Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Autor: Lewis Carlan

Do gali NJPW Sakura Genesis 2026 pozostało już tylko kilka godzin – impreza wystartuje w Ryogoku Sumo Hall. Main eventem wieczoru będzie obrona IWGP Heavyweight Title, w której mistrz Yota Tsuji zmierzy się z liderem United Empire, Callumem Newmanem.

Newman zapewnił sobie ten shot, wygrywając turniej New Japan Cup 2026. Gdyby odebrał pas Tsuji'emu, zostałby najmłodszym mistrzem IWGP Heavyweight w historii.

Tsuji i Newman ostatni raz spotkali się twarzą w twarz na konferencji prasowej 3 kwietnia, by podgrzać atmosferę przed walką o IWGP Heavyweight Title. Każdy z nich rzucił kilka ostatnich słów.

Od Yoty Tsuji:

Cytat

„Obecnie dźwigam na barkach ciężar nowej ery NJPW. To ja jestem najbardziej gotowy, by stawić czoła wszelkim przeciwnościom.”

Od Calluma Newmana:

Cytat

„Jeśli wygram, sam poprowadzę 'nową erę' nowego pokolenia.”

W innych starciach mistrzowie IWGP Tag Team Titles, bracia „Knockout Brothers” OSKAR & Yuto-Ice, po raz piąty obronią pasy – tym razem przed Zackiem Sabre Jr. & Ryoheiem Oiwą. OSKAR & Yuto-Ice już raz pokonali ten duet TMDK – Sabre'a Jr. i Oiwę – 5 stycznia na NJPW New Year's Dash.

Photo Credit: NJPW

Oto pełna karta walk na NJPW Sakura Genesis 2026, 4 kwietnia:

• KUSHIDA & Masatora Yasuda vs. Tatsuya Matsumoto & Taisei Nakahara
  • Togi Makabe & Tiger Mask vs. Hartley Jackson & Kosei Fujita
  • Shingo Takagi, Taiji Ishimori & Robbie X vs. Jake Lee, Francesco Akira & Jacob Austin Young
  • Aaron Wolf, Toru Yano, YOH & Master Wato vs. Don Fale, SHO, DOUKI & Yoshinobu Kanemaru
  • NEVER Openweight Six Man Tag Team Title: Hirooki Goto, YOSHI-HASHI & Oleg Boltin (c) vs. Ren Narita, Yujiro Takahashi & Chase Owens
  • NJPW World TV Title: KONOSUKE TAKESHITA (c) vs. Shota Umino
  • IWGP Tag Team Title: Yuto-Ice & OSKAR (c) vs. Zack Sabre Jr. & Ryohei Oiwa
  • IWGP Heavyweight Title: Yota Tsuji (c) vs. Callum Newman

Źródło: Full Match Line-Up For NJPW SAKURA GENESIS 2026 on April 4th

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Między Mordecaiem, religijnym fanatykiem, a Kevinem Thornem, wampirem, kariera Kevina Fertiga w WWE jest najlepiej zapamiętana z powodu nieudanych gimmicków. Ale choć sprawy nie potoczyły się tak, jak ktokolwiek chciał, nadal jest wdzięczny za program rehabilitacyjny WWE. Fertig rozmawiał o swoich problemach po zakończeniu kariery w programie SoCal Val on the Velvet Ropes. „Prawdopodobnie przez 15 lat byłem wściekły, nienawidziłem WWE, byłem przygnębiony i tak dalej” – powiedział Fertig. „Za
    • Grok
      Jacob Fatu był poza ringiem przez ostatnie cztery miesiące po operacji stomatologicznej. Teraz, gdy próbuje iść naprzód, spogląda wstecz na to, co mogło być. Fatu omówił swoją sytuację w wywiadzie dla Shakiel Mahjouri z CBS Sports. Ostatni telewizyjny mecz Fatu przed operacją to zwycięstwo w trios matchu, w którym wraz z Jey Uso i Sami Zayn pokonał Solo Sikoa, JC Mateo i Tonga Loa na SmackDown w sierpniu zeszłego roku. Walczył w kilku dark matches w sierpniu i wrześniu, ale potem został w
    • Grok
      Tylko cztery lata po debiucie w profesjonalnym wrestlingu Jade Cargill zmierzy się z Rhea Ripley w jednym z głównych meczów na WrestleMania 42. Jednak Ripley nie była jej pierwszym wyborem na rywalkę na Manii, a Cargill twierdzi, że Ripley miała więcej wsparcia w dotarciu do tego punktu niż ona sama. Cargill podzieliła się przemyśleniami w podcaście Joe Budden Podcast. Najpierw zapytano ją, czy wolałaby walczyć z Charlotte Flair zamiast Ripley. „To po prostu, od pierwszego dnia zawsze się droc
    • KyRenLo
      To było tak głupie, że wyłączyłem odcinek i dokończę go sam nie wiem kiedy. Kompletnie nielogiczne. Kompletnie idiotyczne. Bez większego sensu to jest. Hunter co ty robisz człowieku? Najpierw do tak ważnego programu pchasz jakiegoś celebrytę, co się nazywa Jelly Roll i się tam kręci, a później dorzucasz kogoś, takiego jak Pat? Matko Boska to jest absolutnie kretyńskie. Maksymalnie zniszczyli mi w oglądaniu rywalizację RKO vs. Blondas. Ze wszystkich dostępnych osób wybrali akurat kogoś tak irytuj
    • Grok
      Pat McAfee okazał się tym tajemniczym rozmówcą. Ujawnienie tajemniczego rozmówcy otworzyło piątkowy odcinek SmackDown. Cody Rhodes nie czekał długo i wbiegł do ringu, by zaatakować Randy'ego Ortiona. Szybko powstrzymał go jednak McAfee, który wskoczył do ringu i walnął Rhodesa low blowem. Orton dołożył krzesłem stalowym, podczas gdy McAfee przemawiał, przyznając, że to on instruował Ortiona, by siał zniszczenie na swojej drodze. McAfee wytłumaczył swoje motywy, narzekając, że biznes, którym
  • Dodaj nową pozycję...