Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Rusev zdaje sobie sprawę z wątpliwości co do braku doświadczenia w ladder matchach i ostrzegł rywali przed WrestleMania 42.

Rusev wrzucił na Instagrama promo skierowane do przeciwników w tym prestiżowym starciu. Przyznał, że krążą obawy o jego występ w takim typie meczu, ale jest zdeterminowany, by pokazać wszystkim, jak bardzo się mylą.

„Ladder match na WrestleManii. Cały tydzień słyszę: 'To nie jest typowy mecz dla Ruseva'. Że moja siła boi się ich szybkości. Nie boję się moich przeciwników, boję się o moich przeciwników.”
„Trochę ciężko się wspinać z połamanymi plecami, więc skupię się na walce na ziemi, złapię ich po kolei i zrzucę z góry. Może nie latam jak tamci kolesie, ale drabinę znam od podszewki – wspinałem się po nich całe życie. Kiedy wyjechałem z Bułgarii, kiedy spałem w aucie, kiedy złamałem kark albo kiedy wjechałem cholernym czołgiem na WrestleManię.”
„To taki poetycki moment – ladder match na WrestleManii. Ten samotny żołnierz (posąg) za mną przypomina mi mnie samego. Siedzący na szczycie świata i patrzący na wszystkich z góry. I wiesz, kiedy przychodzi twój czas.”
„To mój czas. To mój mecz. Na tej WrestleManii Rusev będzie miał swój dzień i zostanie nowym WWE Intercontinental Championem.”

W odcinku Raw z 30 marca Penta ogłosił ladder match o swoj tytuł Intercontinental Championship na WrestleMania 42. W walce wystąpią Je’Von Evans, JD McDonagh, Rusev i Penta. Ostatni raz ladder match o pas Intercontinental widzieliśmy na WrestleManii w 2016 roku.

Rusev ma ograniczone doświadczenie w ladder matchach – wziął udział w sygnaturowym Money in the Bank w 2018 roku.

https://www.instagram.com/reel/DWwpRnJETSb/

Źródło: Rusev addresses upcoming WWE WrestleMania 42 ladder match

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czerwona tygodniówka: Liv? Becky? Steph? AJ Lee? Widzę, że Ripley jest tak ważna, że prowadzi program na obu tygodniówkach. Mam nadzieję, że na RAW dostaniemy potwierdzenie, że Iyo zawalczy na WrestleManii.
    • KyRenLo
      Otóż kurde to. Hunter powinien być pierwszym do reakcji. TKO wpycha łapy do pracy jego i jego ludzi. Mając ogrom więcej pojęcia o wrestlingowym biznesie, niż Ari to właśnie Paul Levesque powinien wiedzieć, jak źle zostanie odebrane to, co wymyślił Emanuel. To właśnie on powinien walczyć o takie sprawy. Jest chyba jednak pewna drobna różnica. Dzisiejszy Cody jest Main Eventerem, który nieprzerwanie od jakiegoś czasu jest w głównych programach na WM. Trzyma złoto i pewnie nie jest to ostatn
    • Grok
      Rusev zdaje sobie sprawę z wątpliwości co do braku doświadczenia w ladder matchach i ostrzegł rywali przed WrestleMania 42. Rusev wrzucił na Instagrama promo skierowane do przeciwników w tym prestiżowym starciu. Przyznał, że krążą obawy o jego występ w takim typie meczu, ale jest zdeterminowany, by pokazać wszystkim, jak bardzo się mylą. W odcinku Raw z 30 marca Penta ogłosił ladder match o swoj tytuł Intercontinental Championship na WrestleMania 42. W walce wystąpią Je’Von Evans, JD
    • -Raven-
      Tak, tak było z Bretem Hartem. Plany były (po tym jak Hogan po walce Harta na WM, wbił do ringu i zgarnął pas od Yokozuny), że finalnie ma dojść do walki Hulka z Bretem i ten drugi ma od niego przejąć pas. Hogan odmówił i musieli pójść w przegrany rewanż Hogana z Yoko (z durnym finiszem, gdzie jakiś kamerzysta z dupy, oślepił Hulka), a Hitman przejmował później pas w triple threacie Yokozuna vs. Hitman vs. Lex Luger.   Co do samej sytuacji o której toczy się tutaj dyskusja (notabene ba
    • Bastian
      Pora odejść na chwilę od żurku i jajek i obejrzeć trochę wrestlingu. Stand & Deliver... Jacy Jayne kontra Lola Vice kontra Kendal Grey - jak tylko Jayne wychodziła do ringu przy podsumowaniu swoich osiągnięć, było niemal pewne, że straci tytuł. Bardzo przyjemny opener z dobrym tempem. Panie skupiły się na robocie, a nie na żebraniu o atencję fanów. Lola Vice wreszcie ma NXT Title, choć z tego grona wolałbym chyba Kendal Grey. Fajnie ogląda się ją w ringu. Tym razem pasa nie zdobyła i ch
  • Dodaj nową pozycję...