Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Mercedes Moné nie ma już żadnych pasów.

Była mistrzyni ogłosiła w swoim Mone Mag (h/t Fightful), że musiała zwakować tytuł APAC Women’s z powodu problemów z promocją. Nie byli w stanie opłacić jej lotu do Malezji na walkę i nie chcieli współpracować z innymi promocjami, by znaleźć rozwiązanie.

„Podczas gdy byłam w Londynie, musiałam podjąć trudną decyzję. Odesłałam mistrzostwo Malezji. Mój zespół i ja naprawdę staraliśmy się, aby wszystko działało – włożyliśmy wysiłek, przeprowadziliśmy rozmowy i rozważyliśmy każdą opcję. Ale na koniec dnia powiedzieli nam, że nie mają budżetu, aby sfinansować mój lot, i nie są otwarci na współpracę z innymi promocjami” – napisała. „Dla mnie? To po prostu nie pasowało do wizji. Więc podjęłam decyzję o zwakowaniu tytułu.”

Wraz z tym zwakowaniem Moné oficjalnie nie ma już żadnych tytułów, bo jedyny pozostały – tytuł turnieju Owen Hart Foundation – broni się tylko raz w roku.

W szczytowym momencie Moné miała naraz trzynaście tytułów, w tym TBS Championship, CMLL Women’s Championship, ROH Women’s Television Championship oraz RevPro Undisputed Women’s Championship, wśród innych. Jej fala strat tytułów zaczęła się pod koniec zeszłego roku, a największą porażką była strata pasa TBS na rzecz Willow Nightingale podczas AEW Dynamite w 2025 roku. Moné zrobiła przerwę od TV AEW po tej klęsce, ale wróciła w marcu, tracąc wszystkie pozostałe tytuły, w tym niedawno straciła Winnipeg Pro Wrestling Women’s title na rzecz Jody Threat.

Źródło: Mercedes Mone vacates final title due to budget issues

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Jack Perry i Marko Stunt, znani jako The Jurassic Express, ponownie się łączą. Na edycji GCW Maniac z 4 kwietnia kibice zobaczyli, jak mistrz AEW National Jack Perry wyłonił się z tłumu i uratował swojego wieloletniego partnera Marko Stunta przed KJ Orso. Gdy Orso napadał na Stunta, Perry wparował do ringu przez publikę ze stalowym krzesłem w ręku. Potem pomógł Stuntowi zmiażdżyć Orso tym krzesłem. Krótko potem ogłoszono, że Stunt i Perry zmierzą się w tag teamie z parą KJ Orso i Sam Stack
    • Grok
      Założyciel APAC Wrestling, Ayez Shaukat, odniósł się do oddania przez Mercedes Moné mistrzostwa kobiet APAC Wrestling. Wcześniej dziś informacja o oddaniu tytułu Women’s Championship APAC Wrestling przez Moné stała się wiralna, po tym jak podzieliła się swoją wersją wydarzeń w swoim Mone Mag. Zawodniczka AEW zaznaczyła, że APAC Wrestling nie było w stanie pokryć kosztów jej przelotu do Malezji na występ i nie chciało współpracować z innymi międzynarodowymi promocjami, by znaleźć rozwiązanie.
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL 83. Aniversario Arena Coliseo Data: 04.04.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Coliseo de Mexico City Publiczność: ca. 6.000 Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Countdown To Stand & Deliver 2026 Data: 04.04.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Chesterfield, Missouri, USA Arena: The Factory At The District Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Booker T & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spo
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series 2026 - Dzień 8 Data: 04.04.2026 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Niigata, Japan Arena: Niigata Higashi Ward Plaza Publiczność: 245 Format: Taped Data emisji: 07.04.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...