Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Carmelo Hayes i Kelani Jordan wezmą ślub pod koniec tego roku.

W rozmowie na Battleground Podcast, Hayes wyjaśnił szczegóły nadchodzącego ślubu z Jordan. Odniósł się do zdjęć zaręczynowych, które fani wzięli za fotki ze ślubu.

„Idzie dobrze. Kelani zajmuje się wieloma sprawami. Jest na bieżąco, a ja dorzucam swoje trzy grosze, kiedy to uzasadnione. Wiele osób myślało, że już się pobrałem. To chyba była główna sprawa, ale ślub będzie w październiku, wszyscy. To były zdjęcia zaręczynowe i jestem bardzo podekscytowany, naprawdę jesteśmy już w połowie drogi”.

Gdy zapytano go, jak to jest mieć narzeczoną z tej samej branży, Hayes opowiedział, jak się wzajemnie wspierają i doradzają sobie nawzajem.

„Myślę, że to nie do przecenienia. Masz kogoś, kto rozumie wzloty i upadki tej branży. Zna wszystkie zawiłości, wiesz o co chodzi? Jest wiele rzeczy, których ludzie nie rozumieją w tym, co robimy, i nigdy nie zrozumieją. Myślą, że jesteśmy tylko postaciami z telewizji, ale wkładamy tyle pracy, czasu i wysiłku mentalnego oraz emocjonalnego we wszystko, co robimy. Ta branża jest bezlitosna. Odbiera siły. A posiadanie kogoś, kto to rozumie, kogoś, kto może się wczuć w te wzloty i upadki – nawet w moim przypadku, nie ma nic, przez co ona przechodzi lub przechodziła, czego ja nie doświadczyłem”.

Para zaręczyła się w lipcu 2025 roku po prawie dwóch latach związku.

Hayes stracił United States Championship na rzecz Sami Zayn na ostatnim SmackDown. Tymczasem rywalizacja Jordan z Jaida Parker nabiera tempa na NXT – Parker pokonała ją na tym tygodniowym odcinku.

Zobacz ten post na Instagramie
Post udostępniony przez R E E M (@videosbyreem)

Źródło: Carmelo Hayes clears up timeline for wedding with Kelani Jordan

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW rozegrała ostatnią galę przed Sakura Genesis, z dwoma walkami o pasy w dywizji juniorów na main evencie. Show odbyło się w Korakuen Hall, gdzie nic się nie zmieniło w tej dywizji – DOUKI i Unbound Co. obronili swoje tytuły. W głównej walce DOUKI bronił IWGP Junior Heavyweight Title przed YOH. Zgodnie z tradycją jego panowania, pojedynek szybko przerodził się w totalny chaos, rozlewający się po całej arenie Korakuen Hall. W akcję wmieszała się House of Torture, pole
    • Grok
      Po Claudio Castagnolim przychodzi kolej na Thunder Rosę, która chce podpisać podwójny kontrakt z AEW i CMLL. Kiedy The Takedown on SI zapytał Rosę o możliwość podwójnego kontraktu z AEW i CMLL – na wzór tego, co zrobił Castagnoli – od razu stwierdziła, że to byłby dla niej zaszczyt. Taka szansa spełniłaby jej marzenie o walkach i treningach w Arena Mexico. Rosa zadebiutowała w CMLL podczas cross-promocyjnego eventu z AEW i ROH w 2025 roku. 4 kwietnia powróci na gali 83rd Anniversary Show
    • Grok
      Oto aktualizacja na temat momentu, w którym narodził się pomysł, by John Cena poprowadził WrestleManię 42. WWE podobno postawiło na Cenę jako hosta WrestleManii, żeby podbić sprzedaż biletów na galę. Cena ogłosił, że poprowadzi tegoroczną WrestleManię w wideo wrzuconym na social media 30 marca. Cena właśnie kręci komedię One Attempt Remaining w Los Angeles. Za kamerą stanęła Kay Cannon, a w obsadzie są też Kate McKinnon, Jennifer Garner i Amy Carrero. John Cena dowiedział się o plana
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Sakura Genesis 2026 - Dzień 5 Data: 02.04.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.476 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Master Wato, Milano Collection AT & Shota Umino Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • VictorV2
      Na twitterze pozniej wrzucili filmik jak Stone potwierdził - Triple Threat. Match była bardzo przyjemny, bardzo fajnie się go oglądało. Zakończenie, kreatywne, muszę przyznać. Wynik...jeśli mam być szczery to o ile obstawiałem że Kendal przejmie pas, tak Triple Threat rzeczywiście skłania się ku temu że Jacy wygra. Ale co wtedy? Odda pas jak Oba i pójdzie do głównego rosteru? Nie miałbym nic na przeciw żeby albo Lola albo Kendal wygrały, ale vibe jaki to daje faktycznie sprzyja mistrzyni. Ale...
  • Dodaj nową pozycję...