Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Historia została napisana podczas gali Sakura Genesis. Callum Newman, 23-letni zawodnik, pokonał Yota Tsuji, stając się najmłodszym mistrzem IWGP w historii – w sobotę w Sumo Hall. Zwyciężył po finisherach Prince’s Curse i Make Way. Szokujące zwycięstwo kończy panowanie Tsuji z pasem, który zdobył na Wrestle Kingdom 20 w styczniu. Will Ospreay, który walczył wcześniej na gali, jako pierwszy objął Newmana po zdobyciu tytułu i przypasał mu IWGP Championship. Newman cắtnął krótki promo do tłumu, mówiąc, że nie mają już wątpliwości co do niego i niech pocałują koronę. Gala zakończyła się pose wszystkich członków United Empire, w tym Ospreaya, z nowym mistrzem. Później, w komentarzach po gali, Ospreay zapytał Newmana, czy mogą pogadać na osobności, sugerując, że może potrzebować pomocy w AEW, gdzie Death Riders i Jon Moxley mają przewagę liczebną nad nim. Po meczu pojawiła się zamaskowana postać i wykonała na Tsuji piledriver, okazując się Gabe Kiddem. Shingo Takagi wyszedł na ratunek, ale Kidd zadał mu cios przed zejściem z ringu. Takagi doszedł do siebie i w końcu zmierzył się z Newmanem, rzucając pierwsze wyzwanie o pas.

New Japan News

Bryan Rose
Bryan Rose to redaktor z Kalifornii, który relacjonuje profesjonalny wrestling od ponad dekady. Oficjalnie dołączył do F4WOnline jako redaktor w 2017 roku.

X

Źródło: New champion crowned at NJPW Sakura Genesis

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Callum Newman wspiął się na szczyt w NJPW, pokonując Yotę Tsuji i zgarniając IWGP Heavyweight Championship. United Empire świętowało triumfalnie na finiszu Sakura Genesis, gromadząc się wokół swojego nowego mistrza świata. 6009 kibiców wypełniło Ryogoku Kokugikan, by obejrzeć, jak Newman dobija się do topu. Tsuji stawiał zacięty opór w obronie pasa. W trakcie brutalnego starcia Newman sięgnął po brudne sztuczki i ref bump – sędzia wyleciał z ringu. Zane Jay próbował inte
    • Grins
      Mnie już nic kompletnie nie zdziwi, po zeszłorocznym runie Cena kompletnie straciłem nadzieje że WWE jeszcze pójdzie w dobrym kierunku, oni mają po prostu zwykłych fanów za debili i liczy się dla nich kasa, fani to też masochiści że dalej w to brną i chodzą tłumnie to oglądać... Mam nadzieje że chociaż programu Punka z Romanem nie spierdolą. 
    • MattDevitto
    • KyRenLo
      NXT Stand & Deliver 2026: Karta w obrazku: Trzy walki kobiet, które normalnie człowiek obejrzałby z ogromną ochotą, bo jest Blake czy Sol, czy Kendal, ale jestem tak zły na wrestling po Smackdown, że nie wiem, czy uda mi się przekonać samego siebie, żeby to naprawdę fajnie wyglądające na papierze wydarzenie zobaczyć. Oglądającym jak zawsze życzę dużo frajdy.
    • KyRenLo
      Po tej żenadzie, którą pokazano na niebieskiej tygodniówce marzy mi się, że walka Brock vs. Femi jakimś dziwnym zrządzeniem losu będzie zamykać pierwszy dzień. Starcie Randy vs. Cody już mnie zupełnie nie interesuje. Ja osoba, która naprawdę lubię Ortona i która tak mocno chwaliła sam heel turn sam w sobie dziś już straciłem chęci by ową rywalizację śledzić dalej. To jest niesłychane, co tam się wydarzyło. Gdy już jesteś pewny, że fedka, którą kochasz i śledzisz tak mocno nie jest w stanie Cię z
  • Dodaj nową pozycję...