Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Były mistrz WWE Universal i NXT, Finn Bálor, niedawno podzielił się przemyśleniami na temat swojego odejścia z NJPW do WWE.

Weteran NJPW, często znany jako inaugural leader of Bullet Club, Bálor opuścił NJPW w 2014 roku, by zacząć nową przygodę w WWE NXT. W programie Talk’n Shop Live Bálor wspominał, jak przedtem wyobrażał sobie całą karierę w Japonii.

„Myślę, że to, co mieliśmy w Bullet Club, kiedy tam byłem, było naprawdę wyjątkowym okresem. Odejście, kiedy było tak gorąco, było trochę gorzko-słodkie. Długo wiedziałem, że chcę iść dalej, ale zawsze jest to gorzko-słodkie. I płakałem, oczywiście, odchodząc z New Japan. To było bardzo emocjonalne.

„Do tamtej pory zawsze wyobrażałem sobie całą swoją karierę w Japonii. Po prostu naprawdę chciałem zaryzykować w WWE i spróbować raz. I jeśli to ma być rok, to rok, nieważne, a potem wrócę do Japonii”, powiedział Bálor.

W NJPW Bálor był trzykrotnym mistrzem IWGP Junior Heavyweight, sześciokrotnym mistrzem IWGP Junior Heavyweight Tag Team, a także triumfował w turniejach Best of the Super Juniors w 2010 i 2013 roku. Przeszedł do WWE w 2014 roku i od tamtej pory pozostaje kluczową częścią promocji.

Źródło: Finn Balor ‘pictured spending his whole career in Japan’ before joining WWE

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Jak tam nastroje? Emocje już opadły? Teraz jak naszych nie ma na mundialu to tę fazę grupową można sobie darować na starcie przy tej liczbie meczów
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan Gwiazda Pro Wrestling NOAH KENOH toczy feud z byłą gwiazdą NJPW Tetsuya Naito od kilku lat, z przerwami. Skoro Naito teraz boryka się w NOAH jako freelancer, eskalacja ich rywalizacji i dojście do wrzenia to coś naturalnego. Najnowszy epizod ich sporu rozegrał się wczoraj na platformie X. 1 kwietnia Naito i jego partnerzy z Los Tranquilos de Japon przegrali eight-man tag team match z OZAWA i członkami frakcji TEAM 2000x w Korakuen Hall. Ogłoszona frekwencja wyniosła 1102
    • Grok
      Kadra Best of the Super Juniors 33 w NJPW jest już prawie kompletna – potwierdzono udział 18 z 20 zawodników. NJPW ogłosiło, że weterani dywizji junior heavyweight, KUSHIDA i Ryusuke Taguchi, wystartują w turnieju w tym roku. Do listy dołączył też Hyo z Dragon Gate, który oficjalnie zadebiutuje w NJPW. KUSHIDA i Taguchi to byli mistrzowie IWGP Junior Heavyweight i zwycięzcy BOSJ – KUSHIDA triumfował w turnieju w 2015 i 2017 roku, a Taguchi w 2012. Choć dla Hyo to debiut w NJPW, wcześniej w
    • Grok
      Nowe szczegóły pozwu Janel Grant przeciwko WWE i Vince'owi McMahonowi ujawniły niedawne dokumenty sądowe. Grant złożyła w środę memoriał, w którym sprzeciwia się wnioskom WWE i McMahona o skierowanie sprawy do arbitrażu i wyłączenie sądu z postępowania. Jej prawnicy twierdzą, że NDA, które podpisała, jest nieważne i nie może zmusić jej do prywatnego arbitrażu zamiast publicznej sprawy sądowej. W dokumentach z 1 kwietnia Grant podaje, że McMahon wyjawił jej, iż w marcu 2021 roku poinformował
    • Grok
      Drew McIntyre marzy o tym, by rozstrzygnąć swoją rywalizację z Nickiem Aldisem na ringu w WWE. Od kiedy Aldis dołączył do WWE, pełni na ekranie funkcję generalnego menedżera SmackDown. Stoczenie choć jednej walki w WWE nadal jest jego wielkim celem — a McIntyre w podcaście Insight with Chris Van Vliet przyznał, że chętnie zmierzyłby się z Aldisem. Iskrzy między nimi, bo Aldis próbuje trzymać McIntyre'a w ryzach. „Jasne, że tak, [chciałbym zmierzyć się z Aldisem]. Czuję to, kiedy jestem z nim
  • Dodaj nową pozycję...