Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Autor: Lewis Carlan

W marcu gwiazda STARDOM Starlight Kid zakończyła mini-trasę po Meksyku, gdzie stoczyła serię meczów dla CMLL. To była jej pierwsza wizyta w tym kraju, do którego wybrała się po raz pierwszy, choć marzyła o tym od dawna.

Starlight Kid opowiadała reporterom o wrażeniach z Meksyku.

Słowa Starlight Kid:

Cytat

„Jako zawodniczka w masce zawsze chciałam pojechać do Meksyku przynajmniej raz. Kiedy tam trafiłam, ring był twardszy niż w USA, a przez dużą wysokość nad poziomem morza powietrze było rzadsze. Walczyłam w całkowicie obcym środowisku i wróciłam silniejsza. Czuję, że teraz mogę zrobić wszystko! Meksyk to ojczyzna luchadorów w maskach, więc to świat zupełnie inny niż STARDOM. Naprawdę poczułam tę kulturę, jak głęboko cenią swoje maski – i właśnie dlatego, jako jedyna zamaskowana wrestlerka w STARDOM, chcę nadal nosić swoją z dumą. Jako zamaskowana kobieta nie tylko będę twarzą STARDOM, ale też wspię się na szczyt światowego pro wrestlingu.”

Po powrocie do Japonii Starlight Kid jasno zaznaczyła, że ma jeden cel: zdetronizować Sayę Kamitani i zabrać jej World of STARDOM Championship.

Starlight Kid rzuciła wyzwanie Kamitani o STARDOM Red Belt w lutym 2026 na Stardom 15th Anniversary Supreme Fight 2026 In Osaka. Mecz był świetny i mógł potoczyć się w każdą stronę, ale ostatecznie Kamitani wygrała, broniąc World of STARDOM Championship. Po walce Kamitani obiecała Kid rewanż o Red Belt.

Zdjęcie: STARDOM

Saya Kamitani ma bronić World of STARDOM Title 26 kwietnia na ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 przeciwko Sayace Kurarze. Starlight Kid nie kryje, za kogo kibicuje w tym starciu. Kid liczy, że Kamitani obroni pas, bo sama chce być tą, która go jej odbierze.

Słowa Starlight Kid:

Cytat

„Chowam urazę do Kamitani. Chociaż wyzwanie Sayaki w Yokohama Arena jest już potwierdzone, moja determinacja, by zdobyć czerwony pas, jeszcze wzrosła po lutowym title matchu. Poza tym po walce zmusiłam Kamitani, by powiedziała: 'Jeszcze raz'. Chcę spełnić tę obietnicę za wszelką cenę. Z czysto osobistego punktu widzenia chcę, by Kamitani obroniła tytuł. Chcę być tą, która zdetronizuje niekwestionowaną mistrzynię, Kamitani.”

Kamitani trzyma Red Belt od 29 grudnia 2024 i 26 kwietnia stanie do dziesiątej obrony tytułu. Starlight Kid pała żądzą rewanżu i pragnie być tą, która ją zdetronizuje.

Kid może tylko czekać do 26 kwietnia i mieć nadzieję, że Kamitani wyjdzie zwycięsko ze starcia z Kurarą. Jeśli tak się stanie, zapowiada się ciekawie – czy Starlight Kid pojawi się i rzuci kolejne wyzwanie o World of STARDOM Title w Yokohama?

Źródło: Starlight Kid States That She Is The One Who Wants To Dethrone Saya Kamitani for the World of STARDOM Title

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie