Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bad Blood 2004 - raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE Bad Blood 2004 Columbus, OH

1. La Resistance © vs Edge and Chris Benoit tag team championschip

koncówka (okolo 1,5 minuty do konca): Chris jest sam na ringu, wykonuje na jednym z farncuzow snap suplex,potem szybko chwyta drugiego i serwuje mu german suplex, obje akcje nastepuja po sobie bardzo szybko.

Chris wstaje, Granier probuje dac mu clotheslinem ale ten robi unik i wykonuje na nim German suplex.Wstal Conway, dostal od chrisa poteznego chopsa, ktory powalil go na lopatki, wstal tez Granier, Chris kopnal go w brzuch i wywalil z ringu.

Na ringu mamy Conwaya oraz Chrisa, Chris wykonal na nim snap suplex, po czym,zalozyl mu sharpshooter, akcje przerwal Conway, ale do gry wlaczyl sie Edge.

Edge wywalil Graniera z ringu, sam ustawil sie w przeciwleglym narozniku, w przeciwleglym do naroznika, w kotrym stali Chris chopsujacy Conwaya. Jednak COnway przeszedl do ofensywy, to teraz on zaczal zadawac ciosy Chrisowi, Widzacy do Edge wystartowal ze spearem na francuza, lecz ten zrobil unik i juz by sie wydawalo ze powtorzy sie sytuacja z quebecu, gdzie edge zespearowal swojego tag partnera, lecz tym razem Edge w osotaniej chwili sie zatrzymal.

Benoit szybko zalozyl na Conwayu Crippler crossface, a probujacego zatrzyamc te akcje Graniera, powstrzymal swoim spearem Edge.Ring jest czysty, Conway jest w piekielnym uscisku, Edge pilnuje aby nikt nie przerwal tej akcji, wszyscy czekaja az Conway stuknie w ring, tylko cud moze go uratowac.

Tym cudem okazal sie MOnster Kane, ktory wyruszyl w kierunku ringu, Benoit przerwal akcje a kiedy tylko Kane kopnal Edge'a, sedzia ring the bell

zwyciezcy: (w wynikach napisalem ze Granier i Conway), ale tak wlasciwie to Kane uderzyl team Edge'a i Benoita, wiec to chyba im nalezy sie zwyciestwo

przez DQ w tym machu, ale tak cy siak tytulu pozostaja w rekach Kanadyjczykow.

Kane wykonal na mistrzu i Edgu po choke slamie po czym wywalil Benoita z ringu i whipnal nim o metalowe schody.

Backstage: Bischoff and Coach

B: zrobilem swoje zalatwilem ze Regala nie bedzie przy ringu podczas matchu Coacha z Eugenem.

Wiec dzis wszytko zalezy od ciebie, masz sie pozbyc Eugene'a raz na zawsze,

C: szefie I'm the Coach, wszystko dla ciebie, nawet sie nie martw.

B: bardzo ciesza mnie twoje slowa, gdyz mam juz powyzej uszu Eugene'a, jest osmieszeniem dla mnie, dla mojej rodziny, pozbadz sie go.

C: Szefie, masz to jak w banku.

Coach odchodzac wypatrzyl stojacego i podluchujacego Eugen'a, postanowil zostawic go sam na sam z Ericiem.

B: jak sie masz Eugene, jak wiele uszlyszales z tego co poiwedzialem przed chwila.

E: ty mnie nie lubisz wujku Eric,

B: nie Eugene, poraz kolejny nie rozumiesz, to nie to co poiwedzialem, probuje cie chronic, dam ci prosty przyklad. kto jest twoim ulubionym wrestlerem?.

E: Triple H!

B: Pamietasz jak tak nie dawno Triple H, uszkodzil sobie miesien tylnej nogi i nie mogl chodzic, to mogloby sie zdarzyc tez tobie, wujek Ericy by tego nie chcial.

E: nic mi nie bedzie, moge chodzic,

B: wiem ze mozesz, ale na przyklad Chris Benoita, on kiedys uszkodzil sobie kosc szyii.Nie chce aby to sie stalo i tobie, wiec oto co wujek Eric postanowil, dam ci wybor, moge odwolac ten twoj match, Eugene, wsiadzie w samolot, wezmie wszytkie swoje lalki wrestlerow, autografy, zdiecia, wroci do domu i pochwali sie ze byl w WWE, albo

mozesz pojsc tam i walczyc, wiec jak bedzie.

E: chce walczyc, chce walczyc !

2. Tyson Tomko vs Chris Jericho

koncowka (2,5 minuty do konca), Tomko dal Chrisowi poteznego slama, po czym odbil sie od lin, probowal skoczyc z punchem na Jericha, ale ten zrobil unik, Jericho przy narozniku wstal pierwszy, Tomko juz lecial na niego, ale Jericho zrobil unik, dzieki czemu Tyson wyladowal w narozniku.

Chris wstal pierwszy, dal dwa punche Tomkowi, ten whipnal nim o liny, lecz Jericho po odbicu sie powalil go silnym clotheslinem. Tomko wstal, jeircho tylko na to czekal bo odbil sie od liny i wykonal na Tysonie Buldog.Jeircho ma przewage.Widzi ze Tyson lezy, wiec wskakuje na druga line odbija sie od niej i Lionsoult, lecz Tyson sie ulatnia, jericho bolesnie laduje. Tyson wstaje, pierwszy, lapie Y2J'a, bierze go jak do powerbomba, tyle ze spuszcza Jericha plecami na swoje kolano.

pin 1..2.. kick out. Trish poza ringiem sie niecierpliwi. Tyson podnosi jericha, whipuja go do naroznika, po czym podnosi do gory, trzymajc go przez krutka chwile. Jericho mu sie zeslizguje, wtykajc palce w oczy Tomko, Tyson lapie ze za glowe, stracil widocznosc.

Chris to wykorzystal, zaatakowal nogi Tomka, powalajc go do parteru, po czym probowal Walls of Jericho, Silniejszy Tomko odparl atak wypychcaja jericha do naroznika. Lecz jericho powtorzyl atak na nogi Tomka, Tomko lezy. Jericho probuje zalozyc Wall of jericho, w trakcie obkrecania na ring wpada Trish ktora ostro cos krzyczy, jakby dopinguje Swojego przyjaciela. Tyson pod wplywem slow TRsih bardzo efektownie wypycha Jericha, calkowiecie, przerywajac Walls of jericho.

Jericho upadl, tuz pod TRish, Trish stoii za linami, jericho bardzo powoli wstaje, Tyson biegnie na niego, ale ten robi unik TYSON TRAFIA W TRISH POWALAJAC JA NA MATY POZA RINGIEM. Jericho wykorzystuje moze lekka dezorientacje Tysona i zapodaje mu dosc slabe (widzialem lepsze) egzugiri.

pin 1..2..3

zwyciezca: Chris Jericho.

Randy Orton Interview

Josh Mathews & randy Orton

J: Randy to wielka noc dla ciebie i Evolution

R: Pozwol mi zadac ci pytanie, co jest jutro?

J: hmm?

R: nie wiesz powiem ci, juztro uplywa rocznica od kiedy posiadam ten tytul, jutro bede najdluzej IC champem od siedmiu lat, na ostatnim PPV zostawilem MIcka Folleya w kaluzy jego wlasnej krwi, pokonalem go w jego wlasnej grze.

Shalton na pewno jest lepszym atleta niz Mick Foley, ale Shalton nie ma czegos i nigdy nie bedzie mial tego co ja mam. Tym czyms jest wielkosc, jestem zywa legenda (publika boooo) wy ludzie wznoscie swoje boo, nie zgadzacie sie ze mna, tak jakbyscie wiedzieli czym jest prawdziwa wielkosc.

mam 24 lata i osiagnalem wiecej niz kazdy na tej arenie. Zaraz tam do was wyjade. No dobra sami tego chceiliscie, kamera za mna idziemy na spacer. chcecie mnie booowac, ja jestem randy Orton supergwiazda trzeciej generacji (Orton zmiarza w strone otwartej areny, caly czas do mikrofonu mowi te slowa)

Spojrzcie na prawdziwa wielkosc, spojrzcie (jest juz na arenie). Patrzycie na czlowieka, kotry skonczyl kariere MIcxka Folleya, patrzycie na czlowieka, kotry naplul mu w twarz. Wy ludzie macie swoje prace, na pewno pracujceice ciezko, by zostac pracownikami miesiaca, to jest dla was wielkosc, ale to jest prawdziwa wielkosc (uniosl IC title do gory),

patrzycie na prawdziwa wielkosc, o to mi chodzi, sa miliony takich ludzi jak wy, ale jest tylko jeden Randy Orton.

(Randy jest juz na ringu)

Wielkosc wkroczyla na ring, dziekuje bardzo mozecie robic swoje booo.

Na temat mojego matchu z Shaltonem, chce respektu od was, na jaki zasluguje, chce abyscie wstali i poakzali ze mnie szanujecie, bo ja jestem randy Orton i ja jestem zywa legenda.

Dziekuje bardzo.

Nagle zagrala muzyka Shaltona Benjamina.

Pojawil sie mlody afroamerykanin.

Wszedl na ring i zabral mikrofon zywej legendzie.

S: czy ty sie kiedys zamkniesz? tu nie ma osoby, kotra chce ciebie sluchac, ale powiem ci skoro tu jestes to moze zalatwimy to co mamy zaltwic teraz?

Sedzia ring the bell, pojedynek sie zaczal.

3. Randy Orton vs Shalton benjamin IC Championschip

koncowka (2,5 minuty do konca):Shalton jest na narozniku, Randy powoli podnosi sie z ziemi, Benjamin skacze prosto z flying clotheslinem na Randiego. pin 1..2 kick out.( w trakcie walki pojawil sie Ric Falir, kotry stanal pod ringiem dopingujac Ortona). Shalton wstaje podnosi Ortona, Ortona daje kilka punchow Benjaminowi, ale ten zapodaje bardzo przywoity russian leg sweep, pin 1..2 kick out. Shalton wstaje, Orton tez, krutka wymiana spieć, proba DDT nie udana,, Randy probuje RKO, Shalton sie wymyka, Shalton probuje backslide, tez nie, w koncu Shalton powala randiego wheel kickiem.

pin 1..2 kick out. Randy wycienczony wpada do naroznika, Benjamin wykonuje mu swoj Shalton splash, a po nim T-Bone suplex, pin 1..2, Falir kladzie noge Ortona na linie, sedzia tego nie widzi, Shalton tak. Ric powoli usuwa sie z terenu pod ringiem, Shalton podaza za nim, i zaczyna z nim brawolowac, to on zadaje ciosy wiec sedzia nie przerywa pojedynku, Shaltom wrzuca Rica na ring. Zaczyna sprzedwawac mu kilka punchow.

Whip in flairem o liny po czym backdrop. Flair jest w naorzniku, Shalton tu wykorzystuje i daje mu swoj Spash. Akurat Randy tez znalaz sie w naorzniku, Shalton doprawil jeszcze jednym splashem w Randiego.

Randy lezy, Falir powoli idzie w kierunku Shaltona, lecz ten powala go clotheslinem (Ric jeszcze nie zadal ani jednego ciosu w benjamina, wiec sedzia nie przerwal walki), Shalton zalozyl Falirowi figure for leg lock.

Podcza kiedy ten trzyma go w submissione, budzi sie Orton, podchodzi do Shaltona chce mu cos zrobic, ale ten wykonuje inside cradle na Ortonie i tym samym ma obu czlonkow evolution w swoich reakch, sedzia widzac ze lopatki Ortona dotykaja ringu pinuje 1..2

Orton sie wywra. ( w ogole ta akcje wykonana na dwoch osobnikach przez Shaltona uwazam za akcje gali!!!)

Kiedy Orton zrobil kick out, Shalton puscil Falira, szybko wstal, to samo flair.Shalton wykorzystal ich ustawienie i powalil obu z double clotheslinem.

Ric Flair usunal sie z ringu. Shalton odbil od lin Randiego i bardzo syzbki rollup pin 1..2 kick out. Banjamin wstaje, wchodzi na naroznik, czeka az Orton sie podniesie, Orton jest juz na nogach, Shalton skacze z crosbody na IC champa, Orton wykonuje roll over i to on dokonuje bardzo szybkiego pinu

1..2..3

zwyciezca: Randy "Living legend" Orton

4. Trish Startus vs Victoria © vs Lita vs gail KIm women championschip

koncowka (kilkadziesiat sekund do konca): na ringu sa tylko Lita oraz gail Kim, Lita wykonuje na Gail swoje DDT, zamierza pinowac, ale na ring wpada Trish, kiedy Lita kldzie sie na Gail, Trish chwyta ja za krocze i zaklada imponujacy i nieoczekiwany rollup, szybki pin 1..2..3

zwyciezca: Trish Stratus i zostaja nowa Women champion (pierwsza kobieta w histroii WWE, ktora zostaje piaty raz posiadaczka tego tytulu)

5. The Coach vs Eugene

przebieg: przewage podczas calego matchu mial eugene, on tak naprawde bawil sie tym pojednykiem, sprytnie potrafil zamienic sie w pilke, toczac sie kiedy Coach go naciskal, a kiedy trzeba bylo to wykorzystal

oslupienie Coacha i zalozyl mu small package.

koncowka(jakies 2,5 minuty do konca): Coach odstawal niezle becki, wiec postanowil przechytrzyc Eugene, zawolala jakas panienke z ciastkami i probowal naklonic Eugene aby ten sie poczestowal smaczynymi ciasteczkami. Eugene nie mogl sobie odmowic tej przyjemnosci i wzial ciasteczko, lecz wtedy Coach zaatakowal.

Uderzyl Euegen i wrzucil go na ring. Uderzyl glowa Eugene o poduszke, lecz w tym momencie Eugene dostal charakterystycznej furii, kiedy to nastepuje Eugene dostaje swira i jak opetany rzuca sie na przecinika, w tym pojedynku trafilo to na Coacha.

Eugene kilkoma punchami powalil Jonathana, kiedy ten wstal, whipnal nim o liny a po tym atomic drop.Podnosil Coacha i zaserwowal mu raz jeszcze atomic fdrop tyle ze w wersji inverted.

Coach chwail sie na nogach, na lopatki poslal go standing drop kikc wykonany przez Eugene'a. Eugene podniosl Coacha zaserwowal mu helicopter. Coach lezy i kwiczy, pod ringiem pojawil sie Garison cade z pluszowym misiem, by po chwili tego misia rozerwac na strzepy, Eugene sie wkurzyl, zlapal za wlosy cade'a i wciagnal go na ring,

Z tylu Coach juz doszedl do siebie, nieoczekiwanie Cade zlapal Eugene, przytrzymujac go nastawil na uzytek Coacha. Coach zrobil zmach, lez Eugene byl szybszy wyrwal sie z opresji Garisona, no i cios Jonathana doszedl glowy Cade'a.

Cade zlecial na mate ponizej ringu, Coach sie odwrocil, a Eugene wykonal mu Rock Bottom.Po tymzrobil charakterystyczny gest i wykonal Peoples elbow ( w swoim stylu) pin 1..2..3

zwyciezca: Eugene

Na ring wpadl Garison, tyle ze Eugene bez problemu sobie z nim poradzil wykonujac Stone Cold Stunner.Pozniej Stunnera dostal jeszcze Coach.

6. Chris Benoit vs Kane world heavyweight championschip

Przebieg: w trakcie walki Chris zalozyl sharpshooter, kane doczolgal sie do lin. Kane wykonal na Chrisie choke slam, chris przezyl Choke slam!, chris wykonal pod koniec walki 3 german suplexy, kiedy zobaczyl ze Kane po niech zyje, doprawil jeszcze trzema i dopero po tych juz szesciu wykonal flying headbutt.

koncowka ( jakies dwie minuty do konca) : Kane podniosl lezacego na ringu Benoita, wsadzil go sobie na ramie, Chris mu sie zesliznal,Kane jednak szybko powalil go silnym Big Bootem.Benoit lezy, Kane wchodzi na naroznik, jest juz na jego szczycie.Benoit wstaje, kane skacze na niego, jednak w powietrzu Chris lapie kane za reke i od razu sprowadza do crippler Corsface. Kane zaczyna walke o przetrwanie,Kaneowi udaje sie wstac, praktycznie Kane jest na nogach, Chris w powietrzu,wciaz ma glowe Kane w piekielnym uscisku, jednka Chris rezygnuje i stara sie ponownie zalozyc Corssface, ale atakujac druga reke.

I teraz Kane jest juz na kolanach, nastepuje kulminacyjny moment walki, kiedy kane jest na kolanch, Chris rezygnuje z zalozenia submisiona, tylko postanawia zrobic rollup, ale nie taki zwykly tylko taki wykonany poiwedzialbym poprzecznie (jesli zwykly rollup jest podluznie, to latwo sobie wyobrazic jak wyglada rollup poprzeczny) bardzo szybki pin 1..2..3

zwyciezca: Chris Benoit

7. Triple H vs Shawn MIchaels hell in cell

przebieg: poczatek bardzo slaby, punche, clothesliny, wyrzucanie z ringu, uderzanie o sciane klatki.

Najpierw w ruch poszlo krzeslo. Triple H wykonal na Shawnie side walk slam na krzeslo postawione, oraz na krzeslo lezace.

W ruch poszly tez metalowe schody. Triple H huknal nimi w glowe HBK'a, ten po tym ciosie silnie zaczal krwawic.

Shawn chwile pozniej odwdzieczyl sie Hunterowi chairshotem, ten rowniez ostro zaczal krwawic.

W koncowce tego matchu, na ringu znalazla sie drabina, to HBK ja wyciagnal.

Raz z rozbiegu uderzyl nia Tripla, raz zadal nia ciosw na lezacym Herscie.

Na koncu walki w ruch poszedl stol. HBK rozstawil go, polozyl na nim zdewastowanego HHH'a, sam rozlozyl drabine, tyle ze zrobil to tuz nad stolem, po tym wszedl na drabine i ksoczyl na ziecia Vince'a, z flying elbowem, tyle ze wygladal ten elbowal bardziej na fallen albow.

Tym samym stol zostal roztrzaskany.

Na samym juz koncu Hunter wykonal pedigree pin 1..2 kick out. Obaj z wielkim trudem wstali.HBK odwdzieczyl sie super kickiem.

Z lekkim opiznieniem, ale polozyl reke na klacie Huntera, pin 1..2 kick out.

Teraz nastal czas kiedy obaj lezeli, jakos podniosl sie Hunter i wykonal na HBK'u ponownie pedigree, nie pinowal, po chwili z olbrzymim trudem wstal i zapodal kolejne trzcie juz w tym matchu pedigree

z mega gigantycznym trudem polozyl reke na Shawnie i pin 1..2..3

zwyciezca: triple H

Pokiereszowanego Huntera znosili koledzy z Evolution, po jakims czasie HBK sam wstal, uscisnal reke sedziemu i pomachal do publicznosci.

the end.

sorry za bledy i literowki.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rey023

3

• sixter

1

• Urban

1

• RvR

1

Top użytkownicy w tym temacie

7. Triple H vs Shawn MIchaels hell in cell

przebieg: poczatek bardzo slaby, punche, clothesliny, wyrzucanie z ringu, uderzanie o sciane klatki.

No tak Sixter... Ty pewnie bys odwalil lepsza robote niz ta dwojka...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Zgadzam sie z Hartym juz pisalem wczesniej tutaj na forum ,ze jak dla mnie panowie zrobili porzadna walke i mysle ze nie mozna im wiele zarzucic.

Bumpa moze nie bylo ale jak dla mnie nie to jest potrzebne by zrobic dobry Hell in a Cell

Swoja droga droga Sixter w Hell in a Cell.....hehhehheh

Smiesznie by bylo :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

A dla mnie to była dobra, nawet bardzo dobra walka, ale słaby Hell In A Cell, bez potrzeby dorzucono klatkę do tej walki, prawie zupełnie była nie wykorzystana, powinien to być Street Fight, no i wolna walka jednak
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Hell in a Cell dorzucono ze wzgledow komercyjnych....HBK idzie odpoczac wiec trza ten feud przynajmniej na jakis czas odpowiednio zakonczyc a jak lepiej to zrobic niz Hell in a Cell match.

Mozna bylo walnac Last Man Standing Match...czasami bardziej brutalny od HIAC, ale tylko czasami :P no a poza tym byl juz jeden pomiedzy nimi w na RR :)
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Co jak co ale wydaje mi sie najlepsze na zakonczenie dlugo trwajacego feudu jest Hell in a Cell.

Ciekawe dlaczego Eugene zaczął wykonywać Stone Cold Stunner najprawdopodobniej WWE chce zobaczyć reakcje publicznosci na Stone Colda
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg