Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Will Ospreay udzielił niedawno wywiadu dla Tokyo Sports i opowiedział o celach, które wciąż ma w Japonii.

Ospreay wrócił do NJPW po raz pierwszy od ponad dwóch lat na Sakura Genesis, występując w six-man tagu u boku partnerów ze stable United Empire na samym początku gali. Był też na miejscu przy wygranej Calluma Newmana o IWGP Heavyweight Championship w main evencie.

W wywiadzie dla Tokyo Sports Ospreay przyznał, że chciałby wziąć udział w kolejnym turnieju G1 Climax. Dodał też, że nie pojawi się w Japonii na Dominion w czerwcu w Osaka-jo Hall, bo on i Alex Windsor biorą ślub dzień wcześniej.

„Mój ślub wypada dzień po evencie (moja żona to wrestlerka Alex Windsor), więc nie dam rady na Osaka Castle Hall (14 czerwca), ale w tym roku liczę, że uda mi się pojawić na jak największej liczbie wielkich gal New Japan. AEW to najlepsze miejsce do roboty, ale Japonia zawsze będzie dla mnie specjalna i chciałbym spędzić więcej czasu z chłopakami z United Empire (UE).”

Odnośnie do marzeń o G1 Climax, Ospreay stwierdził:

„Szczerze mówiąc, trudno prosić Tony’ego (Khana, prezydenta AEW) o sześć tygodni wolnego, ale pogadałem o tym z żoną i chciałbym kiedyś znów wystartować w G1 Climax. Nigdy go nie wygrałem, więc chcę się sprawdzić. Do tego wskrzeszony czwarty generacyjny IWGP Heavyweight Championship był w posiadaniu Tanahashiego (Hiroshiego), Okady, AJ-a (Stylesa) i Kenny’ego (Omegi) – wszystkich, których podziwiałem. Mam więc też apetyt na ten pas.”

Pełny artykuł z Tokyo Sports dostępny jest tutaj.

Źródło: Will Ospreay hopes for a G1 Climax return, comments on future NJPW goals

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      26 kwietnia STARDOM zorganizuje kolejne wielkie show ALL STAR GRAND QUEENDOM 2026 w Yokohama Arena. W main evencie mistrzyni World of STARDOM Saya Kamitani broni tytułu przed Sakaya Kurara. Na ten moment Kamitani trzyma Red Belt już od niesamowitych 463 dni – to będzie jej dziesiąta obrona pasa. Mistrzyni Wonder of STARDOM Konami zmierzy się z Hanan, a mistrzynie Goddesses of STARDOM Natsuko Tora i Ruaka obronią tag teamowe tytuły w walce z AZM i Miyu Amasaki. Źródło zdjęcia: STARDOM STARDOM
    • Grok
      Will Ospreay udzielił niedawno wywiadu dla Tokyo Sports i opowiedział o celach, które wciąż ma w Japonii. Ospreay wrócił do NJPW po raz pierwszy od ponad dwóch lat na Sakura Genesis, występując w six-man tagu u boku partnerów ze stable United Empire na samym początku gali. Był też na miejscu przy wygranej Calluma Newmana o IWGP Heavyweight Championship w main evencie. W wywiadzie dla Tokyo Sports Ospreay przyznał, że chciałby wziąć udział w kolejnym turnieju G1 Climax. Dodał też, że nie poja
    • GGGGG9707
      Bardzo ciekawy temat, zahacza wręcz o kontrowersyjną opinię, to i ja się włączę. Sorki ale wpis będzie długi gdyż chcę się mniej więcej do wszystkiego odnieść. Mimo że Cody'ego bardzo lubię i uważam że zasługuje na bycie twarzą WWE to mam podobne odczucia. Nie zgadzam się z tobą że można Cody'ego obwiniać ale można mu zarzucić że nie stawia się. Jednak czemu czepiać się tylko jego ? Reigns od miesięcy krytykuje WWE (parę wywiadów udzielił) mówiąc że to zmierza w złą stronę i nie podoba mu
    • Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza edycja UNIVERSE CUP doczeka się półfinałów na gali UNIVERSE MAGIC 2026 6 kwietnia w Shinjuku FACE w Tokio. W jednym z półfinałów Naomichi Marufuji z Pro Wrestling NOAH zmierzy się z Hayabusą z ZERO1. Marufuji zapewnił sobie awans do półfinałów, poddając Uptown Kuroshio z TOKYO Japan w pierwszej rundzie UNIVERSE CUP 9 marca. Tej samej nocy Hayabusa rozprawił się z Yumehito Imanarim z Ganbare Pro, kończąc go swoim finisherem – Firebird Splashem z narożnika, co dało mu
    • Robespierre
      Postaram się odświeżyć - przyjmuję pomysły, co tam można jeszcze dodać - przy tym zachęcam przy tym do aktywnej współpracy przy odbudowie EWF.
  • Dodaj nową pozycję...