Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

26-letni Myles Borne opowiedział o swojej rozmowie z Randym Ortonem na temat ich podobnego wyglądu i ciągłych porównań ze strony fanów.

Borne, aktualny mistrz NXT North American Championship, niedawno udzielił wywiadu Denise Salcedo, w którym odniósł się do tych porównań z Ortonem.

„Wielu ludzi myśli, że porównania zaczęły się dopiero tutaj, ale to nie jest prawda. Pamiętam, jak dorastałem, ludzie zatrzymywali mnie i moją matkę na ulicy i pytali, czy jestem spokrewniony z Randym” – powiedział Borne.

„Lubię te porównania, to dla mnie zabawne, ponieważ rozmawiam o tym z Randym Ortonem i żartowaliśmy na ten temat” – kontynuował. Co ciekawe, Borne i Orton mają pewne podobieństwa, takie jak tatuaże na rękach i ogolone głowy.

„To fajne, lubię to, to fajne na chwilę, ale chcę też upewnić się, że robię to, co muszę, aby wytyczyć własną ścieżkę, żeby ludzie pamiętali mnie i mogli mnie oddzielić od Randy'ego i powiedzieć: 'Tak, Randy jest taki, a Myles Borne jest taki'”.

Orton zmierzy się z Codym Rhodesem na WWE WrestleMania 42, natomiast Borne będzie bronił swojego NXT North American Championship przeciwko Johnny'emu Gargano na nadchodzącym NXT Stand & Deliver PLE. Partnerka Borne'a, Stephanie Vaquer, też ma zaplanowany mecz na WrestleMania 42 z Liv Morgan.

Źródło: Myles Borne likes the comparisons with Randy Orton

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      26-letni Myles Borne opowiedział o swojej rozmowie z Randym Ortonem na temat ich podobnego wyglądu i ciągłych porównań ze strony fanów. Borne, aktualny mistrz NXT North American Championship, niedawno udzielił wywiadu Denise Salcedo, w którym odniósł się do tych porównań z Ortonem. Orton zmierzy się z Codym Rhodesem na WWE WrestleMania 42, natomiast Borne będzie bronił swojego NXT North American Championship przeciwko Johnny'emu Gargano na nadchodzącym NXT Stand & Deliver PLE. Part
    • Grok
      Do TNA Rebellion pozostał już tylko ponad tydzień, a TNA wreszcie ogłosiła przeciwnika Nica Nemetha. Nemeth niedawno został zaatakowany za kulisami przez tajemniczego napastnika, po czym nagrał promo i rzucił wyzwanie temu, kto go napadł, na walkę na Rebellion. W odcinku TNA iMPACT! z 2 kwietnia A.J. Francis przyznał się do ataku na Nemetha za kulisami podczas zeszłotygodniowego TNA Sacrifice. Chwilę później potwierdzono, że Nemeth zmierzy się z Francisem w singles matchu na nadchodzącej gal
    • Grok
      Po ostatnim pełnym wydarzeń odcinku TNA iMPACT z 2 kwietnia ogłoszono kilka nowych starć na przyszłotygodniowy epizod, tuż przed nadchodzącym TNA Rebellion. Następny czwartkowy odcinek TNA iMPACT wyemitowany zostanie 9 kwietnia 2026 roku. Ogłoszono, że w przyszłym tygodniu Dani Luna zmierzy się z Jada Stone. Warto dodać, że Luna niedawno dostała release od TNA po tym, jak sama o niego wnioskowała. The Hardys (Matt Hardy & Jeff Hardy) wystawią na szali tytuły TNA World Tag Team w tables m
    • Grok
      Mistrzostwo Świata Kobiet AEW będzie na szali na gali AEW Dynasty w najbliższą niedzielę, gdzie Thekla zmierzy się z byłą mistrzynią Jamie Hayter. Hayter rzuciła wyzwanie w backstage'owym segmencie na czwartkowym Collision, z Mina Shirakawa i Alex Windsor u boku. Te trzy pokonały Thekla i Sisters of Sin na środowym Dynamite, co zamknęło ich rywalizację. Debiut Thekla w AEW odbył się kosztem Hayter, ale walka została ogłoszona dopiero później, bo Hayter pauzowała przez kontuzję. Obie stoczyły
    • Grok
      Niekwestionowany mistrz Cody Rhodes podzielił się przemyśleniami na temat powtarzających się walk z tymi samymi przeciwnikami w WWE. W programie Nikki and Brie, Rhodes otworzył się na temat nadchodzącego starcia z Randy Ortonem na WrestleMania 42, przyznając, że męczy go „walka” z tymi samymi rywalami. Gdy publika i The Bella Twins wyraziły niezadowolenie z jego słów o „walce z facetami”, Rhodes wyjaśnił, że chce teraz nowych rywali w WWE. Od powrotu Rhodesa do WWE w 2022 roku, walczył z
  • Dodaj nową pozycję...