Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Dopiero jeden dzień po tym, jak stwierdził, że WWE próbuje „zniszczyć” jego dziedzictwo, Ric Flair jest gotowy zostawić sprawę za sobą.

Flair opublikował we wtorek tweet, w którym ogłosił, że został usunięty z Roots of Fight – marki odzieżowej skupionej na legendarnych sportowcach z różnych dyscyplin. Flair stwierdził, że to decyzja WWE i oskarżył ich o próbę zniszczenia jego dziedzictwa.

W dodatkowym wideo Flair powiedział, że rozumie biznes i już nie jest zły na WWE w związku z tą sytuacją. Podziękował Roots of Fight za możliwość reprezentowania marki w czasie, gdy był z nimi związany.

„Chcę skorzystać z tej okazji, by podziękować Roots of Fight za to, że przez lata mogłem ich reprezentować” – powiedział Flair. „To naprawdę fajna sprawa. Nie tak fajna jak wprowadzenie do Hall of Fame, ale zadziwiające, ilu ludzi podziwia i szanuje tę markę. Myślę, że dobrze ją reprezentowałem. Ludzie ją uwielbiają. Jestem dumny, że mogłem być częścią tej organizacji.

„Nawet nie jestem zły na tych, którzy mi to odebrali. Na początku byłem, ale rozumiem biznes, a biznes jest na pierwszym miejscu. Zawsze chcesz myśleć, że zrobią wyjątek, ale czasem po prostu nie można. Więc Roots of Fight, dziękuję za zaszczyt i przywilej reprezentowania was. Czekam na następny wielki zespół. Niech Bóg was błogosławi. Dziękuję”.

77-letni Flair ma kontrakt z AEW, co prawdopodobnie ma związek z upadkiem tej umowy z Roots of Fight. Firma wyprodukowała też gadżety na podstawie Bret Hart, Roddy Piper, CM Punk, Randy Savage, Rey Mysterio, Andre the Giant i Iron Sheik.

Flair zadebiutował w AEW w 2023 roku podczas trasy pożegnalnej Stinga, ale obecnie pojawia się na ekranie bardzo sporadycznie.

Źródło: Ric Flair ‘not even mad’ at WWE anymore despite Roots of Fight removal

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Bastian
      WM to nie tygodniówka, żeby skończyło się tutaj DQ  Może jeszcze gdyby był tu jakiś pas to daliby jednemu wygraną, nie zmieniając jednocześnie mistrza. A tak ta walka będzie mieć rozstrzygnięcie. Najpewniej kretyńskie, ale jednak  Nie zdziwi mnie, jak dostaniemy w tym programie więcej niż jedną walkę. Na WM Rollins wygra, a na innym PLE będzie jakiś No DQ Match i tam np. Gunther wygra dzięki interwencji wracającego Breakkera lub Vision, które może być przychylne Austriakowi.   Sam s
    • MattDevitto
      Teraz dopiero widzę, że Jericho wrócił. Trochę tak ten powrót jakoś przeszedł bez echa w sieci skoro dopiero teraz natrafiłem na tę wiadomość, a jednak staram się co jakiś czas skanować x czy reddita.
    • Grok
      W WWE umiejętności ringowe są ważniejsze niż sylwetka zgodna z klasycznym kanonem. Paul „Triple H” Levesque jest zdania, że w wrestlingu powinna panować różnorodność sylwetek, bo najważniejsze są umiejętności ringowe wrestlera. W podcaście “What Do You Wanna Talk About?” z Cody Rhodesem nawiązał do przeszłości, pokazując, jak mieszanka różnych typów budowy ciała działała lepiej niż jeden wzorzec. „To zależy od tego, kim jesteś jako wrestler i co wnosisz do gry. Czy Brock Lesnar byłby tak sam
    • Grok
      AEW Collision: Fairway to Hell odbędzie się w przyszłym miesiącu. Jak podaje po raz pierwszy Miami Herald, AEW zorganizuje specjalną edycję Collision w sobotę, 9 maja, w SoFi Center na kampusie Palm Beach State College. Hala otwarta w zeszłym roku jest domem dla Tomorrow Golf League, ligi łączącej tradycyjny golf z symulacjami halowymi. Ekran symulatora o wymiarach 64 x 53 stóp służy do rozgrywek TGL. AEW wydało komunikat prasowy w środę, podkreślając, że arena pomieści ponad 1200 fanów.
    • PpW
      Pierwsza gala Hardcore Wrestlingu, w Katowicach, by PpW Ewenement, już 25 Kwietnia! 🔥🔥🔥 A co czeka nas na gali Hardcore Na Hucie? No między innymi: Max Speed zawalczy z Olgierdem o tytuł mistrza PpW w swoim rodzinnym mieście, starcie Bora i Mutanta, o to czy ten drugi zostanie ochroniarzem pierwszego, tajemnicze starcie, bliżej nieznanej ilości zawodników i wiele, wiele więcej! 🤩🤯 Więc jeżeli chcesz być częścią tego hardcorowego, wyjątkowego fenomenu jakim będzie pierwszy Ewenement na Śląs
  • Dodaj nową pozycję...