Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Dave Meltzer podał najnowsze wieści o Chrisie Jericho w dzisiejszym Wrestling Observer Newsletter.

Jericho wrócił do AEW po prawie roku przerwy podczas środowego Dynamite w swoim rodzinnym Winnipeg w kanadyjskiej Manitobie.

Meltzer donosi, że w AEW panuje przekonanie, iż Jericho zostaje na dłużej, a jego skok do WWE jest teraz martwy. Kontrakt Jericho miał wygasnąć pod koniec 2025 roku, ale Tony Khan go przedłużył, rekompensując przerwy z różnych powodów, w tym zobowiązania aktorskie.

„Mówiono nam, że WWE chciało ściągnąć (Jericho) tylko na pożegnalną tourę i emeryturę. W pewnym momencie usłyszeliśmy, że rok 2026 będzie kręcił się wokół emerytur AJ Stylesa, Brocka Lesnara i prawdopodobnie Jericho.

Ale mimo sugestii od Pearce'a i innej od CM Punka, powtarzano, że nie ma co wierzyć plotkom krążącym wokół WWE i Jericho.”

Meltzer dodaje:

„Na razie więcej pytań niż odpowiedzi, bo nikt nie zdradza szczegółów. Wszyscy wierzą, że transfer do WWE jest martwy, a on wrócił do AEW na dłużej. Dopiero za dwa tygodnie, po wyjeździe z Kanady, okaże się, co będzie robił i jak zareaguje publika na jego ostatnie gimmicki.”

Pełne wydanie dzisiejszego Wrestling Observer Newsletter jest dostępne tutaj dla subskrybentów.

AEW

Źródło: Update on Chris Jericho’s status following AEW Dynamite return

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Po ponad ośmiu miesiącach przerwy Colten Gunn otrzymał zielone światło na powrót na ring. Gunn złapał kontuzję kolana na Collision w lipcu 2025 roku i od tamtej pory nie widzieliśmy go w akcji. Jego comeback w AEW może nadejść lada chwila, bo ojciec Coltena, Billy Gunn, wyjawił, że syn jest już medycznie cleared do występów. Kontuzja przytrafiła się podczas four-way tag match, w którym The Gunns (Colten i brat Austin) stanęli do boju z Gates of Agony, Big Billem i Bryanem Keithem oraz Lio
    • Robespierre
      Jedyne, co mi na szybko przychodzi do głowy to powołanie dywizji klasycznej dla RPów i jakiejś hybrydowej - nie wiem jakie są obecnie trendy w nowoczesnych e-fedach, kiedyś jakieś nieklasyczne e-fedy nazywano b-fedami czy jakoś tak. Jestem otwarty na eksperymenty. W epoce AI mam wrażenie, że pokusa by jakiś ChatGPT napisał eRPa może być dla niektórych nowych (ale pewnie i starych) użytkowników dość kusząca  
    • Robespierre
      Szybko zleciało, co nie?  
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Thursday Night iMPACT #1133 Data: 28.03.2026 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Westwego, Louisiana, USA Arena: Alario Center Format: Taped Data emisji: 02.04.2026 Platforma: AMC Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • estevez
      No i właśnie to może być największy problem. Ja sam przy okazji wspomnianego powrotu HVW złapałem orgomną zajawkę, o wiele większą niż przy pierwotnym runie. Potem jednak przychodzi zderzenie z rzeczywistością, że poświęcasz mega wiele godzin na wymyślanie a potem pisanie gali nawet nie dla garstki osób jak dawniej, ale 5-6 uczestników. Z jednej strony, wystarczy przejrzeć reddita e-fedowego żeby widzieć jak wiele e-fedów stale działa w angielskojęzycznej sferze internetu i jak wielu ludzi chce
  • Dodaj nową pozycję...