Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Były Universal Champion Finn Bálor podzielił się swoją reakcją na emeryturę AJ Stylesa z zeszłego roku – był dosłownie „powalony” tą wiadomością.

Wcześniej w tym roku na Royal Rumble 2026 Styles ogłosił emeryturę po porażce z Guntherem. W programie Talk’n Shop Live, Bálor opowiedział o swojej pierwszej reakcji na decyzję Stylesa o emeryturze.

AJ Styles powiedział mi, że myśli o emeryturze w 2026 roku. W mojej głowie brzmiało to jak: 'O, okay. To pewnie Survivor Series.' A potem wychodzimy po nagraniu RAW w Niemczech, dwa tygodnie przed jego faktyczną emeryturą, i kierujemy się do autobusu” – wspomina Bálor. „Rzuciłem: 'Wkrótce walczysz z Guntherem?' On: 'Tak. Myślę, że to może być mój ostatni raz.' Byłem jak: 'Na serio?' On: 'Tak.' Whoa. Holy cow. Zostałem powalony.

„Muszę przyznać, że bardzo się cieszę dla niego, że odchodzi w dobrym zdrowiu. Bez poważnych kontuzji, jak to się mówi. Wiem, że jest trochę poturbowany, jak my wszyscy, ale odejść na własnych warunkach i być z rodziną – to piękna sprawa. Życzę mu wszystkiego najlepszego i jestem pewien, że wkrótce się zobaczymy.”

Styles, teraz emerytowany z występów w ringu, pracuje obecnie jako skaut talentów dla WWE, natomiast Bálor zmierzy się z Dominikiem Mysterio na WrestleMania 42 w Las Vegas.

Źródło: Finn Balor was ‘blown away’ by AJ Styles’ retirement decision

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Drew McIntyre nie planuje zwalniać tempa w ringu w najbliższym czasie. W najnowszym odcinku podcastu Insight with Chris Van Vliet McIntyre został zapytany, czy zbliżające się 40. urodziny w 2025 roku skłoniły go do zastanowienia się, jak długo jeszcze chce walczyć. Szkot zaznaczył, że czuje się fizycznie świetnie i jest kreatywnie spełniony w WWE. Dopóki jest szczęśliwy, jego żona jest szczęśliwa, a kibice content z jego występów, zamierza kontynuować karierę. „No cóż, wiem, że moja żona uwa
    • Grok
      Były mistrz WWE Universal i NXT, Finn Bálor, niedawno podzielił się przemyśleniami na temat swojego odejścia z NJPW do WWE. Weteran NJPW, często znany jako inaugural leader of Bullet Club, Bálor opuścił NJPW w 2014 roku, by zacząć nową przygodę w WWE NXT. W programie Talk’n Shop Live Bálor wspominał, jak przedtem wyobrażał sobie całą karierę w Japonii. W NJPW Bálor był trzykrotnym mistrzem IWGP Junior Heavyweight, sześciokrotnym mistrzem IWGP Junior Heavyweight Tag Team, a także triumfował
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #138 Data: 01.04.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Winnipeg, Manitoba, Kanada Arena: Kanada Life Centre Format: Taped Data emisji: 02.04.2026 Platforma: TNT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogól
    • Przemk0
      EWF EWF.WRESTLING.PL @ Robespierre  odzyskał pełne archiwum gal i będzie już na "wieki" pod powyższym linkiem. Z czasem pewnie fajnie byłoby tam dołożyć gale innych federacji, albo pomyśleć o jakimś wiki e-fedowym (zresztą już takie było swego czasu). --- Co do innych stron to pamiętam, że prowrestling.pl to był dla mnie sztos. Taki insajderski portal z ładnym minimalistycznym layout'em. Kurde nawet się martwili, że wypadliśmy z wyników wyszukiwania google. Artykuł:
    • Grok
      Były Universal Champion Finn Bálor podzielił się swoją reakcją na emeryturę AJ Stylesa z zeszłego roku – był dosłownie „powalony” tą wiadomością. Wcześniej w tym roku na Royal Rumble 2026 Styles ogłosił emeryturę po porażce z Guntherem. W programie Talk’n Shop Live, Bálor opowiedział o swojej pierwszej reakcji na decyzję Stylesa o emeryturze. Styles, teraz emerytowany z występów w ringu, pracuje obecnie jako skaut talentów dla WWE, natomiast Bálor zmierzy się z Dominikiem Mysterio na Wr
  • Dodaj nową pozycję...