Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PTW - Prime Time Wrestling's cover photo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Pro wrestlingowy rozkład jazdy na najbliższe 3 miesiące!

18.04 - PTW: Koloseum

23.05 - PTW: Krew, Pot i Łzy

27.06 - PTW: Dziedzictwo

Do zobaczenia na galach!

667800270_993199993032643_6494063189831939577_n.png?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=2a1932&_nc_ohc=EQwEgbZPB7kQ7kNvwFRQD43&_nc_oc=AdofIPsCx7hVuFp1gUhOHsH4wIFfe416cPvbU4hsgkEgkT2J2-1cpfzWMd8BTM6Cdwg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-cdg4-2.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=4LEgr7nBPThBNyP4hVt0vg&_nc_tpa=Q5bMBQEDFXyr5bWpNO9Y9ZrI0mieNS4mfXf9FER3CEBBKdXdKMVRCNAYs6UXjQq-RaYD8mVev3OeA6GI&oh=00_Af2N3HkBfxfYdpAwvac3btpHrr1udBQWfoqIOPSvF9Do6Q&oe=69DACF19

(Feed generated with FetchRSS)

Przeczytaj na fanpage.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• KyRenLo
      XD – A nie czekaj ja nie działam w ten sposób. Wróć. Polecę od nowa. Cytowania nie widzę, ale zakładam, że to jakieś odniesienie do tego, co napisałem. Chyba. Ech. No odniosę się, bo co mam do stracenia. Nie to nie wina WWE, że efekt finalny wyszedł, jak, wyszedł, bo ostatecznie to Steph miała robotę do wykonania. Wcześniej pisałem, kto w moich oczach ponosi największą winę w tym, co się stało. Nie będę tego powtarzał. Wystarczy się cofnąć. Ktoś ten segment rozpisał. Moż
    • KyRenLo
      Nie śledzę już AAA nawet dla Dominika, bo jednak oglądanie tylko i wyłącznie jednej fedki w moim przypadku sprawdza się najlepiej, ale gdybym miał obstawiać to bardzo mocno by się tam im przydała, więc możliwe, że WWE ją zgarnie, czy nawet już zgarnęło.
    • HeymanGuy
      Przecież to nie wina WWE że Vaquer tak wbiegła w Liv xD
    • KyRenLo
      Wracając do rozpoczęcia RAW, które dał nam Phil Brooks to PWInsider przedstawia to tak: To Ci dopiero ciekawe. A Roxanne na szczęście żyje: Uff. Kurwa naprawdę źle to wyglądało oby WWE się opamiętało z takimi akcjami na przyszłość. CM Punk w akcji:
    • HeymanGuy
      Nieźle się zderzyły głowami Liv z Roxanne xD aż mnie własna rozbolała 
  • Dodaj nową pozycję...