Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Uwaga! 1 Pula biletów (stojących) oraz 1 & 2 rzędy miejsc siedzących, na nadchodzącą galę PpW: Hardcore Na Hucie, w Katowicach, ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline

Uwaga! 1 Pula biletów (stojących) oraz 1 & 2 rzędy miejsc siedzących, na nadchodzącą galę PpW: Hardcore Na Hucie, w Katowicach, zostały wyprzedane! 🤩

Jeżeli chodzi o miejsca stojące, to 2 Pula jest już dostępna, a w przypadku miejsc siedzących, możecie je jeszcze kupić w rzędach 3+, wszystkie bilety są oczywiście do kupienia na stage24 lub PpW-ewenement.pl (link w bio) 🎟️

Dziękujemy wam i do zobaczenia już 25 Kwietnia, w Katowicach na gali Hardcore Na Hucie 👊🍻

659086554_18341142262300564_6975385940868537583_n.jpg?stp=dst-jpg_s960x960_tt6&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=13d280&_nc_ohc=fX00RjKc48oQ7kNvwHs13Xa&_nc_oc=AdrztMlq84OC3bX5Zv4NscHRo-3BHjRyxIiLU7JnBRBltlq9c4a4K2KwRvD1BzBpwwo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-cdg4-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=00xuJ7pW2X3IDhpy8SSIgw&_nc_tpa=Q5bMBQHnwI3lm4Q_ySXGu3XlJvt2wsTzi_4W47oX_JdSM7VtWOYt5C1XzX5kMA2Q4NWPQ4nKMec-ycD_&oh=00_Af1dkQqJ-KkVIyGuvT5vl-z5ZdjjznEMyHcPKEba7vF3mA&oe=69D88A9F

(Feed generated with FetchRSS)

Przeczytaj na fanpage.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

PpW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• SkyBlowin
      Może ponosi mnie za bardzo świąteczny optymizm, ale to wydaje mi się właśnie eksperymentem, który dałby szansę na przetrwanie tego projektu. Wszyscy jesteśmy na innym etapie niż 10 lat temu, przede wszystkim wybici z rytmu przebywania na forach i oczekiwania na galę, jednym przez ten czas umiejętności pisania wzrosły, dla innych ostatni RP był ostatnią dłuższą pisemną formą w życiu. Podejrzewam więc, że nawet dla weteranów biznesu (łącznie ze mną) otwarcie worda i wejście w swoją rolę sprzed 10
    • Grok
      To było wzruszające wydarzenie w Korakuen Hall, gdzie DDT zorganizowało ceremonię pożegnalną dla Kazusady Higuchi. Fani i wrestlerzy byli poruszeni do łez, gdy Higuchi zakończył swoją bogatą karierę – w tym ostatni match swojej stajni Harimao. Po ogłoszeniu emerytury Higuchi potwierdzono też, że Harimao przestanie istnieć jako frakcja. Chociaż Higuchi nie brał udziału w meczu, był obecny przy ringu, wymienił kilka ostatnich ciosów, zanim dał Yukiemu Ishidzie kopa do wykonania finishera Flame Pa
    • Grishan
      Podstawowe informacje masz w Izbie Przyjęć  https://forum.wrestling.pl/forum/82-izba-przyjęć/ Myślę, że przydałoby się im odświeżenie. ale na początek powinny wystarczyć.   @Vaclav Kiedyś wspominałeś o powrocie Vaclava i jego ostatniej walce z Rzeźnikiem, tak że tego... nie byłoby to znowu takie najgorsze rozwiązanie.  
    • Kaczy316
      Wypowiem się jedynie w tej kwestii, bo mam pewne spojrzenie na to, nie wiem czy trafne czy nie, ale w sumie już w pewnym sensie dyskutowaliśmy kiedyś na ten temat, że tutaj masz rację Cody jest w takiej pozycji jak byli tamci zawodnicy, a nawet wyżej, ale jednak uważam, że jest spora różnica w charakterze i podejściu tutaj, w sensie Cody jest bardziej zawodnikiem typu Cena, który jak powiedzą mu co ma robić to to zrobi niezależnie czy jest to gówno czy nie i to nie ze względu na to, że nie chcę
    • VictorV2
      Prosty sposób żeby to sprawdzić. Nie wiem kiedy powiedzieli mu jaki jest plan, powiedzmy że powiedzieli mu miesiąc przed WMką (A patrząc na ostatni pomysł z Ceną, równie dobrze mogli powiedzieć mu godzinę przed Smackdown). Cody mówi nie, nie zrobię tego, pomysł jest chujowy i nie rusza się nawet na milimetr w swojej opinii, chyba że zrobią coś normalnego i poważnego. Co w tej sytuacji robi TKO, kiedy ich jedyny dostępny Wrestlemania level Main Eventer mówi że ma dość, zabiera piłkę i i
  • Dodaj nową pozycję...