Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Ostatniego tygodnia MJF wysłał do Nic Nemetha długiego tweeta, w którym zarzucił mu brak szacunku i wyzwał go do walki. Promotor Create-a-Pro Wrestling szybko oficjalnie ogłosił to starcie na majowy event w Melville w stanie Nowy Jork.

W wywiadzie dla Pep Shop Collectibles, promując feud, Nemeth odniósł się do posta MJF, twierdząc, że jego próba promocji gwiazdy AEW totalnie mu się odwróciła przeciwko niemu.

„Było trochę napięcia w sieci, to Max był niepewny siebie i wkurzony na mnie, nawywijał masę przykrych rzeczy, z których niektóre były prawdą. Trafił w sedno kilkoma punktami. Niektóre docinki, ciosy poniżej pasa, które zabolały. Wszystko, co zrobiłem, to powiedziałem, że myślę o nim wszystko co najlepsze i chcę, żeby był lepszy, żeby wyrósł na Dylana Carrizo. Chcę, żeby był tym gościem, który prowadzi firmę i ciągnie wszystkich za sobą za 10 lat, tak że ludzie będą mówić: to jeden z GOAT-ów. Więc czekam na to.”

Nemeth dodał, że MJF tak go prowokuje, iż Tony Khan może w końcu wkroczyć i anulować walkę.

„Dopóki jego szef (Tony Khan) pozwoli mu ze mną walczyć, myślę, że liczy na to, że szef wkroczy i powie ‘O, przepraszam’, bo sam boi się teraz wycofać. Ja niczego się nie boję, z nikim nie przegrywam. Myślę, że jestem najlepszym pieprzonym wrestlerem świata dzisiaj i jeszcze więcej. A to ja jeszcze pokorny. Czekam na tę walkę, czekam, żeby skopać mu tyłek, może złamać nogę i zmusić do tap-outa, jeśli będzie trzeba.”

Nemeth i MJF nigdy nie walczyli ze sobą w ringu, więc to będzie ich pierwsze starcie. Od eskalacji beefu w styczniu doszło do ostrej wymiany zdań online. W ostatnim poście wymierzonym w Nemetha MJF nazwał byłego WWE Superstar-a niegodnym rywalem dla siebie.

Źródło: Nic Nemeth addresses MJF match, believes he wants Tony Khan to intervene

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie