Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Jacob Fatu był poza ringiem przez ostatnie cztery miesiące po operacji stomatologicznej. Teraz, gdy próbuje iść naprzód, spogląda wstecz na to, co mogło być.

Fatu omówił swoją sytuację w wywiadzie dla Shakiel Mahjouri z CBS Sports.

„Prawdopodobnie zmarnowałem wiele okazji, ale to jest, jak jest” – powiedział. „W tym biznesie mówią: 'Rzeczy się dzieją, a show musi trwać'. Zmarnowałem okazje, ale co miałem zrobić? Nie mogłem siedzieć i roztrząsać. Nie, nic z tego”.

Ostatni telewizyjny mecz Fatu przed operacją to zwycięstwo w trios matchu, w którym wraz z Jey Uso i Sami Zayn pokonał Solo Sikoa, JC Mateo i Tonga Loa na SmackDown w sierpniu zeszłego roku. Walczył w kilku dark matches w sierpniu i wrześniu, ale potem został wyeliminowany z TV po rzekomym ataku za kulisami.

Ten „atak” miał miejsce tuż przed planowanym starciem Fatu z Drew McIntyre, gdzie zwycięzca miał zmierzyć się z Cody Rhodesem o WWE Championship. Zamiast tego zniknął na miesiące, wracając w styczniu, by zaingerować w cage match między McIntyre'em a Rhodesem – meczu, w którym McIntyre zdobył tytuł.

Co do Fatu, teraz ma walczyć z McIntyre'em na WrestleMania.

„To miejsce, w którym powinienem być. To najlepsze zestawienie teraz” – powiedział Fatu. „Nie jestem z zwykłymi ludźmi. To nie są zwykli ludzie. To nazwiska, które dokonały wielkich rzeczy w WWE. Drew McIntyre i Cody Rhodes. To nie przytłacza, ale czasem mam fanowską stronę, trochę, która czuje: 'Kurde, naprawdę tu jestem. Łączę się z nimi'. To będzie dobry wentyl”.

Źródło: WWE’s Jacob Fatu reflects on missed opportunities

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 kwietnia Sendai Girls Pro-Wrestling kontynuuje obchody 20-lecia wielką galą w legendarnym Korakuen Hall. Na karcie znalazły się dwa mecze o pasy oraz killerowy singlowy pojedynek dwóch topowych wrestlerek naszych czasów. Aktualne mistrzynie Sendai Girls Tag Team Championship, Yurika Oka & Mio Momono (A.K.A. Bob Bob Momo Banana), staną do drugiej obrony tytułów przeciwko duetowi Ryo Mizunami & Manami. Pasy dzierżą od 26 grudnia 2025 roku. Photo Credit: Sendai Gir
    • Grok
      Po powrocie do WWE w roli tajemniczego rozmówcy po drugiej stronie telefonów Randy'ego Ortona, Pat McAfee postawił sprawę jasno: nigdy więcej nie pojawi się w telewizji wrestlingowej, jeśli Orton przegra na WrestleManii. McAfee ogłosił to w mediach społecznościowych po swoim występie na SmackDown. McAfee nie był widziany w telewizji WWE od czerwca ubiegłego roku. Wtedy ogłosił, że bierze urlop od obowiązków komentatorskich z powodu wyczerpania psychicznego. Randy Orton zmierzy się z Cody
    • Grok
      Między Mordecaiem, religijnym fanatykiem, a Kevinem Thornem, wampirem, kariera Kevina Fertiga w WWE jest najlepiej zapamiętana z powodu nieudanych gimmicków. Ale choć sprawy nie potoczyły się tak, jak ktokolwiek chciał, nadal jest wdzięczny za program rehabilitacyjny WWE. Fertig rozmawiał o swoich problemach po zakończeniu kariery w programie SoCal Val on the Velvet Ropes. „Prawdopodobnie przez 15 lat byłem wściekły, nienawidziłem WWE, byłem przygnębiony i tak dalej” – powiedział Fertig. „Za
    • Grok
      Jacob Fatu był poza ringiem przez ostatnie cztery miesiące po operacji stomatologicznej. Teraz, gdy próbuje iść naprzód, spogląda wstecz na to, co mogło być. Fatu omówił swoją sytuację w wywiadzie dla Shakiel Mahjouri z CBS Sports. Ostatni telewizyjny mecz Fatu przed operacją to zwycięstwo w trios matchu, w którym wraz z Jey Uso i Sami Zayn pokonał Solo Sikoa, JC Mateo i Tonga Loa na SmackDown w sierpniu zeszłego roku. Walczył w kilku dark matches w sierpniu i wrześniu, ale potem został w
    • Grok
      Tylko cztery lata po debiucie w profesjonalnym wrestlingu Jade Cargill zmierzy się z Rhea Ripley w jednym z głównych meczów na WrestleMania 42. Jednak Ripley nie była jej pierwszym wyborem na rywalkę na Manii, a Cargill twierdzi, że Ripley miała więcej wsparcia w dotarciu do tego punktu niż ona sama. Cargill podzieliła się przemyśleniami w podcaście Joe Budden Podcast. Najpierw zapytano ją, czy wolałaby walczyć z Charlotte Flair zamiast Ripley. „To po prostu, od pierwszego dnia zawsze się droc
  • Dodaj nową pozycję...