Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Najnowszy odcinek AAA na Fox zainaugurował rywalizację międzynarodowych drużyn trios.

Odcinek z 4 kwietnia AAA na Fox otworzyła pierwsza walka, w której The Tokyo Bad Boys (Kento, Takuma i Nobu San) stanęli naprzeciw Team Puerto Rico (Lince Dorado, Mecha Wolf i El Mesias). Ten pojedynek wyróżniał długo wyczekiwany powrót El Mesiasa do AAA – ostatnimi czasy nie widziano go w tej promocji od miesięcy.

Głównym wydarzeniem wieczoru była walka Team Europe (Axiom, Dorian Van Dux & Elio LeFleur) z Team UK (Charlie Dempsey, Nathan Frazer & Tristan Angels). Zwycięstwo zgarnęli reprezentanci Team Europe z Axiomem na czele.

Podczas odcinka Corey Graves zapowiedział, że w najbliższych tygodniach i miesiącach spodziewaj się „napływu międzynarodowych talentów walczących w trios”. Jego słowa potwierdziły dwie walki International Trios tego wieczoru. AAA nie podało jeszcze cardu ani składów International Trios na przyszły tydzień.

Następnego tygodnia w grze będzie WWE Intercontinental TitleEl Hijo de Vikingo zmierzy się z Pentą. Do tego Lady Flammer uczci swój run jako najdłużej panująca Reina De Reinas Champion.

Źródło: International trios teams begin competing on AAA on Fox

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Mistrz świata AEW MJF zaskoczył wszystkich swoim niespodziewanym wejściem na niezależnej gali w sobotę. MJF pojawił się bez zapowiedzi po main evencie na gali z okazji 10. rocznicy WrestlePro, która odbyła się 4 kwietnia w Rahway, New Jersey. Właściciel promocji i wiceprezes AEW ds. rozwoju talentów Pat Buck dziękował fanom za przybycie, gdy MJF wszedł w konfrontację i zafundował mu low blow. Później ogłoszono, że Buck i MJF zmierzą się w starciu jeden na jeden na gali tej promocji w niedzielę
    • KyRenLo
      Triple Threat o główne złoto Pań: Jacy nigdy nie była moją ulubienicą, ale nie da się przejść obojętnie obok jej wzrostu umiejętności i śmiało można napisać, że po tych latach w NXT zasłużyła na ten run, a teraz to już tylko i wyłącznie główny roster. Walka bardzo dobra. Osobiście wolałem Kendal, ale i na nią przyjdzie w odpowiednim momencie pora. Talent nad absolutne talenty. 8,5/10 Sol vs. Zaria: Kurde, i tutaj mam problem. Sama walka nie była zła, ale chyba po takim c
    • MattDevitto
      No i tu jest chyba samo sedno - dawniej wrs był tożsamy z szeroko pojętym mainstreamem, a dziś jest fajną ciekawostką. Kiedyś WWF miało przecież takiego Tysona, który w latach 90. był na topie. Nie mówiąc już o innych celebrytach znanych na cały świat. Nic nie ujmując ludziom, których obecnie ściąga WWE, ale są oni z pewnej bańki, której pewnie nie przebiją. Taki Speed jest znany w internecie, ale dla ludzi spoza tego kręgu jest anonimowy. Zastanawiałem się nad tym i obecnie największym działem,
    • KyRenLo
      Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Matt napisał, że wrestling dziś nie przyciąga celebrytów o takiej wadze jak kiedyś. Ja napisałem z mojej perspektywy, że jednak, co by nie mówić o trzech wymienionych wyżej zawodnikach\celebrytach to jednak na dziś, na 2026 rok na świat, w którym obecnie żyjemy to są jednak celebryci popularni, więc gdybym nazwał ich obecnie wagą ciężką (Jak na warunki, na które może pozwolić sobie WWE) to jednak niewiele bym się pomylił. Wiadomo, że nie jest to po
    • Caribbean Cool
      Podpowiedz Tytulem jest imie glownej bohaterki
  • Dodaj nową pozycję...