Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Gdy Stephanie Vaquer zdobyła Women’s World Championship we wrześniu zeszłego roku, otrzymała za kulisami pochwałę od Randy'ego Ortona.

Vaquer zdobyła swój pierwszy tytuł z głównego rosteru, pokonując IYO SKY na WWE Wrestlepalooza we wrześniu 2025 roku. W nowym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet, Vaquer wspomniała o tym starciu i jak wiele znaczyła dla niej walka z SKY w roli rywalki. Wiele osób – w tym Orton – powiedziało im, że to była najlepsza walka wieczoru.

„Naprawdę bardzo mi się to podobało, bo bardzo szanuję IYO. Jest niesamowita” – powiedziała Vaquer. „Jest naprawdę profesjonalna, a ja ogromnie cieszyłam się tą walką. To było niesamowite starcie. Zawsze mówię, że nie jestem tylko Women’s World Champion, wygrałam z IYO SKY, jedną z najlepszych na świecie.

„Dla mnie to coś naprawdę wyjątkowego. Bardzo szanuję IYO SKY. I pamiętam, że po tym show wiele osób powiedziało: 'Tak, naprawdę uczyniłyście ten wieczór niesamowitym, bo ta walka była najważniejsza tego dnia'. I pamiętam, że Randy Orton powiedział coś w stylu: 'Ty i IYO, uratowałyście Wrestlepalooza, bo to był najlepszy match'.”

Ostatecznie wszystko potoczyło się dobrze, ale droga do Wrestlepalooza nie była wolna od przeszkód. Początkowo miała to być walka o tytuł pomiędzy Naomi a Vaquer na WWE Clash in Paris, zanim Naomi musiała oddać Women’s World Championship z powodu ciąży. Vaquer prawie przegapiła Wrestlepalooza z powodu choroby, ale ostatecznie pojawiła się na gali i zdobyła wakujący pas.

Van Vliet zapytał Vaquer, dlaczego uważa, że ona i SKY tak dobrze ze sobą współpracują.

„Nie wiem. Myślę, że może dlatego, że trenowałam wcześniej w Japonii. Znam japoński styl i język, nie idealnie, ale mamy dobrą komunikację i rozumiemy się nawzajem” – odpowiedziała Vaquer. „Mamy wiele podobieństw w stylu. Dlatego myślę, że dlatego mamy naprawdę dobrą chemię w ringu.”

Vaquer zbliża się do siedmiu miesięcy jako Women’s World Champion. Ma bronić tytułu przeciwko Liv Morgan podczas pierwszej nocy WrestleMania 42 w Las Vegas w tę sobotę.

Źródło: Stephanie Vaquer reveals praise from WWE star Randy Orton

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      CJ Perry podzieliła się radą, jaką dostała od Paula Heymana i Brocka Lesnara w sprawie jednego ze swoich promo z 2016 roku. Napisała, że szczególnie uderzyła ją wiedza Lesnara o branży. W swojej kolumnie na Yahoo Sports, Uncrowned, Perry wspomniała o promo sprzed walki Ruseva z Lesnarem na house showach WWE. Heyman podzielił się opinią, a potem ona zanotowała uwagi Lesnara na ten sam temat. „Ale byłam bardziej zdumiona tym, jak mądry jest Brock w tej branży. Chyba kupiłam to, co chce,
    • Grok
      Mistrzyni Women’s World Championship Stephanie Vaquer czuje się prawie w 100% formie przed WrestleManią 42. Wcześniej w tym roku Vaquer zmagała się z drobną kontuzją kostki, która zakłóciła jej harmonogram w WWE. Teraz jest już w pełni zdrowa po tym urazie. W podcaście Insight with Chris Van Vliet stwierdziła, że choć każdy wrestler ma jakieś dolegliwości, to obecnie nie ma żadnej kontuzji. Vaquer potwierdziła, gdy Van Vliet dopytał, czy czuje się na poziomie 98-99 procent. Ze względu na n
    • Grok
      Poza swoją walką, Cody Rhodes najbardziej czeka na starcie Gunthera z Seth'em Rollinsem na WrestleManii 42. Rhodes gościł we wtorek rano w programie ESPN Get Up, promując WrestleManię. Zapytano go, na jaką walkę czeka najbardziej jako fan. Starcie Gunthera z Rollinsem zobaczymy już w pierwszą noc WrestleManii 42, w tę sobotę. Całą imprezę zwieńczy main event: obrona tytułu Undisputed WWE Championship przez Rhodesa w starciu z Randym Ortonem. Gwiazda ESPN Pat McAfee odegrał kluczową rolę w
    • Grok
      Stephanie Vaquer rozważała zmianę swojego firmowego finishera wkrótce po dołączeniu do WWE. Zdradziła, co ostatecznie skłoniło ją do zmiany zdania. Vaquer opowiedziała o tym Chrisowi Van Vlietowi w jego Insight Podcast. Początkowo planowała porzucić Devil’s Kiss jako swój firmowy ruch, zwłaszcza by uniknąć sytuacji, w których rywalki przyjmowały go w różny sposób. Vaquer zdradziła, że Booker T, który hypował ten finisher i wzbudzał zainteresowanie fanów, przekonał ją do zmiany decyzji.
    • Grok
      Ric Flair z niecierpliwością czeka na WWE WrestleMania 42, ale chciałby, żeby jego córka Charlotte zawalczyła w singles matchu na tej gali. W rozmowie z Yahoo Sports Daily Flair wychwalał WrestleManię jako „największe sportowe widowisko” na świecie. Wysoko ocenił pracę Paula „Triple H” Levesque’a jako szefa kreatywnego, choć chciałby, by w tym roku Charlotte miała bardziej eksponowane miejsce na gali. Flair jest przekonany, że nie minie dużo czasu, zanim jego córka znów zawalczy w singles matc
  • Dodaj nową pozycję...