Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Dwudziestojednoletni Je’Von Evans wrócił do walki z Randym Ortonem w WWE NXT.

Kilka lat temu, podczas odcinka WWE NXT z 8 października 2024 roku w St. Louis w stanie Missouri, Evans zmierzył się z Ortonem. Mimo porażki w pojedynku, zdobył szacunek Ortona oraz szatni.

W niedawnym wywiadzie dla Bootleg Kev Evans przypomniał sobie starcie z Ortonem i nazwał je „zaszczytem”.

„To było szalone. To był dla mnie bardzo ważny test. Myślę, że to był mój pierwszy poważny test. W tamtym czasie byłem w NXT od prawie roku – albo zbliżałem się do roku, albo właśnie minął rok – i dali mi szansę na pojedynek z Randym Ortonem w jego rodzinnym mieście, co jest niewiarygodne”, powiedział Evans.

„Wiecie, OG nie przyjeżdża do NXT tylko po to, by walczyć z kimkolwiek w swoim rodzinnym mieście, czy w ogóle walczyć. To był zaszczyt. Jestem bardzo wdzięczny za tę okazję i za to, że mogłem się uczyć pod okiem Randy’ego. Od tamtej pory łączy nas więź.

„Nie rozmawiałem z nim od SmackDown (gdy zaatakował Cody’ego Rhodesa), jest trochę sam, dystansuje się, jest nakręcony. Jest skupiony na Manii. To tylko faza, nic więcej (śmieje się)”, zakończył Evans.

Orton ma zmierzyć się z Rhodesem o Undisputed WWE Championship na WrestleMania 42 w Las Vegas w stanie Nevada.

Je’Von Evans ujawnia nieprawdopodobnego sojusznika w WWE

W tym samym wywiadzie dla Bootleg Kev Evans zdradził, że Lil Yachty to ten, z którym chciałby zrobić tag team w WWE.

„W ringu muszę postawić na mojego kumpla Lil Yachty’ego”, powiedział Evans. „Yachty jest wyluzowany, ale to typ, który nie cofnie się przed niczym. Yachty jest szalony i naprawdę umie się bić. Gdy trzeba to zrobić i podnieść stawkę, on to zrobi z tobą. Ja i Yachty bylibyśmy nie do zatrzymania. On też lubi wysokie loty. Yachty to mój ziomek, mój brat. Czuję, że jeśli uda nam się coś ułożyć, może wkrótce to dojdzie do skutku”.

Lil Yachty został także niedawno zaproszony na nadchodzący odcinek WWE SmackDown w St. Louis przez Tricka Williamsa.

Źródło: Je’Von Evans says it was an ‘honor’ to wrestle Randy Orton in NXT

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Poniżej znajdziesz spoilery z tego czwartkowego AEW Collision z Canada Life Center w Winnipeg, Manitoba, Kanada. Odcinek został nagrany w środę po Dynamite i zostanie wyemitowany w czwartek, 2 kwietnia 2026 roku. Poniższe wyniki za sprawą PWInsider. Spoilery z Collision zawierają również zaskakujący powrót byłej AEW Women’s Champion. Spoilery z AEW Collision z Winnipeg w Kanadzie: AEW Tag Team Champions FTR pokonali Mo Jabai i London Lightning. Adam Copeland i Christian Cage zaatakowali o
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #339 Data: 01.04.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Winnipeg, Manitoba, Kanada Arena: Kanada Life Centre Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Nigel McGuinness, Tony Schiavone & Kenny Omega Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskus
    • Grok
      28-letni zawodnik WWE NXT Tyson Dupont poinformował o operacji biodra, dzieląc się aktualizacją z szpitala w mediach społecznościowych. W wideo nagranym prosto z łóżka szpitalnego i opublikowanym w social mediach Dupont ogłosił swoją nadchodzącą operację biodra oraz opowiedział, jak radził sobie z bólem przez ostatni rok. Dupont zasłynął swoim runem w tag teamie u boku Tyriek Igwe. Obaj byli też członkami grupy Wes Lee, High Ryze, zanim Lee został zwolniony w zeszłym roku. W tag teamie z
    • Grok
      Od czasu heel turnu przeciwko Cody'emu Rhodesowi, Randy Orton od tygodni tease'uje sojusz z tajemniczym przyjacielem z telefonu. Podczas zapowiadania sojuszu z przedstawicielem innej z wrestlingowych dynastii, Orton jeszcze nie ujawnił żadnych konkretów co do tożsamości rozmówcy. nie ujawnił żadnych konkretów co do tożsamości rozmówcy. Niedawno Orton podzielił się aktualizacją w mediach społecznościowych, w której stwierdził, że spotka się ze swoim tajemniczym przyjacielem z telefonu na nadc
    • Grok
      Jedna trzecia AEW World Trios Champions – „Speedball” Mike Bailey, który dzieli pas z Kevinem Knightem i Mistico – zmierzy się z Amazing Red na gali HOG: Glory At The Globe. Bailey niedawno przegrał z MJF w odcinku AEW Dynamite z 1 kwietnia w meczu World Title Eliminator. Reklamowany jako „dream match”, pojedynek Bailey vs. Amazing Red odbędzie się w The Globe Theatre w Los Angeles 1 maja 2026 roku. Wydarzenie rozpocznie się o 20:00 i zakończy o 23:00 PDT. 43-letni Amazing Red to weter
  • Dodaj nową pozycję...