Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Autor: Noah Leatherland

Gdy STARDOM pędzi ku ALL STAR GRAND QUEENDOM w Yokohama Arena, napięcia rosną wraz z krystalizacją karty walk. W momencie, gdy rywalki budowały między sobą wrogość, Hazuki straciła cierpliwość do swojej podopiecznej, Fuwa-chan.

Na STARDOM Nighter w Korakuen Hall Hazuki i Fuwa-chan połączyły siły z Maki Itoh w walce 3 vs 3. Naprzeciw stanęły Saori Anou, Natsupoi i Yuna Mizumori. Fuwa-chan i Anou mają się zmierzyć na ALL STAR GRAND QUEENDOM. Gdy Fuwa-chan zyskała przewagę w tej przedmain eventowej potyczce tagowej, najwyraźniej zbyt bardzo się w niej rozsmakowała.

Anou ostatecznie przypięła Fuwa-chan, notując kluczowe zwycięstwo przed galą w Yokohama Arena. Po gongu Anou nie była zbyt впечатlona przeciwniczką:

Cytat

Hej, Fuwa-chan. Czyżbyś nie wyrosła na swoje buty? Myślałam, że to będzie zabawa. To wszystko, na co cię stać?

Później mikrofon przejęła Hazuki, by skomentować zachowanie Fuwa-chan w ringu:

Cytat

Czyżbyś nie za bardzo się zapędziła? Jeśli chcesz nazywać się moją uczennicą, nie zawodź mnie. Nie mam nic przeciwko wesołej osobowości, ale wygłupy w ringu to krok za daleko. Tego cię nie uczyłam. Nie waż się obrażać pro-wrestlingu!

Hazuki i Anou nie były jedynymi, które miały coś do powiedzenia. Na ring weszła Starlight Kid i rzuciła wyzwanie Fuwa-chan:

Cytat

Mistrzyni Hazuki… czy naprawdę udaje ci się ją właściwie trenować? Fuwa-chan… w ringu liczą się wyniki. Więc pozwól, że dam ci porządne przebudzenie przed galą w Yokohama Arena!

Za kulisami Kid rozwinęła swoje przemyślenia na temat Fuwa-chan przed STARDOM ALL STAR GRAND QUEENDOM:

Cytat

Zastanówcie się, jak niesamowite jest to, że nowicjuszka jak Fuwa-chan dostaje singlowy mecz na wielkiej scenie w Yokohama Arena. W końcu ja jeszcze nie mam zaplanowanej swojej walki! Wesoła osobowość to z pewnością atut, ale nie można na tym polegać. W ringu liczą się wyniki… Chcę zobaczyć, jak poważnie traktuje tę wielką galę. Zamierzam dać jej porządne przebudzenie przed Yokohama Arena. Dopilnuję, by w pełni zrozumiała, jak twarda mogę być.

Po publicznym ganieniu Fuwa-chan przeprosiła Hazuki i publikę przez mikrofon, a potem dodała więcej za kulisami:

Cytat

Pomyliłam wyrażanie mojej postaci z zwykłymi wygłupami. Hazuki, i wszyscy na widowni, bardzo przepraszam. Widzę mój mecz z Kid za trzy dni jako szansę, by właściwie pokazać moją prawdziwą pasję do pro-wrestlingu i znów uszczęśliwić wszystkich, więc dam z siebie wszystko.

Po tej porcji surowej miłości Hazuki trochę zmiękła, siedząc obok Fuwa-chan:

Cytat

Mówiłam ostro, bo myślałam, że inaczej to do niej nie dotrze w ringu, ale powiedziałam to tylko dlatego, że Fuwa-chan jest dla mnie ważna. Obie musimy wygrać na Yokohama Arena, prawda? Bądź energiczna, kiedy trzeba, i skupiona, kiedy trzeba. Wyciągnijmy więcej z tego, co czyni Fuwa-chan sobą.

Fuwa-chan i Starlight Kid zmierzą się 11 kwietnia.

Wśród dramatu z udziałem Fuwa-chan, po walce 3 vs 3 doszło też do gorącej wymiany ognia między Natsupoi i Maki Itoh. One również mają starcie singlowe na STARDOM ALL STAR GRAND QUEENDOM. Natsupoi wcześniej zniszczyła customowy tytuł Kawaii of Kawaii Itoh. Itoh zrobiła nowe rękodzieło, ale i ono padło ofiarą gniewu Natsupoi:

Napięcia rosły też w innych segmentach karty. Maika i HANAKO mają się połączyć i zmierzyć z Suzu Suzuki i Rina Yamashita w Yokohama Arena. Maika zasugerowała, że ta walka powinna iść na zasadach hardcore.

Na karcie były też półfinały turnieju Rookie of STARDOM. W pierwszym Ema Maishima pokonała Yuria Hime. Następnie Kikyo Furusawa zwyciężyła Akira Kurogane. Maishima zmierzy się z Furusawa w finale, a zwyciężczyni dostanie walkę z Ranna Yagami o Future of Stardom Championship.

Pełne wyniki STARDOM Nighter w Korakuen Hall, 8 kwietnia:

• Bea Priestley, Momo Kohgo, Honoka & Saran pokonały Xena, Rian, Tabata & Anne Kanaya (7:31)
  • Suzu Suzuki, Rina Yamashita & Itsuki Aoki pokonały Maika, HANAKO & Waka Tsukiyama (7:10)
  • Hina, Lady C, Tomoka Inaba, Ranna Yagami & Kiyoka Kotatsu pokonały Saki Kashima & Syuri (8:01)
  • Ema Maishima pokonała Yuria Hime (13:50)
  • Kikyo Furusawa pokonała Akira Kurogane (13:51)
  • Natsupoi, Saori Anou & Yuna Mizumori pokonały Hazuki, Fuwa-chan & Maki Itoh (12:42)
  • Starlight Kid, AZM & Miyu Amasaki pokonały Natsuko Tora, Ruaka & Fukigen Death (9:16)
  • Saya Kamitani, Konami, Rina & Azusa Inaba pokonały Hanan, Saya Iida, Aya Sakura & Sayaka Kurara (15:26)

Źródło: Hazuki Scolds Fuwa-chan After Loss at STARDOM Nighter in Korakuen Hall

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie