Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler roku 2007

Kto powinien zostać wrestlerem roku 2007?  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem roku 2007?

• The Undertaker
      17
    • Edge
      6
    • Kurt Angle
      10
    • Randy Orton
      7
    • Triple H
      3
    • Shawn Michaels
      3
    • Kaz
      4
    • Jeff Hardy
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Spośród wrestlerów, którzy wygrywali w zeszłym roku plebiscyty na wrestlera miesiąca wybierzcie wrestlera roku. Dwóch zapaśników, The Undertaker i Kurt Angle, triumfowali po dwa razy.

Głosowanie tradycyjnie trwa tydzień. Uzasadnienia wyborów mile widziane. Zaczynamy!

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

4

• theGrimRipper

2

• rocket

1

• Andy

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Orton. Obiektywnie patrzac - trzyma pas po Cena'ie, byl wiodaca postacia na RAW, pokonal HBK'a, HHH'a, Jericho - powiedzmy sobie szczerze - nie byle kogo.. ;) Myslalem tez nad Takerem, za swietne walki, ale jemu kontuzja troche przeszkodzila..

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ja głosuje na Kurta Angle, posiadał wszystkie pasy TNA w tym roku i ciągnął federacje do przodu, więc myśle że dokonałem trafnego wyboru.

Wahałem się jeszcze nad Edge'em, w końcu miał 2 razy WH Championship:)

Waham się między Triple H a Edge... ale jednak Hunter bo świetnie wrócił do WWE :)

@Up: Wszystkie? A Woman's Champion? :)

Głos na Triple H za rewelacyjny powrót po kontuzji, za to że mimo iż stracił pas na rzecz Ortona nie daje mu sie szmacić oraz za jego rewelacyjne mic skillsy publiczność pójdzie za niem choćby do piekła.

154344559147c85b0fc00a6.jpg

Mój głos to Kurt Angle z tego względu że zdecydowanie dominował w TNA, posiadał wszystkie pasy, był wrestlerem który dostawał najwięcej czasu antenowego i przy okazji nie kiedy robił dobre walki.

Gotix wtedy gdy Kurt miał te wszystkie pasy nie było jeszcze Women's Title'a w TNA ;)

Randy "Legend Killer" Orton :P

Uzasadnienie podobne co Luk- zdobył pas po januszu, pokonał wiele znaczących postaci na Raw itd. Myślałem na Takerem i Edgem ale obydwaj pauzowali dłuższy czas ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

może będe pierwszym który odda głos na jeffa hardy, najlepszy rok w karierze, intercontinental belt 2x, world tag camp, wygrane z umagą, HHH, rickiem Flairem:) , no i z ortonem w tagu. niezapomniany leg drob na edge. . ale następny rok dla niego będzie mam nadzieje lepszy!!
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

• Reputacja:   1

Jeśli każdy głosuje na swojego ulubionego wrestlera, a nie na tego, któremu się należy, to ja głosuję na Michaelsa za świetny feud z Ceną, za to, że jako jedyny w przeciągu prawie 2 lat pokonał Jaśka w 100% CZYSTO na Raw po WM oraz za niezłą promocję Kennedy'ego, którą zaczął w 2007, a skończy pewnie w tym roku :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Styl:  Jasny

Głos na Ortona. Co by o nim nie powiedzieć to ma pas i to się liczy. Porządnie skopał cztery litery jasiowi i za to mu chwała. Zastanawiałem się nad Deadmanem, ale za mało dobrych walk w jego wykonaniu.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Ja głosuje na Kurta Angle, posiadał wszystkie pasy TNA w tym roku i ciągnął federacje do przodu, więc myśle że dokonałem trafnego wyboru.

a ja zaglosuje podobnie jak estewu na Kurta (chociaz go nie lubie) bo byl wiodaca postacia w TNA :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Głos na Taker'a w tym roku wygrał RR na Wrestlemanii zdobył WHC prawdopodobnie pas miałby długo ale spotkała go kontuzja więc głos na Takera

104884689947889a3933a2d.jpg

undertaker mimo ze przez dlugi czas byl kontuzjowany to imo zrobil najwiecej dobrych walk w tym roku

Głos na grabarza ponieważ miał fajną walkę na Wrestlemanii 23 wogule wszystkie walki miał bardzo fajne

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Stawiam na Kurta Angle. Wszędzie go było pełno, wygrał co było do wygrania. Zdobył wszystkie pasy TNA. Cóż więcej dodawać.. :P

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...