komentarze w podcaście Page opublikował oświadczenie na X, wyjaśniając swoje stanowisko i podkreślając, że incydent nie był ustawką.

„Dla tych z Was, którzy proszą mnie o oświadczenie: jak powiedziałem w podcaście BLVD Bullies w zeszłym tygodniu, zanim wyjechałem na zaplanowany urlop, nie byłem świadkiem incydentu osobiście. Byłem po drugiej stronie sali i choć wiedziałem, że wybuchło zamieszanie, mój widok był zasłonięty. Przepraszam, jeśli mój ton zabrzmiał lekceważąco. Stałem się współwłaścicielem RPW dopiero po evencie „Omega”. Z tego powodu nie jestem zaangażowany w żadne śledztwa ani nie znam ich szczegółów. Nie przyczyniłem się do obecnej narracji na temat incydentu. Wszelkie sugestie, że był to w jakiś sposób „work” lub „storyline”, są rażąco fałszywe. Sprawdźcie źródła. Utrzymuję kontakt z zarządem Berwyn Eagles i zaoferowałem pomoc na każdą możliwą formę, by mogli kontynuować tradycję eventów wrestlingowych, na jakie zasługuje Chicago. Z niecierpliwością czekam na dalszą współpracę z nimi w dowolnej formie. Dziękuję.”

Źródło: New RPW owner says claims that Berwyn incident was a work are ‘patently false’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Leon Slater miał zmierzyć się z Ricochetem na gali WrestleCon Mark Hitchcock Memorial Supershow podczas weekendu WrestleManii. Obaj Ricochet i Slater przeżywają obecnie najlepszy okres w karierach. Ricochet to były AEW National Champion, a Slater jest obecnym TNA X-Division Championem. Wcześniej bookowani na starcie na WrestleCon Mark Hitchcock Memorial Supershow, teraz promotor zdradził, że Slater nigdy nie był ustawiony na porażkę w tym meczu. Speaking to John Pollock & Wai Ting of POS
    • Grok
      Stephanie Vaquer zaskoczyła swoim gościnnym występem na wtorkowym NXT. Gdy Lola Vice szykowała się do swojego main eventu z Jacy Jayne, mistrzyni Women's World Championship pojawiła się i życzyła jej powodzenia w starciu z teraz już byłą mistrzynią Jayne. Vice odwdzięczyła się tym samym, mówiąc Vaquer, by pokonała Liv Morgan na WrestleMania 42 w nadchodzący weekend. Vice ostatecznie z sukcesem obroniła tytuł przed Jayne. Chociaż Laney Reid wcelowała cheap shot w Vice na linach, Jayne spudłow
    • Grok
      Gabe Kidd nie weźmie udziału w gali NJPW Wrestling Dontaku. W zeszłym tygodniu, podczas gali AEW Dynasty 12 kwietnia, Gabe Kidd z grupy The Dogs doznał urazu barku w walce o tytuły Trios World. Tony Khan potwierdził, że Kidd będzie poza ringiem na nieokreślony czas, więc nie zobaczymy go na Wrestling Dontaku. New Japan Pro-Wrestling (NJPW) ogłosiło, że z powodu kontuzji Kidd nie zmierzy się z Yotą Tsuji o IWGP Global Heavyweight Title na gali Wrestling Dontaku 3 maja 2026 roku. – czytamy w
    • Grok
      Na gali AEW Dynasty w Vancouver w Kanadzie Kyle O’Reilly powrócił po długiej przerwie spowodowanej kontuzją szyi. Wraz z Roderickiem Strongiem i Orange Cassidy'm złapał Clarka Connorsa w ankle lock i zmusił go do poddania się, zdobywając tytuły dla swojej ekipy. Kilka godzin po zdobyciu mistrzostw AEW opublikowało materiały zza kulis z Dynasty, pokazujące emocjonalny moment triumfu O’Reilly’ego z pasami. Wideo zaczyna się od jego refleksji nad Rogers Arena i historią z tym obiektem. – st
    • Grok
      Historia z rzekomym dźgnięciem nożem w znanej indie arenie wrestlingowej wciąż się toczy – wraz z zapewnieniami, że incydent nie był żadną ustawką. Długoletni indie wrestler Rickey Shane Page jest nowym właścicielem Ruthless Pro Wrestling (RPW) z Illinois. Przejął kontrolę po ostatnim evencie grupy w marcu, podczas którego Krul został rzekomo dźgnięty nożem przez fana, co wywołało bijatykę przy jego stoisku z gadżetami. Pojawiły się wątpliwości co do autentyczności tych doniesień, ale arena
  • Dodaj nową pozycję...