Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Autor: Noah Leatherland

To był wzruszający wieczór w Korakuen Hall, gdzie DDT zorganizowało ceremonię pożegnalną dla Kazusady Higuchi. Fani i wrestlerzy byli poruszeni do łez, gdy Higuchi zakończył bogatą karierę, a jego stajnia Harimao rozegrała ostatni mecz.

Przy okazji ogłoszenia emerytury Higuchi potwierdzono też, że Harimao przestanie istnieć jako frakcja. Higuchi nie wziął udziału w samym meczu, ale był obecny przy ringu – wymienił kilka ostatnich ciosów z rywalami, po czym przekazał Yuki Ishidzie dziedzictwo, każąc mu wykonać decydującego Flame Palma.

Zwycięstwem Harimao w ich ostatnim starciu ceremonia pożegnalna Higuchi oficjalnie ruszyła. Reprezentanci przeszłości i teraźniejszości DDT weszli do ringu, składając Higuchiemu życzenia i wręczając bukiety kwiatów. Wrestlerzy DDT zapełnili ring na wspólne fotki, po czym zostawili Higuchiego samego, by mógł zwrócić się do fanów federacji.

Cytat

Dziękuję wszystkim za przyjście na dzisiejsze show DDT w Korakuen. Lekarz mnie zatrzymał i rozmawiałem z członkami Harimao. Naprawdę chciałem wrestlować jeszcze trochę dłużej. Ale po zastanowieniu zdecydowałem się na to. I wiem, że to nie błąd.

DDT bardzo mi pomogło. Dziękuję za wszystkie kwiaty. Mam historię z nimi wszystkimi. Tyle wspomnień. Mam tylko podziękowania.

Widziałem też wiele kwiatów w lobby. Nie spodziewałem się, że będę takim gościem. Jestem bardzo wdzięczny.

Wszystko, co mam do powiedzenia: Dla wszystkich zawodników, którzy kontynuują wrestling, proszę ich wspierajcie. To wsparcie doprowadziło mnie tutaj. Proszę kontynuować wspieranie DDT i wszystkich wrestlerów, którzy walczą dalej.

(Cytat przetłumaczony za pomocą @ddtproENG na X)

Po tych słowach Higuchi ukłonił się fanom DDT po raz ostatni, po czym przeszedł za kurtynę.

Wyniki pełne gali DDT Change Age 2026, dzięki purolove.com:

• Rukiya pokonał Yuni (6:12)
  • Takeshi Masada, Yuya Koroku & Daichi Sato pokonali Kazuma Sumi, Masami Inahata & Hinata Kasai (8:25)
  • Variety Title: Hisaya Imabayashi pokonał Toru Owashi, Danshoku Dieno, Super Sasadango Machine, Antonio Honda, Akito & Kazuki Hirata (13:41)
  • Yukio Naya & Viento Maligno pokonali Hideki Okatani & Ilusion (8:27)
  • Yuki Iino, Jun Akiyama & Junta Miyawaki pokonali Yuki Ueno, Shinya Aoki & To-y (11:59)
  • Kaisei Takechi pokonał Makoto Oishi (9:46)
  • KO-D Tag Team Title: Chris Brookes & HARASHIMA pokonali MAO & KANON (c) (12:26)
  • Naomi Yoshimura, Ryota Nakatsu & Yuki Ishida pokonali Shunma Katsumata, Kota Umeda & Kouki Iwasaki (19:56)

Źródło: DDT Holds Emotional Retirement Ceremony for Kazusada Higuchi in Korakuen Hall

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie