Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

1. Co do cholery znaczy Rated-R i czemu Edge jest tego gwiazdą??

2. W jakich federacjach walczył Jeff Hardy??

3. Jak to się stało że Angle miał w TNA pasy tag teamów, ten najważniejszy i chyba X-dywision jednocześnie (w skrócie)? Czy zdobył, czy zabrał, czy mu dali i od kogo?

Poprzednio pytałem jak odeszli z WWE Lita, Rock, Angle i Jericho. Dostałem odpowiedź, że znudził im się wrestling, ale mi chodzi o storyline, czy ich zwolnili (dzięki AX za odpowiedź o Jericho), czy na jednej gali byli, a na następnej już nie. Więc:

4. Jak z WWE odeszli Lita, Angle, Rock i jeszcze doszli mi do głowy Mick Foley i Stone Clod?

5. Era Invasion w WWE skończyło się na PPV Invasion (z tego co wiem). A kiedy się zaczęła?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• RT

1

• AX

1

• luki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

1. Rated R oznacza (w filmach i programach) zawartość scen dla dorosłych (ostry język, nagość, erotyka itp.) R = Restricted. U nas to coś w rodzaju "od lat 18" i identycznie odczytywałbym to w przypadku Rated R u Edge'a.

5. Invasion angle rozpoczął się praktycznie już 26 marca 2001, ale tak na dobre wszystko rozkręciło się w czerwcu. Koniec to Survivor Series 2001, a miesiąc później na Vengeance zunifikowano pasy i powstał WWF Undisputed Title.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

3. Jak to się stało że Angle miał w TNA pasy tag teamów, ten najważniejszy i chyba X-dywision jednocześnie (w skrócie)? Czy zdobył, czy zabrał, czy mu dali i od kogo?

Zdobył, poczytaj sobie o gali PPV Hard Justice z 2007 roku.

[ Dodano: 2008-01-08, 20:00 ]

2. W jakich federacjach walczył Jeff Hardy??

Zasadniczo zaczynał w federacji OMEGA... następnie było WWF/WWE.. zwolnili go.. zaliczył występ w OMEGA i ROH... następnie było TNA.. i potem znów WWE..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja jeszcze dodam, ze Edge nazwał tak siebie po segmencie w którym uprawiał sex z Litą, dzień po zdobyciu po raz pierwszy WWE Title w 2005 roku. Segment zyskał rating ok 5.2 pkt - była to najwyższy rating od roku a Edge stął się zarazem najbardziej oglądanym championem od 5 lat.

Lita przegrała swoją ostatnią walkę na Survivor Series 2006 i po prostu więcej nie pojawiła się na ringu. (15 rocznicy RAW nie licze)

Z Kurtem Angle sprawa też nie miała chyba żadnego storyline'u. Ostatnią walkę na PPV stoczył na Vengeance 2006. Potem chyba sporadyczne wytępy na RAW i odszedł bez echa. Kilka tygodni pozniej ku zaskoczeniu wszytkich ogłoszono przybycie Kurta do TNA.

Ostatni raz Mick Foley został zwolniony dzień po Summerslam 2006. Na tej gali przegrał swój pojedynek (I quit match) z Flair'em. Krwawiący Foley wypowiedział te słowa, gdy Ric zagroził że uderzy Meline kijem owiniętym drutem kolczastym. Następnego dnia Vince McMahon powiedział Mickowi, że jeśli chce uratowac Meline to musi dołączyc do klubu Kiss My Ass. Foley pocałował tyłek Vince'a, po czym został zwolniony. A osobą która wypowiedziała słowa You're fired była... Melina.